...

28 januari 2022

 

“Bewegingen” van de lichamen van de doden – een proces van mummificatie

“Bewegingen” van de lichamen van de doden – een proces van mummificatie, weten wetenschappers uit Australië zeker
De lijken van overleden mensen en dieren kunnen bewegen tijdens het ontbindingsproces. Tot zo’n griezelige conclusie kwamen Australische onderzoekers.

Wetenschappers keken 17 maanden naar de lichamen van de overledene, namen ze overdag elk half uur op en zagen hoe ze “bewogen”, of liever hun oorspronkelijke positie veranderden.

Beginnend met de experimenten, waren de wetenschappers van plan om de vermeende bewegingen te zien, die in principe mogelijk zijn na de dood, maar de nieuwe gegevens schokten hen toen ze zagen dat de lijken konden bewegen tijdens de hele (vrij lange) studie.

Wetenschappers zien hierin echter geen mystiek en suggereren dat de “beweging” van de lichamen van de doden een proces van mummificatie is. Hetzelfde resultaat wordt waargenomen door het drogen van de ligamenten.

Volgens deskundigen kunnen de gegevens worden gebruikt om moorden te onderzoeken, wanneer het lichaam bijvoorbeeld lang na het begin van de dood werd ontdekt.

Is de dood voor altijd?
Eerder zeiden wetenschappers van de Universiteit van Californië dat er geen leven na de dood is en deden een beroep op mensen die hen aanspoorden om religieuze overtuigingen op te geven, omdat ze geloofden dat ze aan het einde van hun leven naar een hemelse woning of naar een ander lichaam zullen verhuizen.

Volgens een van de auteurs van de studie, hoogleraar natuurkunde en kosmologie, Sean Carroll, “heeft de wetenschap al het mogelijke gedaan om de waarschijnlijkheid van leven na de dood te onderzoeken, maar kon niets vinden dat zou wijzen op een soort van voortbestaan ​​van een persoon die stierf “.

Lees ook:   Nikola Tesla stierf voordat hij een mysterieuze, wereldschokkende uitvinding deed.

Volgens hem voerde een groep wetenschappers kwantumtests uit, maar konden geen “deeltjes van geest” detecteren.

Hij voegde eraan toe dat experts in de regel bij het uitvoeren van dit soort studies de theorie van het kwantumveld van de aanwezigheid van een individueel veld voor alle deeltjes als bewijs aanhalen. Het is zonder uitzondering van toepassing op alle deeltjes: elektronen, protonen, enz.

En aangezien de menselijke geest wordt vertegenwoordigd door atomen die niet in staat zijn om de informatie op te slaan die door de hersenen na de dood is verzameld, kan er vanuit wetenschappelijk oogpunt geen leven na de dood zijn.

https://www.ecosever.ru/article/21885.html

Gerelateerde berichten