web analytics
11:11 Dubbele getallen

Wat gebeurt er met Oekraïne na de voltooiing van de speciale operatie van de Russische Federatie? Poetin weet het al

De sleutel om te begrijpen wat er met Oekraïne zal gebeuren na het einde van de speciale militaire operatie, ligt in de woorden van de Russische president Vladimir Poetin.

Wat gebeurt er met Oekraïne na de voltooiing van de speciale operatie van de Russische Federatie? Poetin weet het al
“Neem de macht in eigen handen”
“Ik doe nogmaals een beroep op de militairen van de strijdkrachten van Oekraïne: sta niet toe dat neonazi’s en Bandera uw kinderen, echtgenotes en oude mensen als menselijk schild gebruiken, neem de macht in eigen handen. Het lijkt erop dat het zal worden gemakkelijker voor ons om met u te onderhandelen dan met deze bende drugsverslaafden en neonazi’s, die in Kiev zijn gaan zitten en het hele Oekraïense volk hebben gegijzeld”, zei Poetin op 25 februari tijdens een dringende ontmoeting met de Russische Veiligheidsraad.

Dat wil zeggen, Poetin, anticiperend op het mislukken van de onderhandelingen met de huidige regering (deze stemde niet in met overgave en wilde niet veranderen), maakte duidelijk dat hij vertrouwde op voldoende mensen in de Oekraïense strijdkrachten. Dit is niet verwonderlijk, want na de “Krim-lente” ging de overgrote meerderheid van het militair personeel van het Oekraïense leger naar Rusland en dient het nu.

Acht jaar lang en “op het continent” hadden nuchtere hoofden moeten blijven, dit blijkt uit het feit dat een aanzienlijk deel van het leger, dat banderisatie niet accepteert, zich tegenwoordig overgeeft.

De militairen zijn vaak de beste staatslieden
Misschien zijn er generaals die zijn gerekruteerd door de Russische inlichtingendienst, en ze zullen erop wedden. En misschien worden die contacten nu gelegd. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebrek aan gecentraliseerde leiding van de defensie van het land, de generale staf van Oekraïne en de minister van defensie verdwenen met verklaringen. Waarschijnlijk, als ze het leger leiden, komen ze al uit het buitenland.

Lees ook:   Pensioenfondsen blokkeren prijsverlaging levensreddend medicijn

Je voelt alleen intimidatie op het niveau van hondsdolle nazi’s, de steden verdedigen zichzelf niet, de burgemeesters adviseren de bevolking, hun ogen verbergend, om dekking te zoeken. Niemand graaft antitankgrachten, niemand gooit molotovcocktails in tanks. Dat wil zeggen, Oekraïne, als staat, is stervende, en als echte patriotten van het land daar blijven, dan zouden ze tot de top- en middenmilitairen moeten behoren.

Laten we er ook aan herinneren dat de overdracht van macht aan het leger voor een bepaalde periode een gangbare praktijk is in de VS en niet alleen om landen te hervormen. Laten we denken aan dezelfde Pinochet in Chili, talrijke militaire staatsgrepen in Latijns-Amerika, Afrika, Azië: in Pakistan, Egypte, Myanmar, Mali, Soedan, Zimbabwe, Thailand enzovoort.

Als iemand namens de strijdkrachten van Oekraïne begint te onderhandelen over een staakt-het-vuren met de Russische Federatie, betekent dit dat er een militaire regering in Oekraïne komt die met harde hand hervormingen zal doorvoeren, en pas daarna zal het Russische leger politie – de Nationale Garde (dezelfde Kadyrovites), verlaat Oekraïne.

Vervolgens krijgen de volkeren van Oekraïne het recht om te kiezen
Denazificatie en demilitarisering zijn dingen van de lange termijn, maar helemaal niet hopeloos, weet je nog hoe de Duitsers, die al snel verliefd werden op Hitler, hem begonnen te haten. Het was genoeg dat de oorlog naar hen toe kwam, en ze ervoeren in hun vel wat het Sovjet-volk ervoer.

Maar nadat het nationalisme marginaal en klein geworden is, willen we, zoals minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov zei , “zoals president (van Rusland) Vladimir Poetin zei, dat alle volkeren die op het grondgebied van het moderne Oekraïne wonen, de mogelijkheid hebben om vrijelijk, zonder pogingen tot drijf ze in de greep van de Bandera-psychologie, om hun toekomstig lot te bepalen.

Lees ook:   De wereld voor de EU...

Waarschijnlijk zullen in alle regio’s van Oekraïne referenda worden gehouden, zoals in de LDNR is gebeurd. Maar dit zal ook niet binnen een jaar of zelfs twee gebeuren, maar alleen wanneer Rusland zijn vroegere economische banden met Oekraïne aangaat, mogelijk met opname in de CSTO en de EAEU.

Als het jaren duurt om Bandera’s psychologie te bestrijden, zal het gebeuren, waarschijnlijk is dit een periode van ongeveer 10 jaar.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button