web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

WAT? Oude indianen gebruikten VOICEMAIL? Geheim van ‘ShukaBhashini’ | Geavanceerde oude technologie

Dus ik vond een geweldig snijwerk, ik denk dat dit minstens duizend jaar oud is. Dit is in het midden van nergens jongens, niemand komt naar deze tempel. Dit is in een klein stadje genaamd Javagal. Niemand kent dit snijwerk, maar ik denk dat dit het mooiste snijwerk is dat ik in een zeer lange tijd heb gezien. En het heeft echt geweldige informatie, oké? Je kunt zien dat ze een papegaai heeft, oké? En ze is prachtig gekleed, toch? Dus je kunt de ontwerpen op haar rok zien.

En dan, je kunt haar kapsel zien, het is echt leuk, ze heeft allerlei soorten haarspeldjes, en al deze ornamenten en hier kun je deze prachtige ketting zien. Wat echt mooi is, is dat je kunt zien hoe haar ketting om haar borst komt, maar kijk naar binnen. Je kunt zelfs zien hoe het er van binnen natuurlijk uit zou zien.

Ik bedoel, dit is buitengewoon. En je kunt al deze kleine details zien. Hoe ze haar enkelbanden omdoet en zo. Maar weet je hoe deze figuur oorspronkelijk heette in de oudheid? In het Sanskriet heette het ShukaBhashini. In de oudheid heette het Shuka Bhashini, wat eigenlijk papegaaientaal betekent.

Veel mensen beweren dat ze een papegaai vasthoudt om te symboliseren hoe lief haar stem is. Maar dat is niet waar.

Lees ook eens:   Zwarte magie in het oude Sumerisch | De openingsceremonie

We weten dat oude Indianen duiven gebruikten om berichten te verzenden. Ze bonden een klein palmblad met geheime berichten in de poot van de duif en stuurden het naar een andere persoon. Dit heet trouwens Keeravani. Dit is bekend. Maar mensen begrepen het concept van Shukabhashini verkeerd. Ze gebruikten papegaaien en stuurden voicemail.

Dus ze zouden de papegaai een geheime boodschap vertellen, en ze zouden de papegaai laten gaan, en het zou naar de andere persoon gaan, en het zou die boodschap herhalen. Dit was het oudste voicemailsysteem dat duizenden jaren geleden bestond. Dit wordt Shukhabhashini genoemd en dit is een zeer geavanceerde technologie, hoe ze de natuur duizenden jaren geleden in het oude India gebruikten om voicemail te verzenden.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥