web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsU.F.O

Buitenaards wezen heeft een Ierse man ontvoerd en hem verteld dat de wereld over 850 jaar zou eindigen

In een fascinerende en verbijsterende ontmoeting deelt de gepensioneerde timmerman Gerry Battles zijn verbazingwekkende verhaal over zijn ontvoering door buitenaardse wezens op 26 december 2001 in Pallaskenry, Ierland.

Gerry’s huiveringwekkende ervaring vond plaats op een heldere, heldere nacht, en wat hij van de buitenaardse wezens leerde is niets minder dan verbazingwekkend. Ga met ons mee terwijl we diep ingaan op Gerry’s ontvoeringsverhaal, waar hij beschrijft hoe hij werd aangetrokken door een helder, chirurgisch, wit licht dat hem naar een buitenaards ruimtevaartuig leidde.

Binnen ontmoette Gerry veertig mannelijke figuren, hij was blijkbaar bevroren in een staat van verlamming. Eén ervan vertoonde een opvallende gelijkenis met Columbo! Maar het meest adembenemende deel van Gerry’s verhaal moet nog komen. Hij bevond zich in een enorme kamer met een uitzicht van 360 graden, oog in oog met een buitenaards wezen.

Dit wezen communiceerde met Gerry via telepathie en onthulde ongelooflijke inzichten over hun geavanceerde beschaving, hun millennia-lange observaties van de mensheid en een ernstige waarschuwing over de toekomst van de aarde.

De alien voorspelde een asteroïde ter grootte van Munster, afkomstig uit het mysterieuze ’35e Kwadrant’, die over 850 jaar het einde van onze wereld zou betekenen. Schokkend genoeg zijn er al 19 jaar verstreken sinds deze onheilspellende boodschap werd overgebracht.

De boodschap van het buitenaardse wezen spoorde de mensheid aan haar manier van doen te veranderen, waarbij de nadruk werd gelegd op mondiale oorlogvoering, misleiding door regeringen en banken, en de dreigende mondiale financiële crisis als waarschuwingssignalen.

Gerry’s herinnering aan deze buitengewone gebeurtenis bleef vaag tot de dag dat zijn vermiste jas op mysterieuze wijze op het dak van een regionaal ziekenhuis verscheen. Zijn verrassende onthullingen over buitenaardse wezens die ‘donkere materie’ of ‘donkere energie’ gebruiken om hun aanwezigheid in het universum te verbergen, bieden een verleidelijke blik in de mysteries van verre sterrenstelsels. Ga met ons mee in dit meeslepende verhaal van een man die beweert een nauwe ontmoeting te hebben gehad met wezens uit een andere wereld.

Lees ook:   Maanafwijkingen Structuren met lichten die 's nachts aangaan
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien