web analytics
11:11 Dubbele getallen

10 Mind Blowing feiten over de CERN Large Collider u moet weten

10 Mind Blowing feiten over de CERN Large Collider u moet weten

*google vertaald*

Een algemeen beeld van de Large Hadron Collider (LHC) experiment wordt gezien tijdens een media-bezoek aan de Organisatie voor Nucleair Onderzoek (CERN) in het Franse dorp Saint-Genis-Pouilly, in de buurt van Genève in Zwitserland
En religie – – de alarmbel over de risico’s in september, zal Europa’s Large Hadron Collider (LHC) samen sub-atomaire deeltjes met bijna de snelheid van het licht, een ongekend experiment dat een aantal van de toonaangevende stemmen in de wereld van de wetenschap heeft smash .

CERN is misschien wel het meest bekend om zijn ontdekking in 2012 van de ongrijpbare Higgs Boson [vernoemd naar de Britse natuurkundige Peter Higgs, die haar bestaan ​​in 1964 voorspelde], de zogenaamde “God particle ‘, die andere deeltjes mogelijk maakt op te bouwen massa als ze passeren door het Higgs-veld.

Vandaag, echter, CERN is meer bekend – of misschien berucht is het beter woord – voor een aanstaande experiment waarin wetenschappers God in een poging om de voorwaarden opnieuw onmiddellijk na de ‘Big Bang’ gebeurtenis die geboorte gaf aan het heelal miljoenen zal spelen jaren geleden.

Voor degenen die in het duister over CERN en de omstreden doelstellingen hoopt te bereiken, hier is een snelle primer.

10. CERN is ’s werelds grootste machine

Breukvlak tussen de Frans-Zwitserse grens, is de 9000000000 $ CERN-versneller complex begraven op een diepte van maximaal 575 voet (175 meter). De tunnel complex loopt langs een 17 mijl (27 kilometer) circuit. Wetenschappers die betrokken zijn bij het project zeggen dat het laboratorium werd gebouwd onder de grond, omdat de aardkorst biedt bescherming tegen straling. Ze zeggen ook dat werd begraven uit respect voor de natuur, die enigszins ironisch klinkt gezien de enorme schade die de Collider zou kunnen leiden op de weg.

 

Technici worden gezien werken in de Compact Muon Solenoid (CMS) experiment, een deel van de Large Hadron Collider (LHC), tijdens een media bezoek aan de Organisatie voor Nucleair Onderzoek (CERN) in het Franse dorpje Cessy, in de buurt van Genève in Zwitserland

9. Massive zwaartekracht

Het CERN deeltjesversneller is samengesteld uit een aantal 9600 super magneten – die 100.000 keer krachtiger dan de zwaartekracht van de aarde zijn – dat vuur protonen rond een cirkelvormige baan op mindboggling snelheden. Een bundel kan draaien tot 10 uur, een afstand van meer dan 10 miljard kilometer, genoeg om het te maken naar de uithoeken van ons zonnestelsel en weer terug. Reizend net onder de lichtsnelheid, zal een proton in de LHC 11.245 schakelingen per seconde te maken.

Niet minder verbazingwekkend de magneet spoelen, die zijn samengesteld uit 36 gedraaide strengen 15 mm, elke streng omvat weer van 6000-9000 elementairdraden elk filament bezit een diameter van slechts 7 micrometer. De 27 km lengte van de LHC vraagt ​​sommige 7600 km (4100 mijl) van de kabel, wat neerkomt op ongeveer 270.000 km (145.000 mijl) van het strand – meer dan genoeg om de aarde zes maal cirkel op de evenaar. Volgens de CERN website, als de filamenten werden ontrafeld, zouden ze “rekken tot de zon en terug vijf keer met genoeg over voor een paar uitstapjes naar de maan.”

8. CERN genereert extreme temperaturen

De ongelooflijk hoge temperaturen kan bereiken: er kan een andere reden voor de CERN super Collider begraven honderden meters onder de grond. Hoe heet je vragen? Nou, ongeveer net zo warm als de omstandigheden in het heelal na de Big Bang, of meer dan 100.000 keer de temperatuur in het midden van de Zon Dit zal worden bereikt, CERN zegt, door het versnellen en botsende samen twee balken van zware ionen, een epische wetenschappelijke manifestatie die zal plaatsvinden volgende maand.

7. Maar Stephen Hawking is ongerust

Hoewel het aantal mentale gymnastiek nodig om je hersenen wikkel rond precies wat de CERN wetenschappers proberen te bereiken in hun ondergrondse laboratorium, kan de gemiddelde leek instinctief begrijpen dat een dergelijk experiment kan worden vervaardigd met onvoorziene valkuilen. Stephen Hawking, de eminente natuurkundige, lijkt in te stemmen.

Lees ook:   Waarom moeten wij zoveel betalen aan de climate change?

“De God deeltje gevonden door CERN zou het universum te vernietigen, ‘Hawking schreef in het voorwoord van een boek, Starmus, een verzameling van lezingen door wetenschappers. Het Higgs Boson kan instabiel worden bij zeer hoge energie-niveaus en hebben het potentieel om een trigger “katastrofisch vacuüm verval die zou leiden tot ruimte en tijd in te storten en … we zouden enige waarschuwing voor de gevaren niet,” vervolgde hij.

Hawking is niet de enige stem in de wetenschappelijke woestijn voorspellen mogelijke catastrofe als CERN gaat verder in de atomaire fast lane. Astrofysicus Neil de Grasse Tyson vertelde Eugene Mirman op zijn Star Talk radioprogramma dat het experiment letterlijk kan ertoe leiden dat de planeet om “exploderen.”

“Stel jezelf de vraag: Hoeveel energie houdt het samen? Dan meer dan die hoeveelheid energie zet je in het object “. Tyson was overtuigd van het resultaat:”. Het zal ontploffen ”

In het najaar van 2008, toen CERN eerst werd afvuren van de motoren op zijn atoom smashing machine, Otto Rossler, een Duitse professor aan de Universiteit van Tübingen, een rechtszaak aangespannen tegen CERN met het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, op grond van het feit dat de faciliteit zou een mini zwart gat dat kan uit de hand lopen en te vernietigen de planeet te activeren. Het Hof gooide out verzoek Rossler, maar hij slaagde er toch in het genereren van verhitte discussie over de mogelijke donkere kant van het experiment.
6. Het openen van de deur naar andere dimensies

Een jaar na de opening van CERN, Sergio Bertolucci, voormalig directeur Onderzoek en Scientific Computing van de faciliteit, greep krantenkoppen toen hij vertelde Britse tabloid de super Collider kon buitenaardse deuren openen naar een andere dimensie van “een zeer kleine tijdsverloop,” louter fracties van een seconde. Maar dat kan net genoeg tijd “om peer in deze open deur, hetzij door het verkrijgen van iets uit het of iets verzenden in.”

“Natuurlijk,” voegde Bertolucci, “na dit kleine ogenblik zou de deur weer dicht; brengt ons terug naar onze ‘normale’ vier-dimensionale wereld … Het zou een grote stap in onze visie van de natuur … En natuurlijk [zou er] geen risico voor de stabiliteit van onze wereld. ”

Uiteraard heeft dit commentaar vrees dat de CERN deeltjesversneller onbewust kon uitnodigen ongewenste bezoekers uit andere dimensies van tijd en ruimte geactiveerd. Iedereen voor dinosaurussen een wandeling langs de Champs-Élysées, of buitenaardse levensvormen grijpen de hele planeet? Dergelijke scenario’s – tenminste voor sommige wetenschappers – zijn niet langer beperkt tot de fictieve wereld van Isaac Asimov romans; met de lopende werkzaamheden bij CERN, is er zelfs sprake van de openstelling van een portal voor tijdreizen.

Gewoon postuleren zulke futuristische scenario’s laat zien hoe ver de mensheid heeft afgelegd in een relatief korte uitgestrektheid van tijd, en onze dystopische toekomst voorspeld in boeken als ‘Brave New World “en” 1984 “kan hier al zijn. Zal de mens in staat zijn om de technologie die hij heeft gemaakt te controleren, of zal de technologie te vernietigen hem, zijn werken, en daarmee de hele planeet?

5. CERN merkwaardige keuze van de geografische locatie

Nu op de top van alle speculatie over wat CERN wetenschappers echt proberen te doen met hun Large Hadron Collider, kon veel waarnemers niet helpen, maar merkt dat de stad in Frankrijk, waar CERN gedeeltelijk is gelegen heet “Saint-Genus-Poilly.” De naam Pouilly komt van het Latijnse “Appolliacum” en is de verwachting dat in de Romeinse tijd bestond een tempel ter ere van Apollo, en de mensen die er woonden geloofden dat het een poort naar de onderwereld. Het is interessant om op te merken dat CERN is gebouwd op dezelfde plek.

Lees ook:   We eten nepvoedsel

Religieuze leiders – altijd verdacht van de doelstellingen van de wetenschappelijke wereld – trok een verbinding met een vers rechtstreeks uit Revelations (9: 1-2, 11), waarin wordt verwezen naar de naam maakt ‘Apollyon.’ Het vers zegt: “Aan hem werd de sleutel van de bodemloze put gegeven. Hij opende de bodemloze put … En ze hadden een soort over hen, dat is de engel van de bodemloze put, wiens naam in het Hebreeuws Abaddon, en in de Griekse taal had hij den naam Apollyon. ”

Nu proberen het vertellen van een geestelijk leider dat de Bijbel samenzweringstheorie.

4. Het aanboren van ‘Dark Matter’

Verbazingwekkend, hebben astrofysische waarnemingen aangetoond dat alle zichtbare fysieke materie goed voor slechts vier procent van het heelal. Nu is de race is bij CERN om die ongrijpbare deeltjes of verschijnselen die verantwoordelijk zijn voor donkere materie (23 procent) en donkere energie (73 procent) vinden. In wezen wat CERN experiment wil bereiken is te scheiden – via de atom smasher – de onzichtbare donkere materie, die is beschreven als de lijm die bij elkaar houdt, het zichtbare. Er is maar één probleem met dit experiment: Niemand heeft enig idee wat de gevolgen zullen zijn als dat doel is bereikt. Dus nogmaals, heeft deze ‘donkere versus zichtbaar’ paradigma een strijd die de wetenschappelijke wereld overstijgt, en werd een vraag met betrekking tot de filosofie en spiritualiteit gegenereerd.

3. CERN logo

Ik laat het aan de verbeelding van de lezer om te bepalen of de public relations team van CERN opende de deur tot massale vermoeden – niet een enorme hoeveelheid ‘samenzweringstheorie’ noemen – door te kiezen voor het bijzondere ontwerp van het logo, dat zij deden .

2. Godheid van vernietiging corporate mascotte

Hoewel de meeste bedrijven schuwen geen verband met religie en de spirituele wereld, heeft CERN gekozen als mascotte een hindoe-godin. Maar niet zomaar een hindoe-godin. Net buiten het hoofdkantoor gebouw ligt een oud standbeeld aan Shiva, oude Apollyon, de godin van de vernietiging. Vreemd?

1. Geen democratisch debat

CERN is momenteel speedramp de grootste atoom Collider in de wereld (het duurt maanden voor de magneten om de deeltjes te bereiken in de buurt van de lichtsnelheid) als voorbereiding op hun volgende atomaire botsing die zal plaatsvinden volgende maand – met nauwelijks een vermelding in de media van de risico’s. Aangezien sommige critici zeggen dat dit wetenschappelijk experiment brengt grotere risico’s dan zelfs de tests voorafgaand aan de introductie van de atoombom, het zou staan ​​om reden dat er veel meer discussie over dit zou moeten zijn ‘donkere materie.’ Helaas, en niet een beetje ironisch, CERN – dat in wezen bepaalt zelf als zijn eigen leengoed – werkt net zo onzichtbaar als de deeltjes ze proberen om te studeren.

Toch heeft CERN de wegbereider een aantal andere zeer geloofwaardige projecten die kunnen verleiden mensen om ze het voordeel van twijfel over CERN, wat zeker geldt als een van de meest uitgebreide en dure wetenschappelijke experimenten geschiedenis aanvoeren.

In 1989, onder leiding van Tim Berners-Lee, CERN begon het World Wide Web-project, wat leidde tot de eerste pagina in de geschiedenis. Op 30 april 1993 heeft CERN bekend dat het World Wide Web gratis voor iedereen zou zijn.

 

Tim Berners-Lee circa 1990, aan de vooravond van het World Wide Web.

Bekijk de website ivm foto materiaal!

10 Mind Blowing Facts About The CERN Large Collider You Need To Know

Vreselijk dat er mensen zijn die hiermee experimenteren!
Het leven en de hele wereld ligt in hun handen…kun je, je dat voorstellen?
Hoeveel vertrouwen zou je moeten hebben in die mensen…als je kon kiezen?
Ik denk zero!
Nihil!
0!

Wie zijn die mensen, zal een succes hen niet intens naar hun hoofd stijgen…en daarna ongelukken kunnen veroorzaken?
Ik heb er een artikel over nml…

over een mega fout

https://angel-wings.nl/cern-is-destroying-earths-shields/

https://angel-wings.nl/experiment-philadelphia-en-cern/

Lees ook:   Contant geld afschaffing...

https://angel-wings.nl/in-china-heeft-men-duistere-doelen-als-het-gaat-om-de-virussen-die-de-varkensgriep-en-vogelgriep-veroorzaken/

https://angel-wings.nl/nostradamus-spreekt-opnieuw-haarp/

https://angel-wings.nl/nostradamus-spreekt-opnieuw/
Dit gaat over het internet!
Je mobieltje,… wees daar dus niet afhankelijk van aub!
Of het nu een nr is dat op je lijf zit of wat je altijd bij je draagt is er een verschil?

Het plan was om in 1997 met de experimenten te beginnen door gaten met een doorsnee van bijna 50 km direct boven de plaats van het experiment op te warmen of het energiepeil ter plekke te vergroten, als een soort reuzemagnetron.
De grote reeks antennes zou een biljoen watt elektromagnetisch vermogen- op radiofrequenties- door de dampkring sturen.
Het zou de grootste zapper ter wereld zijn.
Men zal een gat boren en de resultaten opmeten, dan een ander gat boren enzovoorts. Men denkt dat het 3 maanden zal duren voor elk gat weer gedicht is, en de gegevens zullen hen vertellen hoe ze de eventuele virtuele spiegel moeten inrichten.

HAARP zal een enorme hoeveelheid energie in de dampkring dumpen en men weet niet wat ermee gaat gebeuren.

Met experimenten op deze schaal kan er in korte tijd onherstelbare schade worden aangericht.

Als het project klaar is zal HAARP de grootste opwarmer ter wereld zijn.
Krachtiger dan wat dan ook.

HAARP -(CERN)
staat op het punt om een enorme scheur boven het magnetische veld in Alaska te veroorzaken!

Nostradamus merkt dit op in een kwatrijn Centurie 1-46

Dat kwatrijn heeft betrekking op een gebeurtenis die oorspronkelijk door mensenhand wordt veroorzaakt maar eigenlijk een natuurramp is.Een groep wetenschappers is bezig om de krachten van verschillende energie velden rond de aarde te onderzoeken,

(CERN????https://nl.wikipedia.org/wiki/CERN)

Ze zullen deze krachten proberen te benutten voor verschillende dingen zoals oorlogsvoering.

Tegen de tijd dat ze uiteindelijk directe experimenten gaan uitvoeren op de wereld zelf, zal men per ongeluk 🙁
één van de energievelden van de aarde scheuren.
Zodat er een energie straal de ruimte in zal schieten en een stroom meteorieten naar de aarde zal aantrekken.
Dit zal plaatsvinden rond de Noordzee.
De meteorieten zullen door de aarde worden aangetrokken vanwege deze verandering in de energievelden rond de aarde.

Ze zullen blijven komen totdat de wetenschappers in staat zijn om de schade te herstellen.
Hun instrumentarium is nog niet verfijnd genoeg afgesteld en terwijl men bezig is dit te herstellen, veroorzaakt dit een aardbeving, spoedig na de opbouw van de spanning.

Aangezien dit een uiterst gevaarlijk project is zal het een geheim overheidsproject zijn en zal de mensheid denken dat het een natuurramp is.

Het zal zelfs zo in de geschiedenis boeken voorkomen, niemand zal deze geheime kennis delen met de mensheid.
Centurie 1-22 dit kwatrijn beschrijft een machine welke het weer beinvloed, manipuleert.
Welke doet denken aan het HAARP project.
“De mensheid zal apparatuur hebben ontwikkeld om het weer te beheersen en te beteugelen”.

De machines die dit moeten berekenen en schatten, zullen slimmer worden dan goed voor ze is, want ze zullen geen gezond verstand bezitten.

Daardoor zullen ze foute berekeningen maken en een disfunctioneren van het weer veroorzaken, o.a. zware hagelbuien, ontijdige ijsbuien. Ze zullen onherstelbare schade aan gaan richten in het natuurlijk systeem.

 

Haarp kan ook dna beinvloeden als men het zou richten op de mensheid zal het menselijk ras genetisch worden vernietigd!!!
Het kan ook het brein beinvloeden, door haar om te vormen door haar normale functioneren te verstoren.
Door de frequenties van het brein te beinvloeden kan men bv met ELF de persoonlijkheid of stemming van de mensen beinvloeden, men kan ook in slaap worden gebracht. Is het je wel eens opgevallen dat op een bepaalde tijd mensen in slaap vielen?
Toevallig gelijktijdig in een bepaalde stad bv..let er maar eens op…
Ik viel in slaap rond 8 uur vanavond, oh ook toevallig wij ook…. het gebeurd en dat is geen toeval!

https://angel-wings.nl/nostradamus-spreekt-opnieuw-haarp/

10 Mind Blowing Facts About The CERN Large Collider You Need To Know

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button