web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Het afmaken van de mensheid staat op het punt te versnellen, waarbij veel kinderen en jonge volwassenen nodig zijn, terwijl de artsen, politici en predikers zwijgen

Angel Fallen Angel GIF - Angel FallenAngel BlackAngel GIFsHet is een tijdje geleden dat ik de schokkende cijfers in het VAERS-rapportagesysteem van de overheid heb gerapporteerd en enkele van de hartverscheurende verhalen die daarin staan, zoals de recente dood van een 9-jarig Californisch meisje twee weken nadat ze werd gevaccineerd.

Het meisje kreeg één dosis van de injectie van Pfizer-BioNTech. Ze had geen bestaande aandoeningen en werd niet opgenomen in het ziekenhuis.

Ze had twee tot drie dagen last van “buikpijn, keelpijn en pijn op de borst; twee weken na ontvangst van de vaccinatie”,  staat in de database  .

 

VAERS-gegevens van 14 december 2020 tot 22 juli 2022 tonen 12.232 bijwerkingen  bij 5- tot 11-jarigen, waaronder  313 “ernstige” gevallen  en  negen sterfgevallen.

De database bevat ook  24 gevallen van hartontsteking ,  47 gevallen van bloedstollingsstoornissen en  101 meldingen van aanvallen  in dezelfde leeftijdsgroep.

Lezers van deze website weten dat VAERS niet het hele verhaal begint te vertellen. De doden en invaliderende verwondingen die daar worden vermeld, vertegenwoordigen slechts 1 procent van de werkelijke aantallen vanwege de neiging van artsen om de meeste verwoestingen die ze zien veroorzaakt door hun partners in Big Pharma niet te melden.

Samengenomen uit landen over de hele wereld, zullen deze sterfgevallen door injectie leiden tot een genocide van onnoemelijke omvang, een massale ruiming die voldoet aan de doelen van een Malthusiaanse clan van globalistische elites.

Hoe kan dit gebeuren, vraag je je af. En wie zijn deze “elites?”

Veel van deze zogenaamde elites zijn ook Luciferiaans, maar veel anderen zijn gewoon hebzuchtig. Weer anderen zwijgen en gaan mee uit zelfbehoud. Ze willen niet het risico lopen te worden geannuleerd en hun comfortabele levensstijl in gevaar te brengen.

Dankzij de consolidatie in de gezondheidszorg die werd versneld door Obamacare, zijn de meeste artsen tegenwoordig gewoon werknemers. Ze werken voor een salaris. Dat betekent dat ze gemakkelijk te controleren zijn.

En hoe zit het met de politici? Zullen de Republikeinen daar in januari verandering in brengen?

Dat is onwaarschijnlijk.

De genocide die we in realtime zien plaatsvinden, is zo slecht dat ik het moeilijk vind om te begrijpen hoe iemand in de politiek over een ander onderwerp kan praten.

Ik typte ” stierf dagen na ontvangst van jab Pfizer Moderna ” in mijn zoekmachine en ik vond pagina’s met artikelen over mensen die stierven, meestal dagen of weken nadat ze waren gestoken.

De stijgende inflatie, hoe pijnlijk ook, stelt niets voor in vergelijking met de pijn en verwarring die velen moeten voelen wanneer hun moeder, vader, echtgenoot, broer of zus, vriend of hun 9-jarige zoon of dochter “plotseling” sterft en ” onverwacht” dagen of weken nadat ze zijn gestoken. De ene dag zijn ze gezond, de andere dag verdwenen.

En toch is het het verboden onderwerp. Geen enkele politicus, hoe conservatief of liberaal ook, wil er echt over praten.

Hun stilzwijgen speelt in de kaart van de globalisten die achter dit duistere ontvolkingsplan zitten.

Onthoud wat Jezus zei over deze boosdoeners:

“HET IS BETER VOOR HEM ALS ER EEN MOLENSTEEN OM ZIJN NEK WORDT GEHANGEN EN HIJ IN DE ZEE WORDT GEGOOID, DAN DAT HIJ EEN VAN DEZE KLEINTJES KAN LATEN ZONDIGEN.”

Ze haten kinderen omdat ze de mensheid haten. En bovenal haten ze de Schepper van de mensheid.

Historisch gezien hadden deze elites altijd een hekel aan de mensheid, maar ze moesten ons verdragen omdat ze ons nodig hadden om hun fabrieken te besturen, hun oorlogen te voeren, hun huizen schoon te maken, hun voedsel te oogsten, ervoor te zorgen dat de treinen op tijd rijden.

Met de vooruitgang op het gebied van genbewerking, kunstmatige intelligentie en computeralgoritmen hebben ze nu robots die alle bovengenoemde taken kunnen uitvoeren, vaak beter en betrouwbaarder dan wij mensen. De gewassen die vroeger op het veld werden geplukt, kunnen nu in een laboratorium worden gekweekt door middel van CRISPR-genediting.

Bekijk de onderstaande video om een ​​idee te krijgen van de vooruitgang in robotica in de afgelopen 10 jaar. Houd er ook rekening mee dat deze video van één bedrijf is, Boston Dynamics. Er zijn honderden bedrijven die aan robotica werken en hoewel Boston Dynamics beweert dat het niet zal samenwerken met iemand die zijn robots voor militaire doeleinden wil gebruiken, zijn veel andere bedrijven gericht op precies die toepassing.

Bekijk nu deze angstaanjagende robot van Sword Defense Systems die in staat is om ballistische kogels snel achter elkaar af te vuren met uiterste nauwkeurigheid tot op 2.100 meter. Zoals de verteller zegt, wordt dit beschouwd als “de toekomst van onbemande wapensystemen, en die toekomst is nu.”

Hier is nog een video over robotachtige spookhonden die worden gebruikt door de Amerikaanse luchtmacht.

Ik heb een stuk of zes van deze video’s op YouTube bekeken en vond het interessant hoeveel ervan op een bijna komische toon worden verteld. Dit is geen lachertje, mensen. Maar ik denk dat dit Big Tech’s manier is om ons in slaap te wiegen met het feit dat ze machines maken, niet alleen om ons te vervangen, maar om ons te doden.

Naast de technologische vooruitgang die hen in staat stelt ons te vervangen en ons te doden met machines, is in hun ogen ook de massale ruiming van de mensheid nodig, omdat ze geloven dat de snelle technologische vooruitgang hen in staat zal stellen veel langer te leven. Ze gaan over, vertellen ze ons, van de ene soort naar de andere, van mens naar transhumaan .

Als ze denken dat ze 125 of zelfs 150 jaar kunnen worden, betekent dat dat ze degenen onder ons die ze als ‘nutteloze eters’ beschouwen, moeten wegdoen om de waardevolle hulpbronnen voor zichzelf te behouden.

Deze geweldige reset gaat echt over middelen.

Zoals Yuval Noah Harari meer dan eens openlijk heeft verklaard, is het probleem niet dat er te veel mensen zijn, maar dat we te veel “nutteloze” en “onproductieve” mensen hebben die geen waarde hebben in de nieuwe digitale economie.

De noodzaak van een massale uitroeiing van de bevolking past perfect bij de Malthusiaanse ideeën van zo veel van de globalistische machtselites die onze instellingen beheersen en denken dat ze voor altijd zullen leven, of in ieder geval tot een leeftijd die twee keer zo lang is als die van de rest van de wereld. ons.

Deze ideeën zijn gebaseerd op de leer van de 19e-eeuwse Engelse filosoof-geestelijke Thomas Malthus , die geloofde dat de wereldbevolking in evenwicht moest worden gebracht met de voorziening van voedsel en andere natuurlijke hulpbronnen.

Er is voldoende bewijs dat “fossiele brandstoffen” zoals olie en aardgas zichzelf daadwerkelijk aanvullen onder het aardoppervlak. De Rockefeller-clan was de eerste die naar olie, gas en steenkool verwees als ‘fossiele brandstoffen’, waarschijnlijk omdat ze volgelingen waren van Malthus en de indruk wilden wekken dat deze hulpbronnen eindig en schaars waren.

De waarheid is dat olie en gas in overvloed aanwezig zijn en daarom goedkoop zouden moeten zijn.

Maar als het goedkope mensen waren, zoals de Rockefellers en Bushes, zouden ze geen miljardairs zijn geworden. Dus de leugens gaan door.

Het doden van een paar miljard mensen heeft altijd deel uitgemaakt van het plan.

Het Kissinger-rapport , gepubliceerd in 1974, was een van de eerste officiële documenten waarin een ontvolkingsplan werd gepleit, en sinds die tijd is er een nooit eindigende lawine van dergelijke rapporten, boeken en toespraken van de globalisten geweest waarin werd opgeroepen tot een veel kleinere wereldbevolking. De Georgia Guidestones , die onlangs het nieuws haalden toen ze op mysterieuze wijze aan stukken werden geschoten en vervolgens werden geëgaliseerd, riepen op tot een wereldbevolking “voortdurend in evenwicht met de natuur” en beperkt tot niet meer dan 500 miljoen mensen, tegen de huidige 7,5 miljard.

Ontvolking past ook in de strategie voor controle van één wereld over alle hulpbronnen – levende en niet-levende – die zijn vastgelegd in de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling van de Agenda 2030 van de Verenigde Naties.

Dus waarom zouden de globalistische machtselites, de rijkste en machtigste mensen ter wereld, zich niet bezighouden met eugenetica en genocide?

Het probleem met het voeren van biologische oorlogsvoering is altijd geweest, hoe lever je het wapen op een efficiënte manier af?

We hebben miltvuurbrieven en andere kleine aanvallen gezien, maar wat als je het biowapen wilde gebruiken om een ​​derde of meer van de wereldbevolking te doden? Hoe zou je dat doen op een manier die de elites geïsoleerd hield van de dood en vernietiging?

In stappen van de corrupte wereldwijde media, nu gecontroleerd door ongeveer zes of zeven grote bedrijven met in elkaar grijpende eigenaren, is het probleem opgelost. Je geeft gewoon je media-schoothondjes de opdracht om de grootste propagandacampagne te ontketenen die de wereld ooit heeft gezien, en je betaalt ze rijkelijk om het te doen met geld van overheidsadvertenties en van stichtingen zoals de Bill and Melinda Gates Foundation, en presto, je overtuigt de onwetende massa om het biowapen direct in hun lichaam laten injecteren.

Iedereen die hieraan twijfelt en zijn vertrouwen stelt in de regeringen van de wereld, of hun zakelijke partners in de media, die allemaal hebben bewezen slechts pionnen te zijn van de Davos-elites, gepersonifieerd door Bill Gates, Klaus Schwab, Yuval Noah Harari en de World Economic Forum, heeft zeker hun kop in het zand begraven.

Harari verwoordde het heel duidelijk toen hij zei: “De belangrijkste waarde van wetenschap is macht. Ze gebruiken de waarheid tot op zekere hoogte, maar dat is niet hun hoogste waarde. De wetenschap als instelling is vooral geïnteresseerd in het verkrijgen van controle over de wereld.” ( zie filmpje hieronder )

Harari zegt dat zijn favoriete boek Brave New World is . Hoe veelzeggend. Aldus Huxley schreef Brave New World om ons te laten zien hoe een eliteklasse van technocraten op een dag zou opstaan ​​en een centraal gepland autoritair systeem zou leiden dat alle menselijke activiteit beheert. En toen de mensen in deze toekomstige dystopische samenleving een leeftijd bereikten waarop ze niet langer productief of nuttig voor het systeem waren, kregen ze een medicijn dat hen voor altijd in slaap bracht. Niemand, behalve de elites, mocht in Harari’s favoriete boek, de Brave New World , ouder worden dan 60 jaar .

Deze mensen zijn meedogenloos. Maar wat ik zo leuk vind aan Harari is dat hij, in tegenstelling tot de meeste globalistische elites, ons niet probeert te misleiden door te denken dat de uitkomst van hun agenda op een of andere manier welwillend zal zijn of dat deze monsters enige vorm van altruïstische motieven hebben. Hij komt meteen naar buiten en vertelt ons wat hun acties motiveert; ze willen ons domineren en tot slaaf maken. Het gaat om macht en controle.

We moeten onze vijand kennen en de diepten van de verdorvenheid van de individuen waarmee we te maken hebben, kennen. Als we ze willen breken, zal er standvastige weerstand en moed nodig zijn om op te staan, ons uit te spreken en te leren leven met de gevolgen. We moeten leren buiten hun systemen te leven. Dat vereist dat we samenwerken, niet tegen elkaar. Hoe meer mensen we kunnen overtuigen om zich bij ons aan te sluiten, hoe beter we af zijn.

Maar zelfs als blijkt dat we ze niet kunnen verslaan, zullen ze door de hand van God worden tegengehouden. Hij zal niet lang achterblijven en de wereld laten overnemen door Luciferiaanse moordenaars en bedriegers.

God verhoede dat we ons zouden gedragen als de ouders van dat 9-jarige meisje, die onbewust hun kind aan deze demonen opofferden. Zoals de almachtige God zei: “Mijn volk vergaat door gebrek aan kennis.”

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥