web analytics
11:11 Dubbele getallen
AngelWingsChemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNGezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-EliteSpiritueelWetenschap & Ontwikkeling

Nostradamus spreekt opnieuw! HAARP

Nostradamus:

Ce qu'a prédit Nostradamus

Er wordt een aardbevingsmachine ontwikkeld.
Het zal energiegolven richten op bepaalde delen van de aardkorst teneinde aardbevingen te veroorzaken.
Het zal eraan bijdragen dat de VN uiteen zal vallen.

Diegenen die dit ontwikkelen behoren nog niet tot de antichrist, maar tzt zal de antichrist dit misbruiken, deze informatie en wapens.

HAARP

High frequency Active Aerosol Research program

Haarp is een systeem dat werkt op een radiofrequentiezender, en zendsysteem met een enorm vermogen.
Het kan 10 biljoen watt produceren.
En naar men hoopt 100 biljoen watt gegenereerd vermogen.
Het leger beschreef haar enthousiasme over de mogelijkheid van het zich meester maken van
de macht binnen de ionosfeer en het ombuigen ervan tot de vorm waarin het aan hun doel beantwoordt.
Hun eerste doel is de elektrojet-een rivier van electrische stroom die duizenden kilometers lang door de lucht vliegt tot in de poolijskappen.
Door dit project zal de elektrojet een trillende kunstmatige antenne worden worden voor het zenden ( ipv ontvangen) van electromagnetische straling naar de aarde.
Het kan ook rontgen foto’s maken van de aarde waardoor alle tunnels e.d. zouden opvallen.

Het bewerken van afgesloten electronen en ionen boven de aarde kan een verstoring of compleet
uitvallen van de besturingssystemen van zelfs de meest geavanceerde vlieghtuigen en raketten veroorzaken.

Milieudeskundigen maken zich zorgen over het effect dat dit zal hebben op mens en dier.
Het zou migratiepatronen van dieren verstoren.

Zie ook artikelen:

https://www.angel-wings.nl/is-magnetische-onbalans-de-oorzaak-van-de-vogelsterfte/

https://www.angel-wings.nl/vogels-vallen-nu-ook-in-europa-dood-uit-de-lucht/

https://www.angel-wings.nl/honderden-duiven-dood-in-italie/

https://www.angel-wings.nl/vallende-vogels-wereldwijd-fenomeen-update-3/

De frequentie die in dit experiment wordt gebruikt staat is gelijk aan die waarop het menselijk brein functioneerd.
De impact op mensen van dit niet -dodelijke wapen is niet aan de aandacht ontsnapt en men  is al begonnen ermee te experimenteren.

Niet -dodelijke systemen worden nu “uitschakelsystemen” genoemd.

Als niet-dodelijk wapen zou het verwarring kunnen stichten onder vijandelijke troepen of ze simpelweg in slaap doen vallen.

(hiervan schijnt een documentaire te zijn over hoe men soldaten in een oorlog totaal de weg liet raken, door een geheim wapen.)

Er is een boek over dit project dat heet
”Angels don’t play this haarp”, van Jeanne Mannin. en Dr Nick Begich .

Haarp is een opstelling van vele antennes in Gakona, Alaska dat een bevolkingsdichtheid kent van minder dan 2 personen per vierkante kilometer.
De perfecte plek voor geheime onderzoeken.

Het wil niet zeggen dat dit nu al gebeurd, maar men kan er zeker verkeerde dingen mee uithalen al is het in een toekomst.
Maar misschien is die toekomst nu, dit boek is geschreven in 1995 nml.

Er worden VLF (zeer lage frequentie) en ELF (extreem lage frequentie) electromagnetische golven opgewekt en doorgestuurd naar de antennes. ELF golven  kunnen positieve of negatieve effecten  hebben afhankelijke van de bedoeling van de uitvoerder.
Ze kunnen helen of vernietigen.

Het HAARP Project omvat 134 vierkante km en men wil uiteindelijk 360 antennes  van 22 meter hoog neerzetten. Men verwacht dat dit in 2002 klaar is.

(NB wat zal men er momenteel mee uithalen? Denk aan het weerbeeld sinds 2002! Dat drastisch veranderd is, slechte zomers bv, zie chemtrails, weersbeinvloeding noem maar op)

Het plan was om in 1997 met de experimenten te beginnen door gaten met een doorsnee van bijna 50 km direct boven de plaats van het experiment op te warmen of het energiepeil ter plekke te vergroten, als een soort reuzemagnetron.
De grote reek antennes zou een biljoen watt electromagnetisch vermogen- op radiofrequenties- door de dampkring sturen.
Het zou de grootste zapper ter wereld zijn.
Men zal een gat drillen en de resultaten opmeten, dan een ander gat drillen enzovoorts. Men denkt dat het 3 maanden zal duren voor elk gat weer gedicht is, en de gegevens zullen hen vertellen hoe ze de eventuele virtuele spiegel moeten inrichten.

2e6cc1e69fde513dccdca1667f1ce046 AnGel-WinGs.nl

HAARP zal een enorme hoeveelheid energie in de dampkring dumpen en men weet niet wat ermee gaat gebeuren.

Met experimenten op deze schaal kan er in korte tijd onherstelbare schade worden aangericht.

Als het project klaar is zal HAARP de grootste opwarmer ter wereld zijn.
Krachtiger dan wat dan ook.

Wetenschappers hebben de gevoeligheden van levende cellen en zenuwsystemen bestudeerd, en geconstateerd dat er geen sterke magnetische  straling nodig is om een effect te bereiken.

Fluctuaties van erg zwakke velden kunnen het leven op cellulair niveau al enorm beinvloeden.
De stratosfeer en ionosfeer zijn beschermende grenzen rond de aarde die schadelijke kosmische straling weg houden van het aardoppervlak.
Ze zijn toch al in een delicate en kwetsbare positie.

Deels door experimenten in het verleden!
Mars is haar dampkring kwijt en wij zijn haar aan het kwijtraken.
De aardas is vanuit haar scheefstand flink wat uitstapjes aan het ondernemen.
De planeet is erg gevoelig  voor het heen en weer laten stuiteren van zoveel energie in de dampkring .

HAARP staat op het punt om een enorme scheur boven het magnetische veld in Alaska te veroorzaken!

 

Nostradamus merkt dit op in een kwatrijn Centurie 1-46

Dat kwatrijn heeft betrekking op een gebeurtenis die oorspronkelijk door mensenhand wordt veroorzaakt maar eigenlijk een natuurramp is.Een groep wetenschappers is bezig om de krachten van verschillende energie velden rond de aarde te onderzoeken,

(CERN????https://nl.wikipedia.org/wiki/CERN)

Ze zullen deze krachten proberen te benutten voor verschillende dingen zoals oorlogsvoering.

Tegen de tijd dat ze uiteindelijk directe experimenten gaan uitvoeren op de wereld zelf, zal men per ongeluk 🙁
één van de energievelden van de aarde scheuren.
Zodat er een energie straal de ruimte in zal schieten en een stroom meteorieten naar de aarde zal aantrekken.
Dit zal plaatsvinden rond de Noordzee.
De meteorieten zullen door de aarde worden aangetrokken vanwege deze verandering in de energievelden rond de aarde.

Ze zullen blijven komen totdat de wetenschappers in staat zijn om de schade te herstellen.
Hun instrumentarium is nog niet verfijnd genoeg afgesteld  en terwijl men bezig is dit te herstellen, veroorzaakt dit een aardbeving, spoedig na de opbouw van de spanning.

Aangezien dit een uiterst gevaarlijk project is zal het een geheim overheidsproject zijn en zal de mensheid denken dat het een natuurramp is.

Het zal zelfs zo in de geschiedenis boeken voorkomen, niemand zal deze geheime kennis delen met de mensheid.
Centurie 1-22 dit kwatrijn beschrijft een machine welke het weer beinvloed, manipuleert.
Welke doet denken aan het HAARP project.
“De mensheid zal apparatuur hebben ontwikkeld om het weer te beheersen en te beteugelen”.

De machines die dit moeten berekenen en schatten, zullen slimmer worden dan goed voor ze is, want ze zullen geen gezond verstand bezitten.

Daardoor zullen ze foute berekeningen maken en een disfunctioneren van het weer veroorzaken, o.a. zware hagelbuien, ontijdige ijsbuien.  Ze zullen onherstelbare schade aan gaan richten in het natuurlijk systeem.

1b78d1f584ed89636daeb72d72c29327 AnGel-WinGs.nl

In centurie X-70

Eén van de betekenissen van dat kwatrijn verwijst naar een soort atoomuitvinding geen bom, welke als hij wordt afgeschoten iets zal aanrichten in het planetaire klimaat.

Het zal luchtmassa verplaatsen die de balans van warm en koud zal verstoren.

 

Haarp kan ook dna beïnvloeden als men het zou richten op de mensheid zal het menselijk ras genetisch worden vernietigd!!! (Update opmerking 2023… denk aan de vaccinaties!)
Het kan ook het brein beïnvloeden, door haar om te vormen door haar normale functioneren te verstoren.
Door de frequenties van het brein te beïnvloedent kan men bv met ELF de persoonlijkheid of stemming van de mensen beïnvloeden, men kan ook in slaap worden gebracht.

Het is het grootste hersen-training’s instrument genoemd dat ooit bedacht is.

In goede handen zou men dan bv mensen kunnen helpen met psychische of neurologische ziekten.
Verslavingen aan drugs en alcohol kunnen verminderen zo niet doen verdwijnen.

Maar wat als men er verkeerde bedoelingen mee heeft wat kan men er allemaal mee aanrichten?

Dolores Cannon

Overgetikt door AngelWings

 

https://www.baproducts.com/cannon.htm

https://www.baproducts.com/convnost.htm

https://homestar.org/bryannan/nostro.html

56d1ca1bb919e4b505dee4fa5d5d53c1 AnGel-WinGs.nl

“He knows [he] is in the Middle East somewhere…He says this Anti-Christ at the present time is a young man at a very crucial time in his life…He will be a threat to all, but particularly to the east because he will be successful in conquering both China and Russia, and will have the entire Asian continent under his control…Russia will be his first major Asian conquest and he will not do it through force but through guile…He will take advantage of the world situation to make his move to power. And he will succeed…[He], surprisingly enough, will refuse to use nuclear weapons and do this through conventional warfare. He saves the nuclear weapons for other unspeakable deeds…He will have connections with Libya and Syria…At the present time [1986] he is in Egypt.”

Met een kans van één op de miljoen om via hypnose contact te maken, heeft Nostradamus dóór weten te dringen tot onze tijdsperiode, om de gebeurtenissen te onthullen die hij op de mensheid af zag komen. De meester zelf legt de raadsels, die hij verstopt had in zijn fameuze kwatrijnen of profetieën, uit. Hij waarschuwt ons, door vanuit zijn tijd met onze tijd in gesprek te gaan, zodat we onze vrije wil kunnen inschakelen om de toekomst te helpen veranderen. Hij zegt: ‘Als ik jullie de meest verschrikkelijke dingen laat zien die de mens zichzelf kan aandoen, gaan jullie dan iets ondernemen om dit te veranderen?’
‘Dolores Cannon heeft haar rol van verslaggever van de interpretaties van Nostradamus van zijn eigen voorspellingen op bewonderenswaardige wijze vervuld. In een nuchtere, journalistieke stijl heeft ze een verbijsterend verslag geschreven van haar ervaringen met Nostradamus, waardoor het geheel een geloofwaardige indruk maakt. Ook heeft ze diepgaand onderzoek verricht om de informatie die ze van Nostradamus ontving, te onderbouwen.’ – Friend’s Review
‘Nostradamus geloofde, net als ik, in de theorie van ‘waarschijnlijke toekomsten’, van knooppunten op de tijdslijnen met alle mogelijke vertakkingen in allerlei richtingen. Hij geloofde dat als de mens de kennis bezat, hij zou kunnen zien langs welke tijdslijn zijn toekomst zich ontvouwde, zodat hij die zou kunnen veranderen voordat het te laat was.’ – Dolores Cannon
a7f01103e45194e75d94b81c669d9a08 AnGel-WinGs.nl
Nieuw licht op de oude profetieën van Nostradamus
Leven we aan het eind of aan het begin?
In haar 3-delige boekenserie Nostradamus spreekt opnieuw, onthullingen voor deze tijd, waarvan het eerste deel onlangs in het Nederlands vertaald is en in juni gepubliceerd wordt, vertelt Dolores Cannon haar bijzondere ontmoeting met de grote ziener via één van haar onderzoekssubjecten die zij in diepe trance naar een vorig leven begeleidde.
In deze serie worden bijna duizend kwatrijnen voor het eerst geïnterpreteerd door de meester zelf.Nostradamus is nog steeds het ultieme voorbeeld van een ziener sinds hij zijn puzzels in de 16e eeuw heeft opgeschreven. Hij leefde in de tijd van de Inquisitie in Frankrijk. Hij wist dat als hij zijn visioenen in duidelijke taal zou hebben geschreven, ze verbrand zouden zijn bij zijn dood. Om ze voor latere generaties te bewaren, voor wie deze eigenlijk als waarschuwing bedoeld waren, ontwierp hij een ingenieuze methode: hij schreef ze in de vorm van kwatrijnen, vierregelige gedichten en vermomde ze met symbolen en anagrammen.Deze ruis was bedoeld om de geestelijkheid te laten denken dat het slechts om oude geschiedenis ging of om onderwerpen uit zijn tijd. Zijn methode werkte wonderwel.
Alles dat de mens intrigeert en een onoplosbare puzzel blijft, overleeft het gegarandeerd! Het merendeel van zijn voorspellingen kwam door de eeuwen heen tot ons, maar de meeste bleven onontcijferbaar. Als hij kon voorzien wat tegenwoordig gebeurt, waar zou hij ons voor willen waarschuwen? Welke belangrijke boodschap zou hij voor ons in petto hebben? Ik had de unieke gelegenheid om dat te ontdekken.
Ik zocht niet naar Nostradamus. De gebeurtenissen ontvouwden zich spontaan en totaal onverwacht. Ik werk al 25 jaar met reïncarnatie op het gebied van regressies naar vorige levens en ik heb al veel vreemde dingen meegemaakt, maar dit sloeg alles! Toen ik in 1986 met een vrouw werkte, gebeurde er iets vreemds. Ik begeleidde haar in wat ik dacht dat een gewone vorig leven regressie was. Ze ging terug naar een leven in de jaren 1500 in Frankrijk waar ze een mannelijke student was van een leraar, die Nostradamus bleek te heten. Op zich was daar niets bijzonders aan, totdat plotseling Nostradamus zelf bemerkte dat ik met een van zijn studenten sprak.
De vrouw zei me dat hij met me wilde spreken en Nostradamus gaf me een onverwachte opdracht. Hij zei dat hij zocht naar een verbinding met de toekomst.Zijn profetieën zijn nooit goed geïnterpreteerd.
Hij zei dat zijn voorspellingen nooit goed geïnterpreteerd waren en hij zei ook dat ze al gauw in vervulling zouden gaan. Hij verzocht me een boek met zijn kwatrijnen te kopen en hij zou dan de puzzels in moderne taal gieten, zodat onze tijd gewaarschuwd zou kunnen worden voor de naderende gevaren. Dit was op zijn zachtst uitgedrukt onthutsend, maar mijn nieuwsgierigheid maakte dat ik aan zijn verzoek voldeed. Na drie jaar zorgvuldig precisiewerk (van 1986-1989) en met de hulp van zes andere hypnose subjecten, hebben we al zijn kwatrijnen – bijna duizend – opnieuw geïnterpreteerd. Met behulp van de computer heb ik geprobeerd ze wat in chronologische volgorde te krijgen en er waren drie boeken voor nodig om dit ongelooflijke verhaal te vertellen. Ik moest me vooral richten op de jaren negentig en daarna, waarvan Nostradamus zei dat ze extreem vol gebeurtenissen waren. Dat herinnerde me aan een oude Chinese wens: ‘moge je in interessante tijden leven’. Ik zal proberen wat van zijn visioenen te comprimeren die betrekking hebben op onze tijd. Ik focus niet op de nummers van de kwatrijnen, maar zal verhalenderwijs de grote lijnen eruit halen.
De drie Antichrists
Nostradamus zag drie belangrijke figuren die de loop van de wereld zouden veranderen. Hij noemde hen de Antichrist bij gebrek aan een betere naam. Het waren Napoleon, Hitler en degene die nog moet komen, en die erger zou zijn dan die vorige twee samen. Hij wilde onze tijd waarschuwen voor deze laatste Antichrist, zodat er iets gedaan kon worden om hem een halt toe te roepen. (Bill Gates?)
Hij zei dat zijn profetieën dezelfde waren als die in de Bijbel en hij meende dat de oude profeten dezelfde scènes als hij zagen, maar ze in een verschillende symboliek hadden beschreven. Deze laatste Antichrist is dezelfde entiteit als degene waarnaar in het Boek der Openbaringen wordt verwezen als ‘het beest’ met het nummer 666.
86429d617b38cb03b8bf73ce51e4905b AnGel-WinGs.nl
Nostradamus zag ook een mysterieuze, schaduwachtige groep, die hij de ‘Cabal’ noemde.
Hij zei dat deze groep al generaties lang achter de schermen de wereld regeert en dat ze stamt uit de bankiers- en industriële wereld.
Deze groep manipuleert de dingen in de wereld en creëert economische problemen en oorlogen.
Hij zag ook een soortgelijke groep van machtige en rijke Arabieren in het Midden Oosten hetzelfde doen.
Hij zei dat er achtereenvolgens zeven pionnen in het Midden-Oosten zouden verschijnen voordat we ons zouden realiseren dat zij niet de werkelijke machten waren. We zouden zien dat ze vanachter de schermen gecontroleerd werden volgens een zorgvuldig uitgekiend script.
Ik weet niet zeker waar we zouden moeten beginnen met tellen, maar ik denk aan mensen als Khomeini, Kadaffi, Arafat en Saddam Hussein. Er wordt wel gesuggereerd dat Saddam Hussein de Antichrist is, maar Nostradamus zegt dat hij slechts één van de pionnen is.
2932ea033369edcaf6cb59c46a0a7904 AnGel-WinGs.nl
Hij zei dat onder deze pionnen er twee zouden zijn, een egoïstische en een fanatieke, die zouden dienen om de basis te leggen voor de komst van de Antichrist. Nostradamus zag dat in 1990 een ‘idioot’ zou opstaan die niet zou aarzelen atoomwapens te gebruiken. Als hij verschijnt op het wereldtoneel geeft hij de wereld de indruk dat hij atoomwapens heeft en hij zou daarmee bluffen, alhoewel hij ze enige jaren later wel degelijk zal blijken te bezitten. Nostradamus zag dat deze man de mentaliteit en de persoonlijkheid had om ze ook werkelijk te gebruiken.
Als gevolg van de daden van deze man zouden vele kleine oorlogen in dat gebied plaatsvinden.
Nostradamus zag dat de Verenigde Staten en Europa zouden interveniëren vanwege de olietoevoer.
Het belangrijkste doel van dit alles was om de grotere landen, vooral economisch, te verzwakken.
Het meesterplan zou eruit bestaan dat de groep die de Antichrist steunt, alles zou gebruiken: oorlog, economische problemen, zelfs (man made?) natuurrampen om de uiteindelijke macht over de wereld te verkrijgen.
In 1988 vertaalden we de kwatrijnen die de val van de Berlijnse Muur die een jaar later een feit was, voorspelde. Tevens voorzag hij het uiteenvallen van de Sovjet Unie en de opsplitsing van Joegoslavië.
Nostradamus voorzag dat het deze landen kwetsbaarder zou maken om overgenomen te worden (door de Antichrist), omdat hun kracht in de eenheid lag.
Hij zag een toename van de aantallen aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en orkanen, die de schatkisten van de naties verder zouden leeghalen.
De identiteit van de Antichrist
fdcddb3cde0dfe8dd18cbacba846f8a4 AnGel-WinGs.nl
Nostradamus gaf ons de horoscoop van de Antichrist en een beschrijving van hem, waaruit duidelijk wordt dat Saddam Hussein en anderen zoals hij, niet deze hoofdfiguur zijn.
Volgens Nostradamus is hij jonger, geboren in 1962 in Jeruzalem.
Hij is niet Joods, maar zijn ouders werden gedood in de Israëlische oorlog toen de jongen ongeveer zes jaar oud was.
Dit veroorzaakte een gigantische woede tegen de Israëliërs. Hij kwam onder de hoede van een oom, die zich voordoet als een Imam. Deze Imam heeft de bovengenoemde groep machtige Arabieren rondom deze jongen gegroepeerd om zijn missie te helpen vervullen.
Hij werd beschreven als een extreem vriendelijke man met een enorm charisma.
Nostradamus zei: je moet goed opletten: in het begin zal hij verschijnen als een soort redder. Hij zal een man lijken die alle antwoorden heeft. Hij zal list gebruiken en zijn ‘gouden tong’ om zijn doelen te bereiken. Hij zal een wolf in schaapskleren zijn.
The time of troubles
Volgens Nostradamus doen gebeurtenissen in het begin van de jaren negentig de derde Wereld Oorlog ontvlammen.
Vandaar escaleert het door een serie gebeurtenissen in het Midden Oosten. In mijn boek heb ik de kwatrijnen geprobeerd in chronologische volgorde te zetten, maar dat was moeilijk omdat er geen indicaties van tijd waren. De lijnen zijn verward en er kan niet onderscheiden worden wat veroorzaakt wordt door de pionnen of voorlopers en wat door de oorlog van de Antichrist. Nostradamus noemde de hele periode ’the time of troubles’.
Hij zag dat de Verenigde Staten verdeeld zouden zijn over de vraag of het wel of niet aan deze oorlog mee zou moeten doen. Dat het zou gebeuren op een moment dat de Verenigde Staten niet langer op het toppunt van hun macht zouden zijn.
Nadat het Midden Oosten stevig achter de Antichrist zou staan, zou de oorlog zich verspreiden naar Europa, ‘het eeuwige strijdtoneel’, zoals Nostradamus zei.
Het zou beginnen in het ‘grijze’ gebied, waar je niet weet of je in Europa bent of in Azië, een passende beschrijving voor Joegoslavië (Oekraïne?) en de Sovjet Unie. Er zouden veel politieke moorden plaatsvinden op wereldleiders en plaatsen van cultureel belang zouden vernietigd worden als een vorm van psychologische oorlogsvoering.
Nostradamus voorzag ook het gevaar van atoomwapens in het Midden Oosten. Hij zag droogtes en hongersnoden van vreselijke omvang.
Hij zag voedsel en watervoorraden vergiftigd.
Hij zag laserwapens die ons voorstellingsvermogen te boven gaan.
Aardeveranderingen
55f6cbd48ec228112827f28916b50d33 AnGel-WinGs.nl
Nostradamus voorspelde ook dramatische veranderingen in de aarde zelf. Hij voorzag dat het weer en het klimaat steeds meer abnormaal gedrag zouden vertonen.
Vulkanen die lange tijd slapende waren zouden weer tot uitbarsting komen en as en vuil verspreiden waardoor de atmosfeer nog meer van slag zou raken.
Hij zei goed te letten op het verloop van aardbevingen.
In het begin zouden ze plaatsvinden in gebieden waar ze altijd wel al plaatsvonden, maar dan zouden ze plaatsvinden in gebieden waar men ze nog nooit had gehad.
Het zou moeilijk worden als er iets gebeurde wat de verschuiving van de aardpolen zou versnellen. Hij waarschuwde voor nucleaire explosies. (Opmerking 2023 Tsunami kerst waarschijnlijk, dat was wat ik zag, en ook door meerderen bevestigd, opzettelijk om de aardas te veranderen!!!) Dit zou een dramatische en plotselinge shift kunnen veroorzaken, dat het smelten van de ijskappen zou veroorzaken en overstromingen van de continenten. Ook zouden de tektonische platen zich kunnen krommen waardoor landmassa’s zouden rijzen en dalen.
De verschillende tijdslijnen zijn onze hoop
Nostradamus geloofde in verschillende tijdslijnen met vele waarschijnlijkheden en mogelijke toekomsten. Hij kon die tijdslijnen werkelijk zien samenkomen in een knoop. Deze knoop was een centraal punt waar er een gebeurtenis of een persoonlijkheid was die tevoorschijn moest komen. Er was geen weg om dat te vermijden.\
De Antichrist is een van die knooppunten. Hij moest komen, dat was zijn bestemming. Hij was al voorspeld in Bijbelse tijden, dus was er geen kans om aan zijn komst te ontsnappen. Maar vanuit dit knooppunt zag Nostradamus meerdere wegen zich vertakken. Hij geloofde dat als de mens hier kennis van had, het hem zou helpen te zien welke tijdslijn naar zijn toekomst zou leiden. Dan zou hij mogelijk iets kunnen omkeren of veranderen voordat het te laat was.
Bepaalde dingen waren dus onvermijdelijk, zoals de knooppunten, maar wat daarna gebeurde kon door de mens zelf gewijzigd worden door gebruik te maken van zijn vrije wil. Hij geloofde dat gedachtekracht een bijzonder krachtig middel was dat nooit ten volle is benut.
Hij raadde ons aan te leren mediteren en te leren onze gedachten zo te richten dat een beeld veranderd kon worden. (manifesteren) Hij zei hiervoor meditatie of gebed, alleen of in groepen, te gaan praktiseren. De gecombineerde gedachtekracht van groepen mensen is enorm. De kracht wordt niet alleen vermenigvuldigd, maar gekwadrateerd, zodat het wonderen kan verrichten.
Dit was zijn reden om met de toekomst in gesprek te gaan en ons te waarschuwen, zodat we ons leven in eigen hand konden nemen voordat er geen terugkeer meer mogelijk zou zijn.
Een spirituele wedergeboorte
3195670ad20dba84b1eef16a8bc9b6ef AnGel-WinGs.nl
Hij zei dat, of deze gebeurtenissen nu wel of niet veranderd worden – zelfs als het ergste zal plaatsvinden – dan zal er nog een grote spirituele geboorte over de hele wereld plaatsvinden.
Gedurende de moeilijke tijden zullen mensen individueel de mogelijkheid hebben om met zichzelf in contact te komen en zich realiseren dat materialistische waarden vals zijn.
Na de ’time of troubles’ zullen mensen, wanneer ze weer met elkaar gaan communiceren, merken dat anderen zich dat ook realiseren. Dat zal een grote wedergeboorte van filosofie betekenen en een versmelting van de beste aspecten van Oosterse en Westerse religies, zoals nooit eerder voorgekomen is.
Het zal leiden tot een wereldwijde beweging van filosofie en spiritualiteit die in overeenstemming zal zijn met wat mensen als waar zullen aanvoelen. Dat zal het Waterman tijdperk inluiden.
Hij zei dat mensen het contact met de Bron waaruit ze voortgekomen zijn, verloren hebben en vervulling en geluk zoeken op terreinen die dat niet kunnen bieden. We denken het gevonden te hebben in moderne technologie, maar daarmee hebben we ons afgescheiden van de centrale Bron van het universum.
Maar gedurende ‘de time of troubles’ met zijn oorlogen en rampen, zullen we ons realiseren dat de antwoorden niet liggen in technologie. Wanneer de tijd van genezing komt, zullen de mensen teruggebracht worden tot de Bron en zich realiseren vanwaar ze komen en waar hun bestemming ligt.
Mensen zullen spiritueel rijper worden en zichzelf en de wereld kunnen genezen. Ze zullen dichter naar de Wachters toegroeien, Nostradamus’ woord voor buitenaardse wezens, omdat ze ons al sinds de schepping hebben gadegeslagen en behoed.
Computers
Nostradamus zag dat computers ontwikkeld zouden worden met gigantische mogelijkheden en hij zag de schepping van de World Wide Web. Toen deze kwatrijnen geïnterpreteerd werden in 1986, werkte ik op mijn eerste computer en ik dacht dat deze voorspellingen wellicht pas over honderd jaar zouden uitkomen. Tot mijn grote verbazing zag ik in de jaren erna zijn voorspellingen werkelijkheid worden in nog geen tien jaar!
Hij hield niet van computers en vond dat wij teveel macht gaven aan machines. Hij voorzag de volgende computers die via de stem werkten. Dat heeft al plaatsgevonden. De volgende generatie computers zou door gedachten bestuurd worden.
Daar wordt nu aan gewerkt. Daarna zouden de ‘organische’ computers komen. Ook daar wordt nu aan gewerkt.
Aangezien de computerchip niet kleiner kan, zal de volgend stap op cellulair niveau zijn. Dat betekent dus de schepping van een computer op basis van menselijk DNA.
Het zal miljoenen keer sneller gaan en meer informatie bevatten dan alle computers ter wereld. Hij zag ook gevaren, namelijk dat ze steeds meer onze levens overnemen en beheersen.
De komst van een groot genie
Op een ander kruispunt zag Nostradamus een man die hij ‘het grote genie’ noemde. Dit was een belangrijk persoon die zou komen na de tijd van de Antichrist.
Dit grote genie zou vele wonderlijke dingen voor de toekomst uitvinden.
Zijn heerschappij zou ons binnenleiden in het duizendjarige tijdperk van vrede, terwijl we in de ruimte reizen en in ruimtekolonies kunnen leven.
In die tijd zou het bewustzijn van de mensheid gestegen zijn en zouden paranormale mogelijkheden deel van het gewone leven uitmaken. Nostradamus vertelde ons dit zodat we zouden weten dat als we maar door de moeilijke tijden in de onmiddellijke toekomst heen konden komen, er ons wonderlijke tijden te wachten zouden staan.
Hij zag vooruitgang op allerlei gebied die onze wildste dromen zou overstijgen. We zouden kunnen reizen en leven in de ruimte. Een bron van niet vervuilende energie die in een ruimtestation gestationeerd zou zijn, zou de hele wereld van energie kunnen voorzien. Tijdens het leven van deze bijzondere persoon zouden we het duizendjarige tijdperk van vrede binnengaan.

In kaders :Bommen op het Pentagon

Lees ook eens:  Proof the Government Poisons You with Fluoride in 9 Minutes

Century X-6
De Gardon zal Nîmes zozeer overstromen,
dat men zal denken dat Ducalion herboren is.
In de kolos zal het grotere deel vluchten,
Vesta’s vuur verschijnt gedoofd in de tombe.

Brenda (de persoon die in trance is): Hij zegt dat dit kwatrijn betrekking heeft op een incident in de volgende wereldoorlog.
Dolores: In de volgende wereldoorlog?
B: Ja, in de komende. Het conflict zal plaatsvinden in een ontwikkelingsproces waarmee de Antichrist zijn voordeel zal doen. Hij zegt dat het beschrijft dat een tegenstander het Pentagon bombardeert.
D: (Verrast) Het Pentagon?

B: Ja. De ‘kolos’ wijst op het Pentagon. Hij zegt: ‘Vesta’s vuur verschijnt, gedoofd in de tombe’, beschrijft het gooien van een bom op het Pentagon als een plotselinge wake-up-call, een ontploffing en een gordijn van rook. En hij zegt, ‘gedoofd zijn tot een tombe’ betekent dat dit het Pentagon in een graftombe zal doen veranderen.

D: Wat betekent het eerste deel, ‘De Gardon zal Nîmes zozeer overstromen dat men zal denken dat Ducalion herboren is’?
B: Hij zegt dat het verwijst naar het land dat de bom gooit. Hun politieke leider zal de pers overspoelen met valse informatie.
D: Het is niet een overstroming van water, wat het zou zijn in verband met Ducalion. Is Gardon een anagram?

Lees ook eens:  Zie je dit op het strand / zee ren dan hard weg!

B: Hij vraagt je het te spellen.
D: Wel, ze zeggen dat het een vergissing in het Frans is.
B: Spel het op beide manieren

D: In het Engels G-A-R-D-0-N, en in het Frans S-A-R-D-0-N. Ze zeggen dat het een fout is, dat Sardon Gardon moet zijn. Wat denkt hij?
B: Een moment alsjeblieft. (Lange pauze) Hij zegt dat het met een ‘S’ moet zijn, omdat het woord ‘Sardon’ is. Hij gebruikte het om te misleiden opdat men zou denken dat hij een anagram maakte van de naam van een rivier of een grotere watermassa. In werkelijkheid was het een anagram of de naam of de titel van de betrokken politieke leider. Hij zegt dat in sommige culturen titels als namen worden gebruikt en dat dat het soms moeilijk maakt het te zien.

(Sarmat? Wapen van Putin???? Sarmat betekend overigens Satan)

D: Ik dacht dat hij eens zei dat New York gebombardeerd zou worden. Maar hier gaat het om Washington.

B: Ja. Het gaat hier niet om het bombarderen van de Verenigde Staten in het algemeen. Het gaat hier om het bombarderen van het militaire centrum en dat is het Pentagon, om de Verenigde Staten genoeg in de chaos te gooien, om de andere kant te helpen wat van haar doelen te bereiken. Ze willen chaos creëren, misschien om Amerika een poosje lam te leggen.

Lees ook eens:  Verschil in culturen

Bommen op New York

Century VI-97

De lucht zal op vijfenveertig graden branden,
vuur nadert de grote nieuwe stad
Onmiddellijk laait een grote, zich verspreidende vlam op
Wanneer ze bewijs van de Normandiërs willen leveren.
(De Normandiërs waren een krijgsvolk uit westelijk Frankrijk. Oorspronkelijk waren zij Vikingen, in West-Europa ook wel Noormannen genoemd, uit Scandinavië die zich in de 9e eeuw in Normandië vestigden. -Russen?)

2f478e7725f42aa12434a1324a86aa90 AnGel-WinGs.nl

B: Dit is een gebeurtenis die zal plaatsvinden in de komende oorlog (vanuit 1989 gezien). Hij zegt dat de gewone diplomatieke kanalen er dan niet zullen zijn. Er zal een andere vorm van bondgenootschap zijn, maar de vriendschap die steeds in stand zal blijven is die tussen het volk van Amerika en dat van Frankrijk.

D: Dat zijn dan de Normandiërs?
B: Ja. Hij zegt dat in dit speciale geval een land aan de andere kant van het conflict een bom zal sturen naar New York. Het zal in de lucht ontdekt worden en men zal het zien binnenkomen. Ik denk dat hij dan bedoelt dat het op radar gezien zal worden, maar hij zegt dat toeschouwers het zullen zien.

D: Raakt de bom New York?
B: Hij kijkt of hij het met zekerheid kan zeggen. Hij zegt dat in deze speciale oorlog enkele van de bommen New York zullen raken en dat sommige zullen afzwenken. Soms is het moeilijk te ontrafelen wat met welke bom zal gebeuren. Maar het zal vele mensenlevens kosten.
D: Verwijst ‘vijfenveertig graden’ naar de locatie?
B: Hij zegt dat het slaat op de hoek waarmee het het eerst in de lucht waargenomen zal worden.

Oorlog om vrijheid of uit eigenbelang?

Century VI-19
De ware vlam zal de vrouw verslinden,
Die de onschuldigen in het vuur wil gooien
Vlakbij de aanval, is het leger ontvlamd
Wanneer in Sevilla een monsterachtig stier
gezien zal worden

B: Hij zegt dat het kwatrijn te maken heeft met politieke ideologie, speciaal aan het eind van de 20e eeuw en het begin van de 21e eeuw. De ware vlam verwijst naar vrijheid en de vrije gedachten. Hij zegt dat de vrouw die haar kinderen in het vuur wenst te gooien, een land vertegenwoordigt die staat voor vrijheid. Op dit moment (1989) kan hij niet precies duidelijk maken of het op de Verenigde Staten slaat of op Frankrijk. Maar het is een land dat traditioneel altijd vrijheid hoog in haar vaandel heeft, maar haar politieke ideologie raakt op een dwaalspoor.

Het is een heel gradueel proces en de politieke leiders zeggen dat ze dingen doen in naam van de vrijheid. Ze willen mensen in oorlogen en dergelijke sturen in de naam van vrijheid, terwijl het in werkelijkheid om eigenbelang gaat. (Amerika dus) De mensen zullen zich dat realiseren en in opstand komen. Dat is de ware vlam van vrijheid die zijn positie weer wil innemen en de valse politieke ideologie wil verbranden. Hij zegt dat de monsterachtige stier in Sevilla die krachten vertegenwoordigt die samenwerken met de Antichrist om politieke onrust te veroorzaken en revolutie als voorbereiding voor de Antichrist om dat deel van Europa over te nemen.

Oorlog in Irak (Mesopotamië)

Century VIII-70
Hij zal binnendringen, goddeloos, kwaadaardig, eerloos,
Mesopotamië tiranniserend.
Alle vrienden van de overspelige vrouw
Het land dreigend en zwart van aanblik

32e6e5df15526a95fa64f98515389408 AnGel-WinGs.nl

W (subject in trance): Ik zie iets dat je misschien wel niet wilt horen.
D: Waarom? Ik hoor zoveel rare dingen.
W: Okay. Waar ligt Mesopotamië?

D: O, dat is een oude naam. Het bestaat niet meer. Het was ergens in Azië, in de – hoe noemen ze dat – de vruchtbare halve maan (Ik ontdekte later dat Mesopotamië de oude naam voor Irak was).
W: Dat past niet in dit kwatrijn.
D: Hoezo? Wat zag je waarvan je dacht dat ik het niet zou willen horen?
W: (grinnikt) Wel, de tiran zou onze huidige President, George Bush, kunnen zijn en die dame stelt het vrijheidsbeeld voor. Het land is de Verenigde Staten.
D: Maar het wordt de ‘overspelige vrouw’ genoemd.
W: Wel, ze is wat afgeleefd. Ze stond ooit voor vrijheid, maar vrijheid is een woord als Mesopotamië, een lang vergaan woord.

D: ‘Hij zal goddeloos, kwaadaardig binnenvallen en Mesopotamië tiranniseren.’ Dat slaat op Bush? Maar het zegt: ‘alle vrienden van de overspelige vrouw.’
W: Onze bondgenoten.
D: Overspelig zou dan in die context betekenen dat ze hen niet trouw zal zijn.
W: Ze is trouw aan niemand in deze tijdsperiode.
D: ‘Het land dreigend en zwart van aanblik.’ Het lijkt niet erg op een positieve beschrijving van de Verenigde Staten, hè?
W: Ik zei al dat je het niet graag wilde horen, Dolores.
D: Nou, ik zal proberen neutraal te blijven en geen conclusies te trekken.
W: Een groot deel van de ellende van de wereld komt voort uit dit land en deze regering.

Achteraf lijkt dit kwatrijn duidelijk te verwijzen naar Amerika’s bemoeienis met Irak. Het gaat hier dan niet om de George Bush uit 1989, toen het boek geschreven werd, maar om zijn zoon, de huidige George Bush.

Meer informatie: www.Lichtpunt-Werk.com en www.ozarkmt.com

Dolores Cannon

Aliens leven onder ons …

Door Margarita Troitsina

De uitstekende capaciteiten van sommige mensen trokken altijd de aandacht van onderzoekers. Nostradamus, Leonardo da Vinci en Lomonosov hebben een stempel gedrukt op de geschiedenis en het geheugen van vele generaties.

De Britse ufoloog John Pope verklaart dat alle menselijke genieën afstammelingen zijn van buitenaardse wezens. Ongeveer 30 tot 40 duizend jaar geleden werd onze planeet bezocht door vertegenwoordigers van buitenaardse intelligentie. Zij waren het die oude beschavingen creëerden die het hoogste ontwikkelingsniveau bereikten. Aliens trouwden met mensen en kregen kinderen. Nu bestaat ongeveer 50 procent van de wereldbevolking uit mensen wier nakomelingen buitenaardse wezens waren.

Pope gelooft dat alle beroemde wetenschappers, kunstenaars en helderzienden tot deze categorie behoren. Maar slechts één procent van de mensheid heeft de grootste talenten. Ze kunnen voortkomen uit latere buitenaardse huwelijken en hebben meer buitenaardse genen dan andere.

Een 13-jarige tiener Boris, of Boriska, uit de Russische regio Volgograd heeft unieke vaardigheden. Hij verzekert bijvoorbeeld dat hij op een gegeven moment op Mars heeft gewoond en er verbazingwekkende dingen over vertelt.

Nadezhda, de moeder van Boriska, zegt dat haar zoon zich vroeg ontwikkelde. Toen hij twee weken oud was, kon hij zijn hoofd vasthouden en begon hij te spreken toen hij nog maar zes maanden oud was. Hij leerde lezen op de leeftijd van 18 maanden en schilderen op 24 maanden. Op de kleuterschool onthulde hij een geweldig geheugen en het vermogen om talen te leren.

Tegelijkertijd merkten de ouders van de jongen dat hij dingen wist waarover niemand hem had verteld. Hij zat bijvoorbeeld in de lotushouding en vertelde mensen ongelooflijke details over de ruimte, planeten en andere intelligente beschavingen.

Na enige tijd begonnen volwassenen aandacht te schenken aan de woorden van de jongen. Boriska vertelde hen dat hij vroeger op Mars woonde dat nog steeds bewoonbaar is. De planeet verloor zijn atmosfeer als gevolg van een nucleaire oorlog en zijn bewoners moesten ondergronds leven. Degenen die het overleefden aangepast aan het inademen van koolstofdioxide.
Boriska zegt dat inwoners van Mars onsterfelijk zijn en dat hun lichamen “bevriezen” op de leeftijd van 30-35 jaar. Tijdens de Lemur-beschaving kwam Boris een paar keer naar de aarde in een ruimteschip, hij handelde en deed wetenschappelijk onderzoek. Hij zag hoe Lemurië verdween toen een enorm continent onder water ging na een explosie.
Eens bracht de moeder van de jongen Ernst Muldashevs boek ‘Where We Came From’ mee naar huis. De jongen pakte het boek en begon naar de plaatjes en foto’s te kijken. De volgende twee uur vertelde hij de volwassenen ongelooflijke details over Lemuren.

Toen hij de illustraties in Muldashevs andere boek, “In Search of City Gods”, zag, verklaarde hij dat er niets is onder de piramide van Cheops waar wetenschappers zo in geïnteresseerd zijn. Oude kennis zal worden gevonden onder een andere piramide, die momenteel onbekend is. Hij zei ook dat “het leven zal veranderen als de sfinx open is.” En dat de schuilplaats ergens achter het oor van de sfinx opent.

Soms praat Boris over Maya-beschavingen. Hij verzekert dat moderne mensen heel weinig over Maya weten.

Boriska voorspelt dat er meer ongewone kinderen zoals hij op aarde zullen worden geboren omdat er grote veranderingen op komst zijn. Onze planeet zal nog twee catastrofale gebeurtenissen meemaken, en alleen hoogbegaafde kinderen zullen de wereld kunnen redden.

Deze kinderen zullen van Mars komen en naar de aarde komen als resultaat van de incarnatie van zielen. Kinderen uit Proserpina kunnen ook op aarde worden geboren. Deze planeet stierf miljoenen jaren geleden, “hij werd door een straal gesneden en viel in stukken”. Bewoners van Proserpina hadden de kans om naar de vijfde dimensie te teleporteren. Deze gebeurtenissen konden vanaf Mars worden waargenomen.

Veel onderzoekers spraken met Boris. Ze waren onder de indruk van de woordenschat van de jongen die overvloedig aanwezig was in termen en details die alleen bekend waren bij wetenschappers. Zelfs de wetenschappers hebben zelf geen idee van enkele details en gebeurtenissen waar Boris het over heeft. Waar zou een schooljongen het van weten?

 

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥