web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & HumorPolitiek-Elite

Waanzin: Prins Charles steunt voorstel om “boerende koeien” maskers te laten dragen om “klimaatverandering te bestrijden”

En dat is dan een prins?
Wow wat een IQ!? Je zou denken dat dit een grap is… Neen, het is echt.
9e1aaa2bd966ad1f762e8478154a1fa7 AnGel-WinGs.nl

Radicaal links doet er alles aan om hun strikte levensstijl op te leggen aan de overgrote meerderheid van de gemiddelde mensen, terwijl ze zich rijkelijk afzijdig blijven houden van hun eigen beleid en regels, en ze gebruiken de hoax van ‘door de mens veroorzaakte klimaatverandering‘ om het te doen.

Dat is waar het bij het streven om zoveel mogelijk mensen te dwingen een elektrische auto te kopen in feite om draait: ze hebben veel minder actieradius dan een benzine- of dieselauto en er is praktisch geen oplaad- en ondersteunende infrastructuur voor EV’s, wat betekent iemands bereik is extreem beperkt, waardoor eigenaren zich steeds meer moeten verzamelen in enorme steden die worden gecontroleerd door autoritaire democraten.

Als onderdeel van deze inspanning weten linkse elitisten dat er geen limiet is aan de absurde afstanden die ze moeten gaan om hun tirannieke beleid te rechtvaardigen, wat helpt verklaren hoe een oudere man die in de rij staat om te helpen bij het besturen van een van de machtigste landen op De aarde is uitgekomen met publieke steun voor het plaatsen van speciale maskers op  koeien  omdat hun boeren ‘de aarde verwarmt’ – of zoiets.

Lees ook eens:  95% Nederlanders wil dat Zwarte Piet blijft

The New American meldt :

Net toen je dacht dat klimaatfanaten de hoogste waanzin hadden bereikt, kwam het bericht dat niemand minder dan de erfgenaam van de Britse troon een plan steunt waarbij koeien speciale gezichtsmaskers zouden moeten dragen om methaan te bestrijden dat vrijkomt bij herkauwen.

Een Brits startup-bedrijf, Zelp, dat het rundermasker ontwierp, kreeg onlangs de  Terra Carta Design Lab  -prijs, mede opgericht door de Prins van Wales samen met ontwerper Jony Ive.

“Landbouw is de grootste bron van methaan door menselijke activiteit. Bedrijven en overheden staan ​​onder druk om het effect op de opwarming van de aarde te minimaliseren. Het elimineren van de veehouderij is geen realistische oplossing”, zegt de website van het bedrijf. “Nu is er een manier om methaan te verminderen die goed is voor de dieren, de boeren die voor hen zorgen en de consumenten.”

Volgens het TNA-rapport weegt het ‘rundermasker’ ongeveer 3,5 gram en bevat het ventilatoren op zonne-energie die zijn ontworpen om de methaanemissies van herkauwende koeien te ‘omleiden’ naar een speciale kamer die het methaan vervolgens chemisch omzet in koolstofdioxide en water damp.

Maar wacht even – links wil ook koolstofdioxide uit de lucht verwijderen, ook al zal dit onze planeet letterlijk vernietigen ( omdat het plantenleven en de bomen die ons zuurstof geven CO2 nodig hebben om te  leven ).

Lees ook eens:  Soon The World Will Understand, The Truth Will Shock The World

Het komt erop neer dat je niet kunt winnen met deze gekken. En je kunt ze zeker niet tegenspreken.

Hoe dan ook, de uitvinders van dit belachelijke masker (en bedenk eens hoeveel het zal kosten om miljoenen koeien ermee uit te rusten – daar gaat de prijs van rundvlees!) geloven dat de maskers slechts ongeveer 30 procent van het geproduceerde methaan zouden moeten filteren door koeien te laten boeren, maar ze hopen in toekomstige ontwerpen 60 procent te bereiken.

841c7fc14ac581c34db692c7e583eba9 AnGel-WinGs.nl

“Dus het apparaat zet een klein broeikasgas (methaan) om in andere, krachtigere broeikasgassen (CO2 en H2O) en dat zou moeten helpen tegen de opwarming van de aarde?” vroeg The New American retorisch.

“Ik kan je niet vertellen hoe trots ik ben om geassocieerd te worden met het Royal College of Art, vooral omdat ik de opmerkelijke ideeën heb gezien die door veel van de alumni en bestaande studenten zijn gepresenteerd”, zei prins Charles tijdens het evenement waar de prijzen werden uitgereikt. werden uitgereikt. “Mag ik zeggen dat het van cruciaal belang is vanwege de urgentie waarmee we worden geconfronteerd in termen van de crisis die ons in alle richtingen confronteert en hoe belangrijk is wat hun ideeën vertegenwoordigen in termen van het snel vinden van oplossingen.”

Lees ook eens:  Men needs to be a men with style and class

Deze mensen zijn niet gek, maar ze moeten waanzin pushen om ons te laten geloven dat  hun klimaathoax echt is .

Bronnen zijn onder meer:

TheNewAmerican.com

NaturalNews.com

Oorspronkelijk gepost: https://www.climate.news/2022-06-12-prince-charles-backs-proposal-make-cows-wear-masks.html
Bron

Te gek voor woorden dit alles… gestoord, waanzin… wanneer houdt dit op!?

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥