web analytics
11:11 Dubbele getallen
Egypte

Hoe de Ouden steen met geluid hakten – Verloren geavanceerde technologie verklaard

Hoe sneden en vormden de #AncientCivilizations zulke ingewikkelde metselwerken zoals we die zien in #AncientEgypt ? Hoe werden gaten schijnbaar door massief graniet geboord? Hoe creëerden de #Inca’s muren met perfect aansluitende blokken steen? Gebruikten ze traditionele hulpmiddelen? Hebben ze de kracht van de zon benut, zoals ik in een vorige video heb uitgelegd? Of kenden ze de geheimen van geluid en was dit een vorm van eeuwenoude hoogwaardige technologie? Alle afbeeldingen zijn uitsluitend voor educatieve doeleinden afkomstig van Google Afbeeldingen.

Lees ook:   Wat zei God ook alweer, na de dood mochten wij?
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien