web analytics
...
Astrologie

Astrologie voor de ziel 18 november 2020

“Zechariah Sitchin schreef veel over het spijkerschrift. En hij sprak over buitenaardse wezens, de Annunaki. De Annunaki kwamen en ze knoeiden met het DNA van apen om in de eerste plaats mensen te maken. En we hadden virussen. Weet je wat? Virussen knoeien met ons DNA. Met ons DNA is altijd geknoeid geweest. Dit maakt deel uit van de menselijke evolutie, omdat er met ons DNA wordt geknoeid. En ja, nu hebben we farmaceutische bedrijven die ermee knoeien.” De mantra voor deze week: Ik ben vrij om te focussen op wat ik wil dat er groeit. Ik kies daarom liefde boven angst als het zaad dat ik wens te zaaien.

Interessant om toch nog even mee te nemen…!

Lees ook:   VOLLE MAAN op 9 maart 2020 - Geloof en hoop tegen angst

Gerelateerde artikelen

Back to top button