web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Martin Bosma (PVV) als kamervoorzitter op zijn best! Tweede Kamer debatten

https://youtu.be/mogiJVwCFOk?si=_iPva4ejuFhsvwaJ

Welkom bij deze compilatievideo over Martin Bosma, PVV-Kamerlid en voormalig ondervoorzitter, die nu streeft naar het voorzitterschap van de Tweede Kamer. Bosma, met 17 jaar ervaring in de Tweede Kamer, heeft een indrukwekkende staat van dienst als plaatsvervanger tijdens debatten.

Kandidatuur voor Voorzitterschap: Martin Bosma heeft zich voor de derde keer kandidaat gesteld voor het prestigieuze voorzitterschap van de Tweede Kamer. In deze turbulente politieke tijden benadrukt hij in zijn sollicitatiebrief de behoefte aan een voorzitter met een “vaste hand” om de Kamer te leiden.

Ervaring en Leiderschap: Met 17 jaar parlementaire ervaring en lidmaatschap van het dagelijks bestuur, het Presidium, heeft Bosma bewezen een kundig en gezaghebbend persoon te zijn. Zijn solide leiderschap tijdens debatten heeft de Kamer in rustig vaarwater gehouden, zoals hij zelf in zijn sollicitatiebrief benadrukt.

Debatten Compilatie: Bekijk in deze video een boeiende compilatie van Bosma’s optredens als ondervoorzitter tijdens debatten. Zijn doeltreffende voorzittersstijl met het “oog op de klok” biedt Kamerleden de mogelijkheid hun rol te vervullen: het controleren van het kabinet en het vertegenwoordigen van de kiezers.

Kamerleden Kiezen: Tot dinsdagochtend kunnen Kamerleden zich nog kandidaat stellen, en donderdag wordt de nieuwe voorzitter gekozen. Bosma’s kandidatuur wordt ondersteund door PVV-leider Wilders, die gelooft dat de Tweede Kamer een persoon als Bosma als voorzitter verdient.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥