web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chakra's & Aura'sGezondheid & UiterlijkMysterieSpiritueel

Alfagolven genezen schade in het lichaam in 4 minuten: afgifte van melatonine | Verlicht stress

Alfagolven genezen schade in het lichaam in 4 minuten: afgifte van melatonine | Verlicht stress Muziek om te ontspannen, mediteren, studeren, lezen, masseren, kuuroorden of slapen. Deze muziek is perfect voor het bestrijden van angst, stress of slapeloosheid, omdat het ontspanning bevordert en ons helpt slechte vibraties te elimineren. Ze kunnen deze muziek ook gebruiken als achtergrond voor geleide meditatielessen of ontspanningsoefeningen om te slapen. Welkom bij een nieuwe serie ontspannende muziek op het kanaal van Verlichtingsmeditatie, Muziek. Ze kunnen de video op een laag volume laten staan ​​en beginnen met elke taak, zoals studeren, werken, lezen … of gewoon ontspannen of goed slapen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥