web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en NummerologieSpiritueel

Verkiezingen Amerika astrologisch en tarot

 De heer Biden ziet er volgens de peilingen momenteel uit als de onvermijdelijke verkiezingswinnaar op 3 november, maar helderzienden en astrologen zijn het daar niet mee eens, en het beeld is op de een of andere manier niet zo duidelijk als je logischerwijs zou verwachten als je in de kaarten kijkt. Het is het een of het ander, toch? Als de toekomst bestaat, kunnen we die zien, ja?

Nou nee, het is niet zo eenvoudig. De toekomst is geen klomp beton die wacht om uit de lucht te vallen en het is niet alsof je het op een scherm ziet. We zien het niet zozeer als we er vreemde glimpen van opvangen, en mutaties, bijvoorbeeld, gebeuren in de natuur juist omdat de aard van het leven veranderlijk, plotseling veranderlijk is.

Op het moment van schrijven, 14 oktober, zou deze verkiezing een shoo-in lijken voor meneer Biden, bijna een dood certificaat dat hij te verliezen heeft, maar dat is niet helemaal wat ik hier zie, en kan alleen maar concluderen dat meneer Biden kan het zich absoluut niet veroorloven om de heer Trump buiten beschouwing te laten, wat de peilingen ook mogen zeggen

Meneer Biden wordt afgeschilderd als The Hanged Man, maar meneer Trump ook. De gehangene is een opofferingsfiguur, bereid om zichzelf op te offeren voor het algemeen belang, of in ieder geval niet vies om zo gezien te worden

Meneer Biden is een zonneteken van Schorpioen en het water van The Hanged Man vertegenwoordigt zijn eigen zonneteken element, maar meneer Trump, een Gemini-onderwerp, brengt deze boodschap over, de Hanged Man, met betrekking tot zijn recente COVID-19-ziekte en herstel een symbolische opstanding.)

Lees ook:   Niezen

Wie op 3 november wint, er kunnen nog meer wendingen komen, misschien een uitdaging voor de resultaten, en misschien zal een gezondheidsprobleem deel uitmaken van het beeld in de toekomst, stelt The Hanged Man voor.

Op 20 september. Ik blogde elders op internet dat we voor verdere verrassingen stonden met betrekking tot de Amerikaanse verkiezingen, na het overlijden van mevrouw Bader Ginsberg. Deze waarneming was gebaseerd op een optreden van de Joker. De equivalente kaart in de Tarot is The Fool, en binnen een paar dagen, de Joker manifesteerde, hoorden we van de positieve diagnose van president Trump voor Covid19, en nu heeft hij blijkbaar negatief getest. Tegen de tijd dat dit wordt gepubliceerd, hebben we wellicht nog meer verrassende ontwikkelingen gezien

 

https://www.jessicaadams.com/2020/11/01/tarot-for-the-month-of-november-2020/

Globaal en algemeen

The Hanged Man voelt zich opvallend gepast, gezien de toestand van het bredere mondiale collectief in november in november, met zoveel landen in verschillende gradaties van terugkerende lockdown in hun poging om elke exponentiële nieuwe opkomst van dit virus in te dammen.

Sommigen beweren dat dit allemaal een complot is om ons te ‘controleren’. Verschillende complottheorieën winnen momenteel aan kracht, en dit is een klassieker van de invloed van de maan die belichaamd is in The Hanged Man, visioenen, illusies en wanen, zelfs paranoia.

Noodsituaties op het gebied van de volksgezondheid hebben altijd geleid tot tijdelijke maatregelen die de vrijheid van het individu aantasten. In 1347 was het de uitvinding van quarantaine toen de Zwarte Dood over de Zijderoute werd vervoerd en per schip over Europa werd verspreid.

In 1666 werden de inwoners van Londen dichtgetimmerd in hun huizen als er iemand in de familie ziek was. Geen eten of medicijnen halen. De dierbaren die stierven, werden ’s nachts door gemaskerde mannen weggevoerd om begraven te worden in gemeenschappelijke pestkuilen. In 1918 waren er beperkingen op bewegingen en gezichtsmaskers, wat leidde tot protesten, de Anti-Mask League enz., Maar toen kwam er een heropleving en waren er veel meer doden in de tweede golf.

Lees ook:   THEY WANT YOU SCARED TO DEATH! Ralph Smart

Dit virus is misschien niet zo gevaarlijk, puur in termen van aantallen, maar we zijn nog niet uit het bos (Seven of Wands) en de geschiedenis leert ons dat de eerste interface van een nieuw virus met de mensheid altijd de gevaarlijkste tijd is. Er zijn tegenwoordig griepstammen die nog steeds de dood kunnen veroorzaken, maar die we min of meer als vanzelfsprekend beschouwen, maar toen ze voor het eerst opdoken, kwamen ze aan als een dodelijke pandemie, zoals bij de zogenaamde Russische griep in Centraal-Azië in de jaren 1200. .

Deze noodsituaties gingen voorbij, de vrijheden werden hersteld en The Hanged Man klom naar beneden, telde de verliezen en ging verder met zijn of haar leven. Intussen waren er een paar veranderingen geweest, en sommige waren blijvend, andere niet.

The Hanged Man is extreem waterig met zijn Vissen, Maan en Neptunus-energie, terwijl de waterige Kreeft-invloed van de Seven of Wands een duidelijke nadruk op water legt.

We zouden in november veel regen kunnen krijgen, hoewel de vurige Seven of Wands suggereert dat er mogelijk meer branden zijn in Californië of andere plaatsen, vooral later in de maand. Dit is echter slechts een gefluister op de wind terwijl we de mogelijke interpretaties van de kaart onderzoeken. Het is geenszins onvermijdelijk, en met geluk en zorg kan het, zelfs als er tekenen zijn dat er weer gebeurt, op de pas gelopen worden.

 

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien