...
AstrologiePolitiek-Elite

DE ASTROLOGIE VAN DE PRESIDENTSVERKIEZINGEN VAN 2020

AMERICA MAG - THE TRUMP ERA — SARA GIRONI CARNEVALEAstrologen bestuderen al jaren de planetaire aspecten van Verkiezingsdag 2020. Als astroloog kan ik begrijpen waarom na het bekijken van de planetaire verbindingen en retrogrades die plaatsvinden op de belangrijkste dag in Amerika. De reden waarom het zo gehyped is, is dat het de eerste keer ooit is dat Mercurius en Mars allebei tegelijkertijd retrograde zijn. Dit betekent dat het onverwachte kan en zal gebeuren. Bereid u dus voor!

 

DE MAANBEWEGING

In astrologie bepaalt de maan de smaak van de dag. We kijken naar de maan en de andere planeten waarmee hij verbinding maakt om de algehele energie te begrijpen. De maan in Tweelingen (een door Mercurius geregeerd teken) zal conjunct de Noordelijke maansknoop van het lot staan ​​en zal ook vierkant staan t.o.v.  van de ongrijpbare planeet Neptunus. En hoewel Mercurius direct zal draaien op de verkiezingsdag, zal het van toepassing zijn op een vierkant met Saturnus in Steenbok. Wat betekent dit?

Om te beginnen zijn de gebeurtenissen van de dag voorbestemd. Ten tweede zullen er veel vertragingen zijn en zullen we misschien niet de afsluiting krijgen die we willen van de verkiezingen. Dit betekent niet dat het een goede of slechte conclusie zal zijn. Het wijst hoogstwaarschijnlijk op een rustig en anticlimax einde van de dag, omdat een winnaar misschien niet meteen wordt aangekondigd.

 

MARS RETROGRADE

Actieplaneet Mars zal op de verkiezingsdag nog steeds achteruit gaan , wat betekent dat we vertraging kunnen verwachten bij de aankondiging van een winnaar door de regering. Als er een winnaar wordt bekendgemaakt, zal dat pas heel laat in de avond zijn en zal er zeker vraag zijn naar een hertelling. De reden hiervoor is dat Mars, wanneer hij retrograde is, de controle niet kan overnemen of zich aan een situatie kan binden. In feite brengt het veel tegenslagen en vertragingen met zich mee (meer dan Mercurius retrograde die een element van onvoorspelbaarheid biedt).

Lees ook:   Utrecht duurste nieuwjaarsreceptie

 

MERCURIUS GAAT DIRECT OP 3 NOVEMBER

Mercurius, die sinds 13 oktober achteruit retrograde is, beëindigt zijn planetaire wandeling op verkiezingsdag. De laatste keer dat Mercurius op dat moment direct ging, was tijdens de verkiezingen van 2000. En, als u zich kunt herinneren, die verkiezing was een absolute puinhoop. 

Deze verkiezing staat nog steeds bekend als de strengste en meest nabije verkiezingen in de geschiedenis van de VS.

Al Gore had de populaire stemming gewonnen; George W. Bush werd echter president (voor het eerst sinds de verkiezing van 1888). Niet alleen dat, maar ze riepen de winnaar van Florida al uit voordat alle stemmen waren geteld (een totale Mercurius die zijn retrograde bewegingsblunder achterliet). Dit zorgt voor nog meer verwarring en onzekerheid, vooral omdat achteraf werd onthuld dat de winnaar van Florida misschien niet echt de kampioen van de staat is.

Wat er daarna gebeurde, verbaasde iedereen – het Hooggerechtshof verklaarde Bush tot winnaar nadat Gore was afgehaakt, waardoor het de eerste keer in de geschiedenis van de VS was dat de mensen de president niet op basis van stemmen kozen. Omdat er een massa post-in-stembiljetten zijn, kunnen we verwachten dat een soortgelijke situatie zich dit jaar opnieuw zal voordoen (als de geschiedenis zich herhaalt).

 

WANNEER WORDT DE WINNAAR BEKENDGEMAAKT?

Interessant genoeg kan, net als bij de verkiezing van 2000, de winnaar een paar dagen na het sluiten van de peilingen worden bekendgemaakt. De datum die het meest waarschijnlijk lijkt, is 6 november, wanneer Mercurius een vierkant vormt met Saturnus (die autoriteit en bureaucratie vertegenwoordigt). Dit is de tweede keer in de week dat deze twee planeten verbinding maken. Op 1 november vormde Mercurius een vierkant met Saturnus, wat ons hoogstwaarschijnlijk een voorproefje geeft van wie president zal worden – ook al vinden de verkiezingen pas plaats op 3 november. Dankzij Mercurius retrograde zal dit exacte aspect zich opnieuw voordoen op 6 november, en de eerste passage van deze planetaire configuratie zal ons aanwijzingen geven over wie het Witte Huis zal innemen. Dit is ook de datum waarop we waarschijnlijk officieel zullen vernemen wie aantreedt, en de regering moet wellicht opnieuw tussenbeide komen, vergelijkbaar met de verkiezingen van 2000.

Lees ook:   Het Amerikaanse leger heeft in het geheim een ​​kunstmatig brein gebouwd, genaamd The Sentient

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button