web analytics

Alfagolven genezen schade in het lichaam in 4 minuten: afgifte van melatonine | Verlicht stress

Alfagolven genezen schade in het lichaam in 4 minuten: afgifte van melatonine | Verlicht stress Muziek om te ontspannen, mediteren, studeren, lezen, masseren, kuuroorden of slapen. Deze muziek is perfect voor het bestrijden van angst, stress of slapeloosheid, omdat het ontspanning bevordert en ons helpt slechte vibraties te elimineren. Ze kunnen deze muziek ook gebruiken als achtergrond voor geleide meditatielessen of ontspanningsoefeningen om te slapen. Welkom bij een nieuwe serie ontspannende muziek op het kanaal van Verlichtingsmeditatie, Muziek. Ze kunnen de video op een laag volume laten staan ​​en beginnen met elke taak, zoals studeren, werken, lezen … of gewoon ontspannen of goed slapen.

Lees ook:   De Bie tekent in 1973 voor zijn toekomstig overlijden in 2023...

Gerelateerde artikelen

Back to top button