...
BuitenaardsGeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Geloof

Vrouwe van Elche, Anunnaki?

The Lady of Elche a limestone bust from the 5th-4th century BC found near Elche Spain. It is believed to be a high-born Iberian woman deified by her descendants though its exact identity and purpose is unknown. [2210x3000]De Vrouwe van Elche is een van de meest raadselachtige gezichten van de menselijke geschiedenis, die teruggaat tot de Iberische cultuur. Ondanks de Lady high-line kleding, is haar identiteit niet bekend. Naarmate de jaren verstreken, zijnde  raadsels echter duidelijker geworden en zijn nieuwe hypotheses op zijn minst verrassend.

Een medaille die in 1966 in Utah werd ontdekt, heeft een gegraveerde dame die lijkt op die van Elche, met name de rituele oorbellen en halskettingen. Er is gedacht dat de twee relieken een verband onthullen, ondanks de enorme afstanden tussen Utah en Elche.

De oorkappen waren ook bekend van Atlantis. In Bolivia, Peru en de Andes is altijd al een spoor van Atlantis geweest, dat een plek had op het Titicacameer. Het meer is in de bergen en met overblijfselen van Anunnaki. Legenden zeggen dat er Venusmannen het gebied hadden bezocht en dat soort gehoorbeschermers hadden.

Met deze interessante link van de medaille naar het standbeeld wordt het mysterie alleen maar groter.

 

Lady of Elche in Lliria is carved from limestone which still bears traces of paint. This side view shows the wheel-like adornments which may have been constructed of basketry or of metal. This sculpture shows that the Spanish mantilla goes back some 24 centuries. A similar peaked headdress topped with a veil was worn in Tunisia into modern times. The jewelry, too, has Phoenician and Carthaginian analogues.

 

La Dama de Elche es Isthar anunnaki de la Atlántida | contraperiodismomatrix

What is her head dress??

The Lady of Elche is an Iberian statue in limestone, dating between the 5th and 4th centuries BC. It has a cavity in its back that possibly served to introduce relics, sacred objects or ashes as...

La Dama de Elche    Lady of Elche in Lliria    The masterfully rendered face of the goddess, gazing solemnly inward.

Lees ook:   Wat waren de mysterieuze 'Foo Fighters' gezien door WO II-nachtvliegers?

Gerelateerde artikelen

Back to top button