web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

De aardekronieken | ANUNNAKI GEHEIMEN 30 | De oorlogen tussen goden en mensen | Zecharia Sitchin

https://youtu.be/44sGKnVmhUY?si=sPYJXANfRhhV_2at

Gebaseerd op het boek ‘The Wars of Gods and Men’ van Zecharia Sitchin, Geïnspireerd door het hoofdstuk getiteld ‘The Earth Chronicles’. In deze video onderzoeken we de verbindingen tussen verschillende oude mythologieën en hun goden, met een focus op de Anunnaki vanuit de hemel en hun invloed op aarde.

We verdiepen ons in de parallellen en gedeelde verhalen in de Griekse, Hindoeïstische en Hettitische mythologieën en onthullen de onderlinge verbondenheid van deze oude culturen.

De video onderzoekt de Hettitische godheid Teshub, zijn veldslagen en zijn afkomst, en trekt vergelijkingen met soortgelijke verhalen in de Egyptische en Griekse mythologieën. We onderzoeken ook het historische vredesverdrag tussen de Egyptenaren en Hettieten, de betekenis ervan, en hoe het licht werpt op de relaties tussen deze oude beschavingen en hun goden.

Het verhaal onthult zegels en documenten in de vorstelijke archieven van de Hettieten, komt overeen met Egyptische documenten en benadrukt de overeenkomsten tussen goden van verschillende culturen.

We bespreken de rol van de Akkadische taal in deze oude verdragen en de intrigerende kruisbestuiving van goddelijke entiteiten in deze overeenkomsten. Deze verkenning strekt zich uit tot de Hettitisch-Hurrische en Hettitisch-Mitanniaanse verdragen, waarbij de synthese van goddelijke vergaderingen en hun historische implicaties wordt onthuld. Verder duikt de video in de Sumerische beschaving, haar bijdragen aan de geschiedenis en het geloof in de Dingir – “De Rechtvaardigen van de Raketschepen.”

Lees ook eens:  Enki heeft gesproken: de terugkeer van wijsheid en de strijd van de mensheid

We onderzoeken de oorsprong van verhalen over goden en mensen, en voeren deze terug tot Sumerië.

De video onderzoekt de rol van oude schriftgeleerden en het belang van kleitabletten bij het behoud van deze verhalen. We onderzoeken ook het idee van buitenaardse astronauten, met name de Anunnaki en hun missie op aarde met betrekking tot goudwinning.

Het verhaal van Ea (Enki), zijn aankomst op aarde en de uitdagingen waarmee men te maken krijgt bij de goudwinning worden belicht.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥