web analytics
...

Wetenschappers: voedsel in capsules lost het probleem van ondervoeding op

Wetenschappers: voedsel in capsules lost het probleem van ondervoeding op
Onderzoekers van het Massachusetts Institute of Technology willen de mensheid redden van ondervoeding. Om dit te doen, creëerden ze een speciale manier om voedingsstoffen in te sluiten in een biocompatibel polymeer. Met deze techniek kunnen producten worden gebruikt die vitamines en mineralen bevatten in het dagelijks leven.

Er wordt opgemerkt dat ongeveer 2 miljard mensen op de planeet lijden aan een tekort aan essentiële vitamines en mineralen. We hebben het over ijzer, vitamine A en meer.

Ondanks de beschikbaarheid van voedsel en materiële rijkdom, weten mensen gewoon niet dat ze voedsel moeten eten dat deze sporenelementen bevat. Door hun gebrek sterft jaarlijks tot twee miljoen kinderen. Mensen die hun tekort ervaren, ontwikkelen blindheid, bloedarmoede en psychische stoornissen.

Lees ook:   Wagenziek uitvinding speciale autobrillooooow

Gerelateerde artikelen

Back to top button