web analytics

Astrologische kijk op Nederland en Tweede Kamer verkiezingen 2021

Deze video gaat over de staat van Nederland en verkiezingen in maart 2021. Horoscoop Nederland is gebaseerd op 16-3-1815, om 12:01:56 in Amsterdam. – Nederland heeft in weken voor verkiezingen de Saturnusterugkeer. Transit Saturnus gaat komende 2 jaar door het 8e huis van de horoscoop van Nederland.

Verantwoordelijkheid nemen op het gebied van ‘geld van de ander’:

1 toeslagenaffaire (speelt nu!)

2 verdere beperking in aardgaswinning en verantwoordelijkheid nemen voor schade

3 mogelijk problemen met hypotheken

4 mogelijk dat gevolgen van eerdere bezuinigingen GGZ zichtbaar probleem worden

Vanaf de verkiezingen gaat transit Neptunus conjunct staan met Pluto, MC, Mercurius en Zon van Nederlandse ‘geboortehoroscoop’.

Dit duurt ook ongeveer 2 jaar.

-In negatieve zin kan er onduidelijkheid zijn over leiderschap, b.v. over uitslag verkiezingen en formatie.

-In positieve zin kan er leiderschap komen met meer compassie voor medemens en natuur.

 

Opm onder video 
Transit neptunus conjunct Pluto, Mercurius en Zon brengt een gigantische spirituele transformatie opgang. In het 10e huis betekent dat wij naar buiten toe zichtbaar zullen veranderen. Neptunus wat ook staat voor alles wat illusie en nep is komt aan het licht. De mensen zullen alles zien ondanks de wanorde. Het zal voelen als onwerkelijk maar het komt goed. Het is nodig voor een nieuw begin. Het nieuwe begin is Saturnus die thuis is gekomen en een nieuwe cyclus begint. Hij weegt ons. Hebben wij onze lessen geleerd? Zijn wij integer, verantwoordelijk, beschermend, rechtvaardig ? Saturnus is ook politiek en deze vragen zijn belangrijker dan ooit. Hoe word er omgegaan met macht? Maar dat de verkiezing een neplaagje zal hebben klopt helemaal.

 

Lees ook:   Astrologie over het coronavirus

Lees nog een voorspelling van Lea Manders astrologisch gezien voor 2021

https://www.leamanders.nl/nieuws

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button