web analytics
11:11 Dubbele getallen

Vreemd Schiphol melding en zelfde moment ook in Italië

Afgelopen week het zg fake alarm op Schiphol en in Utrecht en op hetzelfde moment en dus ook tijd was dit ook gaande in Italië, dat geeft te denken!
Wat was er aan de hand op dat moment!???!!

Bomalarm in Malpensa, terminal 20 gedurende 20 minuten geëvacueerd

De beveiligingsfilters detecteerden een “verdacht apparaat” in één van de bagage en het beveiligingsplan werd geactiveerd. De koffer werd meegenomen door de bomtechnici. Er waren geen problemen met luchthavenactiviteiten

Passagiers geëvacueerd uit Terminal

Malpensa Terminal 2 werd woensdag van 18.40 uur tot ongeveer 19.00 uur geëvacueerd vanwege een bomalarm. De beveiligingsfilters identificeerden bij het maken van röntgenfoto’s een “verdacht apparaat” in een van de handbagage en het nationale veiligheidsplan “Leonardo Da Vinci” werd om 18.30 uur geactiveerd. Het plan voorziet in de sluiting van de luchthaven en garandeert in elk geval de exploitatie van vluchten.

Uit de eerste informatie had één van de passagiers een metalen voorwerp met een verdachte vorm in zijn handbagage : de man werd vervolgens vastgehouden en alle andere reizigers werden ongeveer twintig minuten uit het gebied verwijderd. De koffer werd overgenomen door de bomploeg van de Polaria. Sea zegt dat er geen problemen waren met luchthavenactiviteiten. Ter plaatse verschillende brandweereenheden en ondersteuningsvoertuigen van 118.

6 november 2019 | 19:38

https://milano.corriere.it/notizie/cronaca/19_novembre_06/allarme-bomba-malpensa-evacuato-20-minuti-terminal-2-476c95f2-00c3-11ea-90df-c7bf97da0906.shtml

Zie artikel https://angel-wings.nl/politiek-elite/2019/11/staat-er-iets-te-gebeuren-schiphol-fake/

Lees ook:   Oorlog in de psychologische beïnvloeding
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button