web analytics

Sliders: Mensen die de oorzaak zijn van vreemde elektrische verschijnselen

c95790e03db243bb1c611ef4b8712105 via Angel-Wings

 

Sliders: Mensen die de oorzaak zijn van vreemde elektrische verschijnselen

 

Veel mensen realiseren zich niets van hun super geladen energie en zij kunnen elektronische en elektrische storingen veroorzaken. Ik ben een van die mensen. Soms gebeuren er echt rare dingen als ik bv super enthousiast ben, geladen, of tijdens de slaap of wanneer ik in n de aanwezigheid ben van mensen met hoge energieën.

Het kan soms ook frustrerend zijn, dan is het goed om je te centreren, aarden, haal diep adem, zeg bv een gebed en heb vrede met deze energieën, zodat uw energie geen elektronische storingen zal veroorzaken.

 

 

 

Sliders: Mensen die de oorzaak zijn van vreemde elektrische verschijnselen

https://www.muse-net.com/march1504.html

 

Ondanks de naam, zijn deze verschijnselen niet enkel beperkt tot bv straatverlichting alleen.

Vaak mensen die uw “vermogen” delen kunnen geen horloges dragen, horloges zullen bv stoppen met werken binnen enkele dagen, ongeacht het aantal nieuwe batterijen je erin stop. Deze mensen beïnvloeden ook andere elektrische apparaten, zoals koplampen en dynamo’s voor motorvoertuigen, verlichting / lampen en computers. Gloeilampen kunnen kapot gaan elke keer dat een “Slider” een een lamp of een lichtschakelaar aanraakt. Computers kunnen een blue screen geven of andere problemen hebben. CD-spelers kunnen plotseling van tracks veranderen wanneer een slider in de buurt is. Magnetische verschijnselen kunnen zich ook manifesteren. Zo kan een Slider niet in staat zijn om bv creditcards te gebruiken, omdat de kaarten onleesbaar worden nadat ze op het lichaam van de slider verkeerden. Tevens kunnen sliders storen op creditcards van mensen voor of achter hen in de rij bij een kassa. Uw onregelmatig ECG is waarschijnlijk je eigen energie, waardoor de apparatuur niet juist werkt.

 

Degenen die deze ervaringen delen zijn meestal opgelucht om te horen dat ze niet alleen zijn. De meesten zijn al jarenlang bezig geweest met de vraag wat er nu precies gebeurde, totdat ze uiteindelijk ervan overtuigd waren dat er iets ongewoons aan de hand was. Net als u, allen melden onafhankelijk van elkaar dat heftige emoties een belangrijke rol in zulke ervaringen spelen. Als ze boos zijn bv, of gewoon erg enthousiast, te druk zijn in gedachten dan zijn de verschijnselen echt heftiger.

 

Super opgeladen bio-energie velden (aura’s) lijken de oorzaak zijn. Het menselijk zenuwstelsel is van een chemische en ook elektrisch van aard. (Neurotransmitters zijn elektrische impulsen). Als we emotioneel worden zal ons zenuwstelsel oplichten als een drukke telefooncentrale. Terwijl in de meeste “normale”mensen dit geen reden zal zijn dat er straatverlichting aan of uit gaat, enz., schijnt dit toch van invloed te zijn op mensen die al een zeer hoge energie hebben, dit kan dus komen door het krijgen van teveel energie door emoties e.d. Zal dit hen onbewust stimuleren tot een niveau aan hoge energie waarop ze daadwerkelijk invloed hebben op elektrische systemen om hen heen welke ook merkbaar en zichtbaar zijn voor de omgeving. Veel elektrische apparaten zijn dan ineens aangetast of beschadigd door vonken van hoogspanning. We zouden kunnen zeggen dat de hoge energie mensen blijkbaar energie “vonken” uitzenden richting electronica en bv zekeringen.

Lees ook:   De Grote Reset 11.500 jaar geleden en welke impact het had op de menselijke levensverwachting

 

Wat de oorzaak is van dit fenomeen, hierover variëren de theorieën. Op de down to earth kant van het spectrum, theoretici suggereren dat deze verschijnselen geheel te verklaren zijn in bio-energetische termen, maar waarom sommige mensen meer energie lijken te hebben dan anderen, weet niemand. Zoals ik het zie, alles is gerelateerd, dus het is onmogelijk om iets uit te leggen op een puur fysiek niveau.

 

Alles in het universum is energie. Alles wat solide lijkt te zijn is in feite bijna een volledig lege ruimte waar patronen van energie doorheen lopen. Onze lichamen trillen met een frequentie van ongeveer 8 cycli per seconde, dezelfde frequentie als het elektromagnetische veld van de aarde. Mocht onze frequentie abnormaal hoog of laag zijn, kunnen er ongewone dingen gebeuren.

 

Deze verschuiving in frequentie kan een aantal verschillende oorzaken hebben. Velen die een bijna-dood-ervaringen hebben meegemaakt melden vaker Slider verschijnselen na de ervaringen. Andere schuifregelaars zijn getroffen door de bliksem of getroffen door een grote elektrische schok op een bepaald punt in het verleden. Weer anderen beweren dat zij UFO of buitenaardse ervaringen hebben gezien en meegemaakt. Sommige theoretici beweren dat mensen die hebben geleefd op andere planeten in vorige levens, worden geboren op Aarde met verschillende energieën en vaardigheden, met inbegrip van wat je hier leest. Voor meer informatie, zoeken op het ‘internet’ naar”Star Seeds,” “Indigo kinderen,” of “Indigo volwassenen.” In ieder geval blijkt dat iets verandert aan de schuifknoppen door ‘energetische frequenties, waardoor er ongebruikelijke elektrische verschijnselen veroorzaakt worden.

e15539aab65c2d5ff80b301ec47ba4f8 via Angel-Wings

Het is belangrijk op te merken dat elektrische verschijnselen na de dood van een geliefde of de pogingen tot communicatie met dierbaren in de Geest, vaak pogingen zijn van geesten om onze aandacht te krijgen. Net als onze eigen energie, kan elektrische systemen beïnvloeden, zo kan de energie van geesten ook invloed hebben. In feite, het werken met niet-fysieke(lichamelijke) energie is de makkelijkste manier voor hen om de fysieke werkelijkheid beïnvloeden door middel van elektriciteit. Niet alle afwijkende elektrische manifestaties zijn dus SLIDER situaties. Ze kunnen ook komen door overledenen die zich kenbaar willen maken qua aanwezigheid.

Lees ook:   Erich von Daniken over nieuwe schachten en kamers in de grote piramide van Gizeh 2

 

Tegelijkertijd, veel “elektrische mensen” doen ook melding van een hoge mate van paranormale begaafdheid of van verwante ervaringen. Dit klopt ook wel in zekere zin, want “hoge energie” betekent ook een “hogere trilling ‘, dat is de basis namelijk van een paranormale ontwikkeling. Deze mensen “zenden” niet alleen hun eigen energie uit naar andere elektrische systemen, maar zij ‘ontvangen’ dus ook energie van hen. Ze zijn zeer gevoelig voor hogere energie-omgevingen en situaties, soms ook pijnlijk. Zo kunnen zij het bv aan”voelen” als een fluorescentielamp overal in het huis aanwezig is. Zoals Vick Noble het uitlegt in Shakti Woman, “Overwegend lijkt het erop dat de huid de grens is van de persoon in ‘normale’ werkelijkheid, wanneer diezelfde persoon psychisch(paranormaal) opent, dan zet die grens uit. De persoon voelt dat hij/zij zich uitstrekt tot voorbij het lichaam, het neemt dan meer ruimte in beslag, voelt dingen dan aan op een buitenzintuiglijke wijze.

 

Ik geloof dat geestelijk “ontwaken” de ontwikkeling is van een verhoogd bewustzijn van alles wat er al is. De meeste mensen slaapwandelen door het leven, zij filteren alle, meest voor de hand liggende prikkels. Als we wakker worden, zijn we ons meer bewust van niet alleen de dichte fysieke realiteit, maar ook van de subtielere energetische realiteit die ten grondslag liggen (en het creëren van) aan het fysieke. Als we beginnen te leren om ons te openen naar dit hogere niveau van bewustzijn, worden we energetisch supercharged en gevoeliger.

 

Omdat we steeds evolueren in een opwaartse spiraal, is het een goed idee om te leren hoe je om gaat met uw hoge energie. Omdat dit fenomeen nauw is verbonden met heftigere emoties, is de manier om te proberen dit te beheersen om gewoon kalm te blijven.

– Julia

Vertaald door AngelWings

Gerelateerde artikelen

Back to top button