web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Kamervragen ivm testeronbommen in Duitsland

Kamervragen ivm testeronbommen in Duitsland

Geschreven: 05 januari 2016
Vragen van de leden Wilders en Fritsma (beiden PVV) aan de Minister-President en de Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie over groepen van vooral Arabische mannen die tientallen jonge vrouwen hebben aangerand, beroofd en verkracht in Duitsland.

1.)
Heeft u kennis genomen van de berichten dat op oudjaarsavond groepen van vooral Arabische mannen tientallen jonge vrouwen hebben aangerand, beroofd en verkracht in meerdere Duitse steden? (*) (**) (***)

2.)
Heeft u ook kennis genomen van de vrouwelijke slachtoffers die verklaarden “Ze hebben ons ingesloten en begonnen ons te betasten. Ze waren met hun handen overal. Ik had vingers in al mijn lichaamsopeningen”? (****)

3.)
Bent u het met Politiecommissaris Wolfgang Albers van Keulen eens dat het hier een volledig nieuwe dimensie van geweld betreft? Zo nee, waarom niet?
(lekker cynisch! 😉  )

4.)
Bent u het met ons eens dat deze nieuwe dimensie van geweld het resultaat is van de import van migranten met een gewelddadige, islamitische cultuur waarin vrouwen en jonge meisjes vaak als minderwaardig worden gezien? Zo nee, waarom niet?

5.)
Vindt u het woord testosteronbommen nog steeds een verschrikkelijke term zoals u tegen de eerste ondertekenaar van deze vragen zei tijdens de Algemene Beschouwingen op 17 september vorig jaar, of ziet u nu eindelijk in dat het toelaten van tienduizenden Arabische mannen in Nederland de veiligheid van onze burgers op het spel zet? (*****)
(Idem het cynisme-sarcasme druipt er vanaf…)

6.)
Herinnert u zich het debat over de opvang van asielzoekers op 14 oktober 2015, waar de eerste ondertekenaar van deze vraag meerdere meldingen voorlas van vrouwen die lastig werden gevallen door asielzoekers in Nederland? Zo ja, waarom blijft u Nederlandse vrouwen in gevaar brengen door het massaal toelaten van asielzoekers? (******)

Lees ook:   Rekenkamer rekent af met Participatiewet

7.)
Realiseert u zich dat als u de grenzen open laat het een kwestie van tijd is voordat massale berovingen en aanrandingen zoals in Duitsland, ook in Nederland op deze grote schaal zullen plaatsvinden? Wilt u dat op uw geweten hebben, of bent u eindelijk bereid de Nederlandse grenzen te sluiten voor islamitische testosteronbommen?

Klik hier voor het opiniestuk van Geert Wilders op ThePostOnline.nl
(*) https://nos.nl/artikel/2078604-tientallen-vrouwen-aangerand-en-beroofd-in-keulen.html

(**) https://www.bild.de/regional/hamburg/sexuelle-belaestigung/auf-der-reeperbahn-44017940.bild.html

(***) https://www.stuttgarter-nachrichten.de/inhalt.stuttgart-mitte-15-maenner-rauben-zwei-frauen-aus.2d81b878-6c37-4ce3-8c47-08d4f498aabd.html

(****) https://www.bild.de/bild-plus/regional/koeln/sexuelle-belaestigung/raubzug-der-silvester-fummler-44003690.bild.html?wt_eid=2144353379100499520&wt_t=2145198190800118460

(*****) https://zoek.officielebekendmakingen.nl/h-tk-20152016-3-3.html

(******) https://www.tweedekamer.nl/vergaderingen/plenaire_vergaderingen/details?date=14-10-2015#2015A04240

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥