web analytics
...

De 12 Egyptische God / Godin-astrologie:

 1. De Nijl

(1-7 januari, 19-28 juni, 1-7 september, 18-26 november)

Het eerste teken van de Egyptische dierenriem heet de Nijl. Het is representatief voor een nieuwe start. Mensen die onder dit teken zijn geboren, zijn erg gepassioneerd over het leven. Ze proberen conflicten te vermijden wanneer ze maar kunnen. Ze dromen graag over de mogelijkheden van het leven. Ze zijn het meest compatibel met Amon-Ra en Set.

2. Amon-Ra

(8-21 januari, 1-11 februari)

Het tweede Egyptische sterrenbeeld is Amon-Ra. Mensen die onder dit teken zijn geboren, zijn goede leiders. Ze komen over als zeer beheerst en zelfverzekerd. Ze streven ernaar de beste te zijn in wat ze doen en zijn motiverend en bemoedigend voor anderen. Ze kunnen succes vinden in counseling of mentorschap. Ze zijn het meest compatibel met The Nile en Horus.

3. Mut

(22-31 januari, 8-22 september)

Het derde Egyptische sterrenbeeld in Mut. Mut is een symbool voor de moeder. Mensen die onder dit teken zijn geboren, zijn van nature verzorgers en zijn goede ouders. Het zijn logische en praktische denkers en zouden het goed doen in een carrière in de rechten, verpleging of lesgeven. Ze zijn het meest compatibel met de tekens van Amon-Ra en Thoth.

 

4. Geb

(12-29 februari, 20-31 augustus)

Mensen geboren onder het teken Geb zijn goedhartig en gevoelig. Ze vertrouwen op hun intuïtie en hun gevoelens en kunnen diep worden beïnvloed door dingen die in de wereld gebeuren. Ze zijn milieubewust en bewust van eventuele schade aan de aarde. Ze zijn het meest compatibel met de tekens van Set en Horus.

 

5. Osiris

(1-10 maart, 27 november – 18 december)

Mensen geboren onder het Egyptische teken Osiris hebben twee kanten aan hun persoonlijkheid. Aan de ene kant zijn ze sterk en aan de andere kant kwetsbaar. Ze zijn onafhankelijk en gaan met enthousiasme hun doelen na. Ze hebben veel energie en zijn erg zelfstandig. Ze zijn het meest compatibel met de tekens Isis en Thoth.

Lees ook:   Synastrie: seksuele aantrekkingskracht

 

6. Isis

(11-31 maart, 18-29 oktober, 19-31 december)

Mensen geboren onder het teken van Isis zijn heel direct. Ze komen graag ter zake zonder misverstanden. Omdat Isis een natuurlijke beschermer is, zijn ze zeer beschermend en zorgzaam voor degenen van wie ze houden. Ze hebben een energieke en speelse persoonlijkheid. Ze zijn compatibel met de tekens van Osiris en Thoth.

7. Thoth

(1-19 april, 8-17 november)

Thoth staat bekend als de god van wijsheid. Mensen geboren onder dit Egyptische horoscoopteken zijn goed in het oplossen van problemen. Ze hebben goede herinneringen en vergeten nooit een goede daad van iemand anders. Ze zijn van nature romantisch en zijn altijd op zoek naar een stabiel partnerschap. Ze zijn compatibel met de tekens van Bastet en Isis.

 

8. Horus

(20 april – 7 mei, 12-19 augustus)

Mensen die onder het teken van Horus zijn geboren, hebben veel moed. Ze nemen risico’s om hun doelen te bereiken. Ze houden ervan de leiding te hebben en hunkeren naar zekerheid. Ze zijn optimistisch en willen altijd de beste in het leven zijn. Ze zijn compatibel met de tekens van Bastet en Geb.

 

9. Anubis

(8-27 mei, 29 juni – 13 juli)

Mensen die onder dit Egyptische astrologieteken van Anubis zijn geboren, houden van eenzaamheid. Ze zijn erg gepassioneerd en hebben tijd nodig om zichzelf te onderzoeken. Het zijn introverte mensen die van rustige omgevingen houden. Hun emoties kunnen intens zijn, maar ze zijn over het algemeen erg kalm en gelijkmatig. Ze zijn zelfverzekerd en hebben een koninklijke uitstraling. Ze zijn compatibel met de tekens van Bastet en Isis.

 

10. Seth

(28 mei – 18 juni, 28 september – 24 oktober)

Mensen geboren onder het Egyptische teken Seth zijn perfectionisten die altijd op zoek zijn naar verandering. Ze vinden het moeilijk om op één plek te zijn. Ze zijn goede communicatoren en vinden het heerlijk om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Ze hebben extraverte persoonlijkheden en houden van de uitdaging van elk obstakel. Ze zijn het meest compatibel met de tekens van Geb en The Nile.

Lees ook:   Wat zegt uw Egyptische sterrenbeeld over uw leven?

Gerelateerde artikelen

Back to top button