web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Geschatte kosten voor de belastingbetaler voor een gezin van vier is $ 257.480

SCHOKKEND! Eerste 10.000 Syrische vluchtelingen Check In LA: Geschatte kosten voor de belastingbetaler voor een gezin van vier is $ 257.480

syrian men AnGel-WinGs.nl

Kielzog op Amerika! “Moslim terroristen”, “vluchtelingen met de hand geselecteerd door de Verenigde Naties” of “buitenlandse burgers die niet bereid zijn om te assimileren met de Amerikaanse cultuur, heeft wetten en waarden” nergens verschijnen in het citaat van Emma Lazarus die op onze Statue of Liberty is gemonteerd: 

“Geef mij uw vermoeide, uw arme,
uw ineengedoken massa’s verlangen om te ademen vrij,
Het ellendige afval van uw krioelende kust.
Stuur deze, de daklozen, storm-gooide, voor mij:
. Ik hef mijn lamp naast de gouden deur”

Na de Hayride brak het exclusieve verhaal over 10.000 Syrische vluchtelingen eventueel hervestiging in Baton Rouge, Lafayette en Metairie, is het nu aan het licht gekomen dat vluchtelingen al in het gebied van New Orleans komen.

Catholic Charities, die federale subsidies van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken / Bureau Bevolking, Vluchtelingen en Migratie ontvangen, hebben blijkbaar genomen in twee Syrische vluchtelingen al gezinnen en verwachten nog veel meer.

Er zijn ongeveer 180 steden in het land die in aanmerking komen voor de 10.000 Syrische vluchtelingen te accepteren zijn. Hier is de volledige lijst van die steden, die Baton Rouge, Matairie en Lafayette bestaat uit:
De 10.000 Syrische vluchtelingen worden eerst overgevlogen naar de Verenigde Staten, volgens de Franse nieuws draad Agence France-Presse, met het State Department het betalen van de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) voor de vliegtickets.

Dan, als de vluchtelingen aankomen in het land, konden ze worden verspreid over de 180 steden hierboven genoemde, waar zij zullen geholpen binnen de eerste 30 tot 90 dagen bij het oplossen van en het vinden van de werkgelegenheid in het gebied.

Na ongeveer 90 dagen, vluchtelingen niet langer in aanmerking voor het State Department gefinancierde steun die zij ontvingen door middel van migranten en vluchtelingen diensten.Ze zijn echter in staat om steunprogramma’s te sluiten door middel van het ministerie van Volksgezondheid en Human Services.

Bovendien is het onduidelijk hoeveel de screening van de 10.000 Syrische vluchtelingen Amerikaanse belastingbetaler zal kosten.

BREDE WELZIJN

Echter, het verhaal van de nationale media heeft de neiging om een ​​waar immigranten en migranten worden afgeschilderd als komst naar Amerika en niet het nemen van elke vorm van federale hulp overheid. In ons onderzoek hebben we vastgesteld dat de grootste misvatting van allemaal als het gaat om de immigratie en migranten kwestie.

In een rapport van de Congressional Office of hervestiging van vluchtelingen, bijna 92 ​​procent van de vluchtelingen in het land waren op voedselbonnen tussen 2008-2013.Daarnaast is 73 procent van de vluchtelingen waren op Medicaid, 68 procent kregen een soort van contant geld welzijn bijna 20 procent was in de volkshuisvesting.

Als Amerikanen blijven debatteren over wat te doen over de humanitaire crisis in het Midden-Oosten, deze analyse probeert de kosten van de hervestiging van vluchtelingen uit die regio in de Verenigde Staten te schatten. Hoewel we niet alle kosten te overwegen, onze beste schatting is dat in hun eerste vijf jaar in de Verenigde Staten elk vluchteling uit het Midden-Oosten kost de belastingbetaler 64.370 $ – 12 keer meer dan wat de VN schat het kost om de zorg voor een vluchteling in de naburige Midden-Oosten .

De kosten van hervestiging omvat zware welzijn gebruik door Midden-Oosten vluchtelingen; 91 procent krijgen voedselbonnen en 68 procent ontvangt financiële bijstand. Kosten omvatten ook de verwerking van de vluchtelingen, bijstand aan nieuwe vluchtelingen, en hulp aan-vluchtelingen de betrokken gemeenschappen. Gezien de hoge kosten voor de hervestiging van vluchtelingen in de Verenigde Staten, die voor hen in de ons omringende landen in het Midden-Oosten kan een meer kosteneffectieve manier om hen te helpen. Via: The Hayride

Een van de uitkomsten van deze analyse:

Gemiddeld elke Midden-Oosten vluchteling geherhuisvest in de Verenigde Staten kost een geschatte $ 64.370 in de eerste vijf jaar, of $ 257.481 per huishouden.

De VN-Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen (UNHCR) heeft verzocht $ 1057 jaarlijks zorg voor elkaar Syrische vluchtelingen in de meeste buurlanden van Syrië.

Voor wat het kost om een ​​Midden-Oosten vluchteling in de Verenigde Staten te hervestigen gedurende vijf jaar, ongeveer 12 vluchtelingen kunnen worden in het Midden-Oosten heeft geholpen gedurende vijf jaar, of 61 vluchtelingen geholpen kunnen worden voor een jaar.

UNHCR meldt een tekort van $ 2,5 miljard financiering die het nodig heeft om de zorg voor ongeveer vier miljoen Syriërs in de buurlanden.

De vijf-jaar kosten van hervestiging van ongeveer 39.000 Syrische vluchtelingen in de Verenigde Staten is genoeg om de huidige UNHCR financieringstekort te wissen.

De vijf-jaar kosten voor hervestiging in de Verenigde Staten onder $ 9230 uitgegeven door het Office of hervestiging van vluchtelingen (ORR) binnen HHS en het Bureau Bevolking, Vluchtelingen en Migratie (PRM) binnen het ministerie van Buitenlandse Zaken in het eerste jaar, evenals $ 55.139 in uitgaven voor welzijn en onderwijs.

Zeer zwaar gebruik van welzijnsprogramma’s door Midden-Oosten vluchtelingen, en het feit dat zij slechts 10,5 jaar van het onderwijs gemiddeld, maakt het waarschijnlijk dat het zal nog vele jaren, of nooit, voordat deze populatie niet langer een netto fiscale aanslag op zijn schatkist – meer gebruik van de openbare diensten dan ze betalen aan belastingen.

Het is de moeite waard toe te voegen dat ORR vaak meldt dat de meeste vluchtelingen zijn zelfvoorzienend binnen vijf jaar. Echter, ORR definieert “zelfvoorziening” als het niet ontvangen van geld welzijn. Een huishouden wordt nog steeds beschouwd als “self-sufficient” zelfs als het gebruik van een aantal non-cash-programma’s zoals voedselbonnen, volkshuisvesting, of Medicaid.

Vluchtelingen worden toegelaten om humanitaire redenen, niet omdat ze geacht worden te zelfvoorzienend te zijn, zodat de aanslag op de schatkist, dat Midden-Oosten vluchtelingen te creëren wordt verwacht. Echter, gezien de beperkte middelen, de hoge kosten van hervestiging in de Verenigde Staten betekent een zorgvuldige afweging moet worden besteed aan alternatieven voor hervestiging als het doel is de hulp zo veel mogelijk mensen.

SHOCKING! First 10,000 Syrian Refugees Arrive In LA: Estimated Cost To Taxpayers For Family Of Four Is $257,480

Dat is dus in dollars, terwijl Amerika de oorlogen uitvoert, balen de Amerikanen van, maar een paar vluchtelingen in hun land!
De verhouding alleen al, hoe groot Amerika is.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥