web analytics
...
BuitenaardsRH Negatief - Anunnaki - Geloof

Mars ooit bewoond door buitenaardse beschaving Anunnaki

Are the Ancient Anunnaki the missing link in our amnesic history?Een voormalig NASA-adviseur heeft gezegd  dat Mars de voormalige woonplaats was van de oude buitenaardse beschaving, totdat ze allemaal waren weggevaagd met een verwoestende nucleaire oorlog.

Een complottheoreticus en een voormalig NASA-consultant Richard C Hoagland zeiden dat buitenaardsen eens op Mars en andere planeten in het zonnestelsel hebben bestaan. Hij voerde aan dat zijn bewering kon worden bewezen met voldoende fotografisch bewijsmateriaal van Viking-missies van NASA. Hij legde uit dat NASA-foto’s uit de Cydonia-regio Mars piramides, oude habitats en georganiseerde structuren laten zien. Hij benadrukte dat de destructieve kracht van nucleaire oorlogsvoering de bloeiende buitenaardse beschaving op de Rode Planeet afsneed.

Hij zei ook dat de Viking-lander aanwijzingen heeft gevonden voor afwijkende isotopen, die bekend staan ​​als Xenon 129. Hij wees erop dat deze isotopen sterk wijzen op nucleaire detonaties op het oppervlak van de planeet.

Hoagland onderzocht samen met plasmafysicus John Brandenburg en een team van onderzoekers de mogelijkheid van Mars ‘oude buitenaardse beschaving. Ze kwamen naar buiten met het idee dat een wereldwijde Mars-nucleaire oorlog de beschavingen vernietigde waar ze naar op zoek waren.

De theorie komt van grote aaneenschakelingen van radioactieve Xenon 129 op de Rode Planeet.

De radioactieve isotoop wordt meestal gevonden op aarde rond de radioactieve neerslag van nucleaire explosies en in de buurt van kernsplijtingsreactoren.

Hoagland is ervan overtuigd dat het hele zonnestelsel ooit gekoloniseerd is en dat het bewijsmateriaal moet worden verzameld.

Nochtans, onderdrukten de gelijken van NASA en de Europese Ruimtevaartorganisatie (ESA) de informatie van de laatste 50 jaar van ruimteverkenning, volgens onderzoekers zoals M. Hoagland.

Lees ook:   Atoom bommen en ruimteschepen vóór de val van Atlantis

-Lees hiervoor de oude Indiase geschiedenis de Mahabharata, dat is dus echt ooit gebeurd.

of deze

de hele serie staat op youtube… als je de ”rh negatief” categorie hebt gelezen op deze website, snap je wat er eigenlijk verteld wordt

Gerelateerde artikelen

Back to top button