web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Elite Hollywood pedoring gaat ten onder

Voormalige bokser David Rodriguez spreekt openlijk over elite kringen en hun betrokkenheid bij VIP pedonetwerken. Hij verkeert in vooraanstaande kringen, tussen de ‘rich and famous’ (red.: ‘rijken en bekenden’). Zijn vrienden, A-list beroemdheden, hebben andere grote namen genoemd die betrokken zijn bij deze elite pedonetwerken. Hij spreekt openhartig over de kindofferpraktijken die plaatsvinden en mensen die Adrenochrome drinken.

De praktijken rond Adrenochrome is het meest duistere dat er met mensen, en met name met kinderen gebeurt. Het is lastig te verkroppen en moeilijk te begrijpen. Het is een eeuwenoud ritueel dat ondergronds is gegaan. Het is bovendien een verjongingskuur en het grote geheim in Hollywood, waardoor sterren er tientallen jaren jonger uitzien dan ze zijn.

Het is naïef om mensen op een voetstuk te plaatsen omdat ze er elegant, sexy of mooi uitzien, en vaak wetende dat deze sterren (of royals) rijk zijn geworden over de rug van anderen en met hun rijkdom grote armoedeproblemen hadden kunnen oplossen. Hun hebzucht en egoïsme gaat echter veel verder dan de zelfverrijking met geld en kapitaal. Hun verjongingskuur, het geheim van Hollywood, is een uiting van extreem egoïsme en kwaadaardigheid. Als de waarheid rond Adrenochrome massaal naar buiten komt dan is dat het einde van het huidige Hollywood.

Lees verder bij Ellastar https://www.ellaster.nl/2020/04/18/hollywood-en-elite-pedoring-gaan-ten-onder/

 

Als het waar is dan laten we hopen dat ze echt gepakt zullen worden … Het is afwachten of deze informatie klopt.
Eerst zien dan geloven.

https://x22report.com/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥