web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisMysterie

De moddervloedhypothese: het verhaal van Tartaria en de ‘Oude Wereld’

Wanneer een persoon ledematen mist, ervaart hij fantoompijn. Als een millennium 300 jaar mist (ze bestaan ​​alleen in vervalste documenten, verhalen, niet in werkelijkheid), wordt dit een fantoomtijd genoemd.

(Heribert Illig)
63d19c2ff018f48a5ad3687d1945ef67 AnGel-WinGs.nl

Het standaardverhaal voor Tartaria gaat als volgt, of zoiets als dit:

Waarom verdween het grote rijk van Tartaria 200 jaar geleden uit boeken en kaarten?

Er zijn veel aanwijzingen dat de officiële geschiedenis een grote wereldmacht die aan het begin van de 19e eeuw nog bestond, voor het publiek verborgen houdt voor Tartaria “)

We hebben het over het grote rijk van Tartaria. In de 18e eeuw was Tartaria met 3.050.000 vierkante kilometer het grootste land ter wereld. In de 19e eeuw verdween het plotseling van de kaart.

Waar zijn deze enorme staat en zijn inwoners gebleven en waarom wordt er tot op de dag van vandaag zo’n geheim over dit land bewaard? ( De moddervloedhypothese: Tartaria-desinformatie )

e51ab5f1c0f4225ff5065986dc394040 AnGel-WinGs.nl

Er wordt gezegd dat het Tartaarse rijk ooit over de hele wereld bekend en zeer invloedrijk was – maar ergens in de 19e eeuw gebeurde er iets waar historici blijkbaar niet graag over praten – de staat Tartaria verdween uit boeken en kaarten.

In deel drie van de “Encyclopedia Britannica” uit 1771 staat op pagina 887:

“TARTARY, een uitgestrekt land in Noord-Azië, in het noorden en westen begrensd door Siberië. Dit heet Grote Tartarije. De Tartaren, die ten zuiden van Moskou en Siberië liggen, zijn de Astakhs, Circassia en Dagistan, die ten noordwesten van de Kaspische Zee liggen, de Calmuc-Tartaren, die tussen Siberië en de Kaspische Zee liggen; de Oezbeekse Tartaren en Mughals, die ten noorden van Perzië en India liggen; en ten slotte die van Tibet, dat ten noordwesten van China ligt.”

4bc827228f22acee6a132417102840ae AnGel-WinGs.nl

 

Het is interessant dat de eerste editie van de encyclopedie het Russische rijk niet vermeldt, maar alleen Tartaria als het grootste land ter wereld, dat destijds bijna heel Eurazië besloeg.

Het vorstendom Moskou, waarin de Romanovs al regeerden, wordt alleen genoemd als een kleine provincie van dit rijk onder de naam “Moskou-Tartaar” – maar in de volgende editie van de encyclopedie ontbreekt de informatie volledig. Waarom?

Tot op de dag van vandaag wordt het bestaan ​​van dit eens zo grote rijk helemaal niet vermeld op scholen of universiteiten, hoewel meer dan driehonderd historische kaarten het bestaan ​​van deze staat bevestigen.

7bf84e536e7d5297e4a07d957e3e9801 AnGel-WinGs.nl

De voormalige grote macht tussen de Kaspische Zee, het Oeralgebergte en de Stille Oceaan verloor in korte tijd verrassend snel zijn belang – door de expansie van het Russische Rijk, de politieke en etnische omstandigheden veranderden in snel tempo door het Russische Rijk, dat leidde aan het begin van de 19e eeuw tot de ontbinding van het vrije Tatarstan.

Het enorme land was verdeeld in Siberisch-Russisch, Chinees en onafhankelijk Tartarije.

41b734fd4561904d2b120266c5bc477b AnGel-WinGs.nl

Historische kaarten laten duidelijk zien dat de Zee van Tandsteen ten noorden van Rusland nu deel uitmaakt van de Noordelijke IJszee.

In 1824 lagen Tartaria, Chinese Tartaria en China nog naast elkaar. 25 jaar later verschijnt daar Mongolië, waar voorheen het onafhankelijke Tartarije bestond. Dit betekent dat China, net als Rusland, zijn imperium bleef uitbreiden en ook uitgroeide tot een imperium.

China grenst in het westen aan Tatarstan en in het noorden aan het Russische rijk. Op een kaart uit 1875 lag het onafhankelijke Tartarije ten oosten van de Kaspische Zee, waar het huidige Turkmenistan, Tadzjikistan en Oezbekistan zich tegenwoordig bevinden – allemaal onderdeel van het grotere grondgebied van Turkistan.

8c047d74f4cfcdb25354e35ab99d2c74 AnGel-WinGs.nl

Turkistan is een historische regio in Centraal-Azië tussen de Oeral en Siberië in het noorden; de Gobi-woestijn in het oosten, Tibet, Kasjmir, Afghanistan en Iran in het zuiden; en de Kaspische Zee in het westen.

Tegenwoordig omvat Turkistan Kazachstan, Kirgizië, Tadzjikistan, Turkmenistan, Oezbekistan, het Tarim-bekken van China, ook bekend als Oost-Turkestan, en delen van Noord-Afghanistan, bekend als Afghaans Turkistan.

Lees ook eens:  Azteekse oorsprong onthuld

ea79618b6346f0014cc1b66db705d663 AnGel-WinGs.nl

Wat we wel weten is dat er ergens in de 18e eeuw iets gebeurde waar reguliere historici vandaag de dag nog steeds niet graag over praten – maar de vele inconsistenties die historische documenten kunnen aantonen suggereren dat de geschiedschrijving opzettelijk vervalst is.

Een belangrijke indicatie is dat uit de officiële geschiedenis blijkt dat de bouw van wallen, muren en grensbeveiliging in China een lange traditie kent en dat al in de tijd van de Lente- en Herfstannalen (722-481 v.Chr.) en ten tijde van de Er werden grensversterkingen van de strijdende staten (475-221 v.Chr.) Gebouwd.

c8476d04619d4b0e4d3ef798992a560c AnGel-WinGs.nl

Er wordt gezegd dat de Chinese Muur tijdens de Ming-dynastie tussen 1386 en 1644 na Christus werd gebouwd; de eerste delen van de muur werden waarschijnlijk in de 7e eeuw voor Christus gebouwd. BC

Historici lijken het hier niet helemaal mee eens te zijn; Maar de Grote Muur is op geen enkele kaart uit het einde van de 17e eeuw zichtbaar, en Marco Polo heeft deze muur nooit genoemd in zijn rapporten over Azië in de 13e en 14e eeuw.

3f8358d587700a27a6c983b324b2f3b9 AnGel-WinGs.nl

Dit zou kunnen betekenen dat het grootste deel van de bouw plaatsvond in de 18e eeuw, mogelijk om Chinezen uit Tartaria te houden. Alleen aan de noordkant van de muur zijn er openingen richting het voormalige Tartaarse rijk, niet aan de Chinese kant.

Uit historische gegevens blijkt dat de Tataren oorlog voerden tegen China – en wel met enorme legers. Er wordt gesproken over enkele honderdduizenden cavaleristen en bijna een miljoen voetsoldaten, wat erop wijst dat het een gecombineerd leger van Tataren en Mongolen was.

9010e5822d819a147b84ea14b3c4d44c AnGel-WinGs.nl

Als je naar oude foto’s kijkt, valt het meteen op dat de Tataren meer Russisch/Europees dan Mongools waren.

Interessant is ook dat je aan de westkust van de VS en Canada gebouwen kunt vinden die tot in het kleinste detail lijken op die in het late Tartaria.

Dit zou een aanwijzing kunnen zijn dat de Tataren zich al in 1500 aan de westkust van Noord-Amerika hadden gevestigd.

8ec9aa970cbf40088ef1df814a0acb50 AnGel-WinGs.nl

Wie waren de Tataren? Er wordt aangenomen dat ze een technologisch geavanceerde beschaving waren en de andere rijken van hun tijd ver vooruit waren.

De Tataren bouwden ooit duizenden steden in wat nu Siberië is, tot ver in de Himalaya, waarvan de belangrijkste op alle historische kaarten staan ​​vermeld.

https://youtu.be/73JXo0rbqz4?si=NmQLcH9mqFU7wEBw

Bijna alle steden verdwenen rond 1800 eenvoudigweg. Wat is er met hen gebeurd? Waar ooit alles groen en bloeiend was, vinden we vandaag de dag alleen nog de toendra.

Een van de meest plausibele verklaringen is dat het hele noorden van Siberië verschillende keren in de geschiedenis is getroffen door enorme overstromingen, voor het laatst ongeveer 200 jaar geleden. Deze troffen bijna het hele noordelijk halfrond en lieten grote delen van Europa en Azië onder meters water staan. . Was dit ook het lot van de Tataren?

51f2498151168fb31cffcdf7e822e8c2 AnGel-WinGs.nl

Of is daar misschien een heel andere verklaring voor – een die nog steeds verborgen is voor het publiek? In feite zou je kunnen aannemen dat dit rijk nooit heeft bestaan, maar wat bijzonder interessant is, is dat Tartaria precies rond 1800 van de kaart verdween.

Lees ook eens:  18 van de vreemdste, meest gedateerde schoonheidstrends uit de geschiedenis

Dit betekent dat er destijds iets is gebeurd waarover nog steeds met tegenzin of alleen achter gesloten deuren wordt gesproken. Wat de moeite waard is om over na te denken is dat bijna alle aanwijzingen snel zijn verwijderd, behalve de historische kaarten die zijn gebleven en sindsdien een mysterie zijn geweest voor het nageslacht. Dit doet het vermoeden rijzen dat hier politieke motieven achter zitten.

e4bc84fdf89d70697d1b3dc7f8e7a942 AnGel-WinGs.nl

Gevreesd moet worden dat er precies in deze tijd een verwoestende oorlog plaatsvond waarin de volkeren van Tartaria vrijwel werden weggevaagd door het vorstendom Moskou – een genocide, wat betekent dat er veel bloed vloeit in de geschiedenis van Rusland – één ding , die onmogelijk openbaar kon worden gemaakt en dat tot op de dag van vandaag nog steeds weigert.

De officiële geschiedenis zegt dat de Tataars-Mongolen Rusland veel lijden hebben bezorgd en het Russische volk drie eeuwen lang hebben onderdrukt.

Tartaria laat tot op de dag van vandaag veel vragen onbeantwoord; bijvoorbeeld hoe de Tataarse taal is samengesteld. Er zijn enkele bronnen die beweren dat het verschillende talen waren.

e8f0222d73b517b3645390448bddcd30 AnGel-WinGs.nl

Er waren tenslotte veel naties, stammen, dialecten en talen in Azië in de 15e en 18e eeuw, dus het is waarschijnlijk alleen mogelijk voor ervaren taalonderzoekers om meer te weten te komen over de Tartaarse taal.

Er wordt vaak gezegd dat de Tartaren een geavanceerde beschaving waren, vooral op het gebied van architectuur en constructie. Er wordt zelfs aangenomen dat alle oude Romeinse gebouwen daadwerkelijk door de Tartaren zijn gebouwd, dat de Romeinen het Tartaarse rijk hebben overgenomen en hun gebouwen en geavanceerde technologie nog steeds gebruiken.

49381fdc7c504b37a58841e50db1f459 AnGel-WinGs.nl

De werkelijke reden waarom Tartaria tot op de dag van vandaag geheim blijft, kan inderdaad van politieke aard zijn. Zeker is dat historici de afgelopen eeuwen vooral over het Russische verleden hebben gerapporteerd, maar niet over dat van de Tataren.

Opvallend is dat vaak wordt beweerd dat het onmogelijk is om de waarheid over de Slavische volken openbaar te maken. En een ander belangrijk aspect mag in deze context niet onvermeld blijven: volgens moedige historici was er in de oudheid blijkbaar een grote confrontatie tussen het Heilige Roomse Rijk en de Tartaren, die mogelijk zijn hoogtepunt had bereikt in het feit dat de Romeinen daadwerkelijk geavanceerde technologieën ontwikkelden, waaronder de overname gebouwen als een vorm van buit.

Einde uittreksel

Blurb over het boek :

Waarom zou de grootste doofpotoperatie in de geschiedenis van de mensheid voor het publiek geheim moeten worden gehouden? Mensen zijn altijd bekend geweest met het fenomeen ‘randtheorieën’, ​​wat logisch is omdat overtuigende en vermakelijke hypothesen de publieke belangstelling trekken met ogenschijnlijk goed gefundeerde conclusies, waarvan sommige gebaseerd zijn op onvolledige, niet-gerelateerde of onjuiste aannames.

7c893c217dc2f11b0ff7cd17bacf6813 AnGel-WinGs.nl

Wanneer ze echter goed worden afgestemd, lijken ze vaak geldige argumenten te bieden. Randtheorieën vermengen feitelijke gebeurtenissen met fantastische, onbewezen beweringen. Van tijd tot tijd verschijnt er nog steeds een nieuwe theorie over de wereldgeschiedenis, wat vooral interessant is als deze gebaseerd is op een geologische realiteit.

Lees ook eens:  De uitroeiing van de Nephilim wordt verteld in het ''Book of the Giants''

Een algemeen idee op dit moment is het bestaan ​​van een groot imperium dat, tot slechts honderd jaar geleden, het grootste deel van Azië en Rusland omvatte, en werd vernietigd en verborgen om de opkomst van de huidige naties mogelijk te maken. Dit werd bereikt door mondiale modderstromen, moderne energiewapens en de vernietiging van een geavanceerde architectonische en technologische beschaving die haar tijd ver voorbij was.

3e829fdf47f34411f1acf5678a01432b AnGel-WinGs.nl

De kern van de ‘Mudflood’-hypothese is het oude rijk van Tartaria zoals het tweehonderd jaar geleden bestond, een continentbreed etalage van geavanceerde architectuur, transport, vrije energie en draadloze technologie.

Over het algemeen wordt beschreven dat Tartaria een groot deel van Azië en Rusland beslaat, begrensd door de Kaspische Zee en de Oeral, de Stille Oceaan en Bulgarije, en de zuidelijke grenzen van China, India en Perzië. Soms besloeg het het grootste deel van het Russische continent. Tartaria is een momenteel populair verhaal over een land dat ooit bekend leek bij de wereld, maar nu vergeten is.

Tartaria, Tartary of Grand Tartaria baart amateur-onlineonderzoekers zorgen als ze door oude kaarten uit de 15e eeuw bladeren. De intriges begonnen met een vrijgegeven CIA-document uit 1957 waarin melding werd gemaakt van het wissen van de geschiedenis van het land door communistische aanvallers. De moddervloedtheorie wordt gebruikt als een observationele verklaring voor een verscheidenheid aan waargenomen tekortkomingen in het historische verslag van Tartaria.

6cc7665d546ac678bf79aca821e653bf AnGel-WinGs.nl

Deze historische tekortkomingen houden verband met een mondiale moddervloed die ervoor zorgde dat steden en landen in de aarde wegzonken, wat leidde tot een consistente herschrijving van de geschiedenis door verschillende politieke autoriteiten in de afgelopen tweehonderd jaar.

Ontdek waar de theorie vandaan komt, hoe desinformatie wordt verspreid, waarom Tartaria uit boeken en kaarten verdween, hoe architectuur werkt om energie op te wekken en waarom één van de drie resets nog steeds ontbreekt!

Opmerking: het boek wordt momenteel op Amazon in diskrediet gebracht omdat het niet blindelings de pseudo-theorie van Tartaria / Oude Wereld / Alte Welt volgt zoals andere boeken op de markt.

Wij zijn het ENIGE Duitstalige boek dat PsyOp in twijfel trekt, met beeldreferenties en talloze bronnen of kruisverwijzingen. 

GEEN ENKELE gerenommeerde alternatieve chonologiecriticus of antiquair heeft OOIT een verhandeling geschreven over de Tartaria/Oude Wereld/Alte Welt-theorie die je kunt vinden in boekhandels, YouTube of TikTok!

Inhoudsopgave

Voorwoord

1 De theorie

2 De definitie van Tartaria

3 De vernietiging van Tartaria

4 De cover-up

5 Voortbouwen op theorie

6 Desinformatie

7 Het verhaal

Waarom verdween het grote rijk van Tartaria 200 jaar geleden uit boeken en kaarten?

De architectuur voor energieproductie

Drie resets – één reset ontbreekt nog! De moddervloed – toen onze geschiedenis bedekt was

e2ca74f8499e383758c434ff7d10f7f7 AnGel-WinGs.nl

Conclusie

Meer hierover in het boek “ The Mudflood Hypothesis: The History of the Theory of the Great Empire of Tartaria ”

Bronnen: PublicDomain/PRAVDA TV op 11 december 2023

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥