...

29 november 2021

 

Wie waren de Annunaki?

De Annunaki (ook wel de Annunaku of Annuna genoemd) zijn een collectief van diëtisten die voornamelijk worden toegeschreven aan de oude Sumerische cultuur van Mesopotamië, hoewel vergelijkbare verwijzingen ook bestaan ​​in de geschriften van de oude Akkadische, Babylonische en Syrische culturen. Er is een groot aantal theorieën en speculaties over wie deze intrigerende wezens eigenlijk waren, maar een ding dat algemeen wordt overeengekomen, is dat de Annunaki werden beschouwd als entiteiten van een hogere orde dan menselijke wezens. [Verteld door Eddie Rodriguez] Boeken en leesmateriaal [Gelieerde links] AANKOMST VAN DE ANUNNAKI: de goden die ons regeerden keren terug naar de aarde (Annunaki Boek 1)

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Mummificatie: Geavanceerde Methode Door Oude Aliens Om Mummies Weer Tot Leven Te Brengen Met Behulp Van Hun DNA

Gerelateerde berichten