...

28 november 2021

 

Oude atoombommen

Oude atoombommen

Zeven jaar na de nucleaire test in Alamogordo, New Mexico, toen dr. Robert Oppenheimer, de vader van de atoombom, een lezing gaf op de universiteit, vroeg de student of er eerder Amerikaanse atoomtests waren vóór Alamogordo. “Ja, in onze tijd,” antwoordde hij.

Het voorstel, destijds mysterieus en onbegrijpelijk, was in feite een hint van oude hindoeteksten die een apocalyptische catastrofe beschrijven die niet verbonden was met vulkaanuitbarstingen en andere bekende fenomenen. Oppenheimer, die het Sanskriet gretig bestudeerde, had ongetwijfeld de paragraaf in de Bhagavad-gita in gedachten, die een wereldwijde catastrofe beschrijft veroorzaakt door ‘een onbekend wapen, een ijzeren straal’.

Hoewel het voor de wetenschappelijke gemeenschap misschien betwistbaar is om vóór de huidige beschavingscyclus over het bestaan ​​van atoomwapens te praten, zijn er in alle uithoeken van de planeet aanwijzingen voor dit fenomeen.

Desert Glass/woestijn glas

Dit bewijs komt niet alleen uit Hindoe-verzen, maar ook uit de enorm genoeg gesmolten glasfragmenten verspreid over vele woestijnen van de wereld. Siliciumkristallen doen opmerkelijk denken aan fragmenten gevonden na een nucleaire explosie in Alamogordo op de nucleaire testlocatie White Sands.

In december 1932 reed Patrick Clayton, een inspecteur van de Egyptian Geological Research Society, tussen de duinen van de Grote Zandzee, nabij het Saad-plateau in Egypte, toen hij een knarsend geluid hoorde onder de wielen. Toen hij onderzocht wat de oorzaak van het geluid was, vond hij een groot stuk glas in het zand.

De vondst heeft de aandacht getrokken van geologen over de hele wereld en is een van de grootste moderne wetenschappelijke puzzels geworden. Wat voor soort fenomeen was in staat om de temperatuur van woestijnzand te verhogen tot ten minste 1800 °, waardoor het in grote vellen stevig geelgroen glas veranderde?

Tijdens een bezoek aan de White Sands in Alamogordo merkte Albion W. Hart, een van de eerste afgestudeerden van ingenieurs aan het Massachusetts Institute of Technology, op dat de stukken glas verkregen uit kernproeven identiek waren aan die entiteiten die hij 50 jaar geleden in de Afrikaanse woestijnen waarnam. De lengte van de formaties in de woestijn vereist echter dat de explosie 10.000 keer krachtiger is dan die waargenomen in New Mexico.

Veel wetenschappers hebben geprobeerd de verspreiding van grote glazen stenen in de woestijnen van Libië, de Sahara, Mojave en vele andere plaatsen in de wereld te verklaren als de producten van botsingen van gigantische meteorieten. Vanwege het ontbreken van bijbehorende kraters houdt de theorie echter geen water vast. Geen satellietbeelden of echografie konden gaten detecteren.

Lees ook:   De Taal van het Licht. De Engelen taal

Bovendien hebben brokken glas in de Libische woestijn een mate van transparantie en zuiverheid van 99 procent, wat niet typisch is voor de samenstelling van gevallen meteorieten, waarin ijzer en andere materialen worden gemengd met gegoten silicium na impact.

Wetenschappers suggereerden echter dat meteorieten die glazen rotsen vormden, enkele kilometers boven het aardoppervlak konden exploderen, zoals de Tunguska-meteoriet, of eenvoudigweg zodanig exploderen dat ze bewijs van impact dragen, maar warmte achterlaten door wrijving.

Dit verklaart echter niet hoe de twee gebieden in de nabijheid van de Libische woestijn dezelfde patronen hadden – de kans dat twee meteorieten zo dichtbij vallen is erg laag. Dit verklaart ook niet de afwezigheid van water in de tektonische monsters, die volgens de veronderstellingen meer dan 14.000 jaar geleden werden bedekt.

Mohenjo Daro Ancient Disaster

De stad waar cultuur is ontstaan ​​in de moderne Indusvallei is een groot mysterie. De rotsen van de ruïnes zijn gedeeltelijk uitgekristalliseerd, samen met zijn inwoners. Bovendien spreken lokale mysterieuze teksten over een periode van zeven dagen waarin vliegende auto’s genaamd Wimana het leven van 30.000 inwoners redden.

In 1927, na de ontdekking van de ruïnes van Mohenjo Daro, werden 44 menselijke skeletten gevonden aan de rand van de stad. De meesten lagen met hun gezicht naar beneden, hand in hand, alsof een ernstige ramp plotseling de stad had getroffen. Bovendien hadden sommige lijken tekenen van onverklaarbare straling. Veel deskundigen geloven dat Mohenjo-Daro een ondubbelzinnig bewijs is van een nucleaire ramp tweeduizend jaar voor Christus.

Deze stad is echter niet de enige oude plaats die ervan verdacht wordt nucleaire explosies te hebben doorgemaakt. Tientallen gebouwen uit de oude wereld hebben bakstenen van gesmolten stenen, alsof ze worden blootgesteld aan hitte, die moderne wetenschappers niet kunnen verklaren:

oude forten en torens in Schotland, Ierland en Engeland,

Chatal-Hyuk stad in

Alalah, Turkije in het noorden van Syrië,

ruïnes van zeven steden in de buurt van Ecuador,

steden tussen de rivier. Ganges in India en de heuvels van Rajmahal

Mojave Desert Region in de VS.

In alle genoemde delen van de wereld zijn er aanwijzingen voor extreme hitte en levendige beschrijvingen van vreselijke rampen, wat het bestaan ​​suggereert van een oud tijdperk waarin iemand op de hoogte was van nucleaire technologie – het tijdperk waarin deze technologieën zich tegen de mens keerden.

Gebaseerd op materialen: www.epochtimes.ru

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten