web analytics
...
RH Negatief - Anunnaki - GeloofGeschiedenis

Nephilim gevallen engelen of reuzen in de Bijbel

Wie waren precies de Nephilim? Dit studiegebied staat los van andere paranormale verschijnselen in die zin dat het een van de weinige plaatsen is waar Bijbelse geschiedenis en ufologie elkaar kruisen. Het woord “Nephilim” is een Hebreeuws woord dat “de gevallenen” betekent, en het wordt in het boek Genesis genoemd om een ​​oud ras van reuzen te beschrijven die half mens en half engel waren. Volgens Genesis 6: 4 woonden tijdens de antediluviaanse (voor de zondvloed) periode reuzen (vertaald als “Nephilim” in het eigenlijke vers) op de aarde, en ze waren naar verluidt het product van een vermenging van “de zonen van God” ( Hebreeuws: B’nai Elohim) met mensen. Op minstens vier andere plaatsen in de Schrift verwijst de uitdrukking “zonen van God” specifiek naar engelenwezens, wat impliceert dat de Nephilim een ​​hybride ras waren dat voortkwam uit het samenleven van gevallen engelen met menselijke vrouwen.

 

Engelennamen die genoemd worden in deze video zijn o.a.

Samlazaz
Arakalba
Rameël
Kokabël
TamLël
Danël
Ezeqeël
BaraqaJël
Asaël
Armaros
Ataraël
Ananël
Zaqalël
Satarël
Samsapeel of Samsapeël
Turël
Jamjaël
Sariël

‘El’ betekende God, en de samengestelde woorden waar het enclitisch werd gebruikt, betekenen eenvoudig ‘van God’ (meestal); Bethel bestaat bijvoorbeeld uit twee woorden; ‘beth’ = huis; El = God.

Michael is ‘mi’ = wie; ‘ch’ = like / as; El = God; wie is als / als God.

http://www.20000-names.com/angel_names_messenger_names.htm

Toevoegingen -El ( אֵל ) en –Yah ( יָה ) aan de namen creëren de namen van de 72 Engelen of Geniis.

http://guideangel.com/angels_names.html

 

 

 

Lees ook:   RH Negative Blood- Origins

Gerelateerde artikelen

Back to top button