web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Rusland wil Herderpup aan Parijs geven

 photo 1d6da3a6fbf53dffdb92a862d636bb3e_zpslqasn0rk.jpg

Het ontroerde mij enorm…dit gebaar…zo menselijk!
Gevoelig ook.

En ik zag dat lekkere ding..die grote lummel en was verkocht, en gesmolten.
Wat een geweldig gebaar van de Russen richting Parijs!

Ik waardeer dit enorm.

Lees ook dit artikel eens:

https://www.wanttoknow.nl/nieuws/from-russia-with-love-totaal-genegeerd/
Vertaald uit het Russisch:

Deze pup de hond heet Dobrynya. Zo noemden hem ter ere van de russische bylinnogo bogatyrya dobryni, dat is het toppunt van kracht, goedheid, militaire macht en onbaatzuchtig hulp. Een puppy wordt overgebracht naar frankrijk in solidariteit met het Franse volk en de politie in de strijd tegen terrorisme.
‪#‎мвд‬ ‪#‎россия‬ ‪#‎полиция‬ ‪#‎mvd‬ ‪#‎police‬ ‪#‎Russia‬ ‪#‎mypolice‬ ‪#‎mywork‬ ‪#‎russianpolice‬ ‪#‎мвд‬ ‪#‎JeSuisDiesel‬ ‪#‎JeSuisDobrynia‬ ‪#‎JeSuisChien‬

Dit kleine hondje, is de hond van dienst die heet Dobrynia. Hij werd benoemd en heeft de eer van de legendarische russische held Dobrynya, wie is de personificatie van de kracht, de vriendelijkheid, de moed en onbaatzuchtigheid. Deze hond zal worden geleverd in frankrijk in getuigenis van solidariteit met het Franse volk, en dan de politie francaise in het kader van de strijd tegen het terrorisme.
https://www.instagram.com/p/-T-9ieMK7d/?taken-by=eialeks

Rusland schenkt Frankrijk politiehond na overlijden Diesel
21-11-15 – 12:31

De Russische overheid heeft aangekondigd dat ze uit solidariteit met Frankrijk een puppy aan het zwaar getroffen land zal schenken na het verlies van Diesel. De dappere politiehond kwam woensdag om tijdens de raid in Saint-Denis.

Dit is de laatste foto van Diesel op weg naar de flat in Saint-Denis. © AFP/Getty.
Die morgen bestormde een zwaarbewapende politie-eenheid een flat waar terroristen zich schuilhielden. De zevenjarige viervoeter ging voorop en trok als eerste het gebouw binnen. Het dier moest dat met haar leven bekopen. Terwijl ze op zoek ging naar boobytraps werd ze neergeschoten door de terroristen.

Het verlies is emotioneel zwaar om dragen voor de agenten. ,,Het voelt een beetje alsof we een van onze collega’s verloren zijn”, zei een hondentrainer van de politie na de dood van Diesel tegen Franse media. Ook op sociale media stroomden de steunbetuigingen toe.

 photo a552553dd1af6b2f1ea3721989e8f903-1448126384_zpsmxxg3pch.jpg

Dobrynia
Het feit dat Diesel haar leven gaf in de strijd tegen terreur heeft ook de Russen diep geraakt. Vandaag heeft het Russische ministerie van Binnenlandse Zaken op Twitter en Facebook bekendgemaakt dat ze een puppy gaat schenken aan Frankrijk. De kleine schattige Dobrynia heeft alles in zich om Diesel waardig op te volgen, aldus de Rus.

,,Deze puppy heeft de naam Dobrynia gekregen. Ze is vernoemd naar de Russische held Dobrynya die de personificatie is van moed en altruïsme. Deze hond wordt geschonken aan Frankrijk uit solidariteit met het Franse volk en de Franse politie in het kader van de strijd tegen het terrorisme”, luidt het.

https://www.ad.nl/ad/nl/37401/Aanslagen-Parijs-november-2015/article/detail/4192043/2015/11/21/Rusland-schenkt-Frankrijk-politiehond-na-overlijden-Diesel.dhtml

Solidair gebaar van Rusland: pup voor Frankrijk

Zie de link hieronder voor een filmpje van dat lekkere ding!
🙂

Tijdens de terreuractie in Saint-Denis vlakbij Parijs afgelopen woensdag is een politiehond van een Franse eenheid omgekomen. Uit solidariteit met Frankrijk heeft Rusland nu aangeboden een puppy naar Parijs te sturen.

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/laatste-videos-nieuws/solidair-gebaar-van-rusland-pup-voor-frankrijk
Rusland schenkt Frankrijk pup voor doodgeschoten politiehond

Tijdens de antiterreuractie in Saint-Denis vlakbij Parijs afgelopen woensdag is een politiehond van een Franse eenheid omgekomen. Uit solidariteit met Frankrijk heeft Rusland nu aangeboden een puppy naar Parijs te sturen.

Uit een brief van Vladimir Kolokoltsev, de Russische minister van Binnenlandse Zaken, blijkt dat de Russen hopen dat de pup de plaats in kan nemen van Diesel, de omgekomen politiehond. De puppy heet Dobrynya en is vernoemd naar een populaire Russische volksheld die bekend staat om zijn kracht, goedheid en moed. Net als Diesel is Dobrynya een herdershond.

​#JeSuisChien
Dobrynya is twee maanden oud en woont nu nog in een centrum voor politiehonden vlakbij Moskou. Mocht het hondje naar Frankrijk gaan, moet het eerst nog medische controles ondergaan en tijd in quarantaine doorbrengen.

Na het overlijden van Diesel werd de hashtag #JeSuisChien (in ben een hond) trending op Twitter. De zevenjarige Diesel kwam om tijdens een grootschalige antiterreuractie op zoek naar Abdelhamid Abaaoud, het vermoedelijke brein achter de aanslagen in Parijs.

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/opmerkelijk/rusland-schenkt-frankrijk-pup-voor-doodgeschoten-politiehond

Rusland toont zijn solidariteit met het Franse volk op ongewone, maar hartverwarmende, wijze. De Russische overheid heeft aangekondigd dat ze Frankrijk een puppy zullen schenken, ter ere van de overleden politiehond Diesel.
Tijdens de belegering van het appartement in de rue du Corbillon werd de zeven jaar oude Mechelse herder als eerste naar binnen gestuurd. De speurhond moest het gebouw verkennen om zeker te zijn dat er zich geen explosieven in het appartementsblok bevonden. Toen de antiterreureenheden het appartement zelf wilden binnendringen om de verdachten te arresteren, liep Diesel voorop. De politiehond werd onmiddellijk doodgeschoten door de terroristen.

Om de leemte die Diesel achtergelaten heeft op te vullen, biedt Rusland nu de kleine Dobrynia aan. Dobrynia is genoemd naar de gelijknamige Russische held die symbool stond voor kracht, moed en altruïsme. Waarden die Diesel alvast belichaamde.

https://www.gva.be/cnt/dmf20151121_01982836/rusland-schenkt-puppy-aan-frankrijk-na-verlies-diesel

 photo Diesel_zpsi8pas0ak.jpg

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥