web analytics
...

Slachtoffers dubbele moord in McDonald’s zijn bekende horecabroers uit Zwolle

De bekende Zwolse horecabroers Hüseyin en Ali Torunlar zijn woensdagavond doodgeschoten in de McDonald’s in Zwolle-Noord. De broers van Turkse komaf runden in de loop der jaren meerdere restaurants en andere ondernemingen in Zwolle en omgeving. Ze werden rond 18:00 etenstijd vermoord in het bomvolle fastfoodrestaurant.

Getuigen hebben verklaard dat er een gewapende man binnenstapte en het vuur opende op gasten in het restaurant. In de eetgelegenheid waren op dat moment ook ouders met kinderen aan het eten en deze waren dus getuigen van de schietpartij.

Wel zeggen meerdere bronnen dat een van de slachtoffers Huseyin Torunlar is. Zijn familie was de eigenaar van restaurant de Sahara aan de Melkmarkt in Zwolle. Het restaurant werd in 2017 gesloten. Het andere slachtoffer zou zijn broer zijn, Ali Torunlar.

https://www.vkmag.com/magazine/huseyin-torunlar-en-broer-ali-torunlar-zijn-slachtoffers-van-schietpartij-in-mcdonalds-zwolle

Lekker creepy, je zou er zitten en dan nog met kids…voor het leven getekend!
Gruwelijk…daar wil je geen getuige van zijn…en blijkbaar geen lieverdjes wat ik verder zo las op twitter…

 Wel zeggen meerdere bronnen dat een van de slachtoffers Huseyin Torunlar is. Zijn familie was de eigenaar van restaurant de Sahara aan de Melkmarkt in Zwolle. Het restaurant werd in 2017 gesloten. Het andere slachtoffer zou zijn broer zijn, Ali Torunlar.

Dat dus… dat doe je niet tenzij…

Lees ook:   Transgenders lastig gevallen

Er zijn wel mensen uit bepaalde landen die het niets uitmaakt…

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!