web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Handtassen van de Goden Bevatten SCHOKKENDE Geheimen

Het eerste dat je moet begrijpen als je het over de mysterieuze handtasgravures hebt, is dat ze niet op slechts een handvol plaatsen of in slechts één regio voorkomen, maar letterlijk over de hele wereld. Begin in Mesopotamië, waar de handtassen voorkomen in de werken van de Sumeriërs, Assyriërs en Babyloniërs, de Mitanni en de Fenicische rijken, en de oude Armeniërs.

Als je de oceaan oversteekt, verschijnen de handtassen in Meso-Amerikaanse werken die dateren van vóór de Azteken, Maya’s en Inca’s, waaronder het Olmeken- en Tolteken-rijk, en de oude stammen van Veracruz. Ze verschijnen in Azië, in de werken van Indiase hindoes en de oude stammen van Indonesië. Ze werden afgebeeld door de Etrusken in Italië, het Hettitische rijk in Turkije en de oude Bosniërs. Ze verschijnen zelfs in de Coso-rotstekeningen gemaakt door inheemse Noord-Amerikanen, en op de mysterieuze 12.000 jaar oude plek die bekend staat als Gobekli Tepe. We kunnen nog wel even doorgaan, maar het punt is duidelijk: de handtassen zijn overal. De vraag is: waarom? Waarom beelden al deze oude culturen hetzelfde uit?

Lees ook:   Vreemde gevechtsdetails in het oude ''Angkor Wat''
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥