web analytics

Stevie Wonder ontdekt Nederlandse slimme bril voor blinden

Waanzinnig gaaf!!!!!

Niemand minder dan zanger Stevie Wonder is enorm onder de indruk van een uitvinding van de TU Delft: een hulpmiddel waardoor blinden en slechtzienden veel zelfstandiger kunnen leven. De hightech bril vertelt blinden onder andere wat ze zien, of leest brieven aan ze voor. Het snufje is gebaseerd op de Google Glass en kost nu nog 3200 euro, maar de hoop is dat het in de toekomst als medisch hulpmiddel vergoed kan worden door de verzekering.

-3200 is niet veel bij het feit dat het zo een grote hulp is voor mensen die blind zijn.

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/video/video/5301924/stevie-wonder-ontdekt-nederlandse-slimme-bril-voor-blinden

Lees ook:   De aarde is toch niet rond...

Gerelateerde artikelen

Back to top button