web analytics
11:11 Dubbele getallen
Buitenaards

Vrijgegeven Amerikaanse bestanden tonen aan dat ontvoeringen door buitenaardse wezens onverklaarbare zwangerschappen, stralingsletsel en teleportatie veroorzaken

dead22dada20942aec75b8c3d63cd33c AnGel-WinGs.nl

The Sun” beweert in een langverwacht nieuwsbericht dat het 1.574 pagina’s aan documenten heeft ontvangen van het Amerikaanse Pentagon als gevolg van een Freedom of Information (FOI)-verzoek ingediend op 18 december 2017, voor een kopie van alle “bestanden, rapporten, of videobestanden” gerelateerd aan het Advanced Aviation Threat Identification Program (AATIP) – het geheime UFO-onderzoeksprogramma van het Amerikaanse ministerie van Defensie dat begon in 2007, werd gefinancierd tot 2012, daarna een tijdlang niet gefinancierd en uiteindelijk werd stopgezet.

Dat is echter niet het blockbuster-element, de zon kamde de gegevens door en ontdekte verslagen van de biologische effecten van UFO-waarnemingen op mensen – inclusief incidenten van schijnbare ontvoering, niet-verklaarde zwangerschap, seksuele ontmoetingen, telepathie en ingebeelde teleportatie.

“Er zijn voldoende incidenten/ongevallen nauwkeurig gerapporteerd en medische gegevens verzameld om de hypothese te ondersteunen dat sommige geavanceerde systemen al zijn geïmplementeerd en ondoorzichtig zijn voor de volledige Amerikaanse inzichten.”

Volgens The Sun – dat fragmenten uit het document bevatte – onderzoekt het document met de titel “Anomalous Acute and Subacute Field Effects on Human and Biological Tissues” verwondingen aan “menselijke waarnemers” veroorzaakt door “abnormale geavanceerde lucht- en ruimtevaartsystemen”. Het beschrijft “356 geselecteerde incidenten van UFO-geïnduceerde psychologische gevolgen voor mensen”, waaronder verlamming, oogbeschadiging, brandwonden, uitdroging en haaruitval, onder andere .

“De medische analyses vereisen weliswaar niet de uitvinding van een alternatieve biofysica, maar wijzen wel op het gebruik van (voor ons) onconventionele en geavanceerde energiesystemen.”

Volgens The Sun erkent de Defense Intelligence Agency (DIA) dat de pagina’s zijn geredigeerd om de privacy en vertrouwelijkheid te beschermen, maar “de DIA heeft geen redelijk scheidbare niet-vrijgestelde elementen van het materiaal achtergehouden.” Wat het wel stelt, is dat het vijf meldingen heeft ontvangen van seksuele relaties tussen UFO’s en mensen – waarvan er één resulteerde in een onverklaarbare zwangerschap . Helaas werd er geen aanvullende informatie verstrekt.

Lees ook:   'Time Traveler' onthult wanneer gigantische buitenaardse wezens op aarde zullen landen - en dat is binnenkort

Volgens het DIA-onderzoek leden getuigen van UFO-ontmoetingen stralingsbrandwonden, hersenbeschadiging en beschadigde zenuwen als gevolg van blootstelling aan elektromagnetische straling van “energiegerelateerde voortstuwingssystemen .

“Hoewel het verhaal geen verwijzing maakte naar gecrashte UFO’s , stelde het dat het onderzoek aantoonde dat het gebruik van deze medische gegevens kan worden gebruikt om UFO’s te “reverse-engineeren” “van onbekende herkomst die een bedreiging kunnen vormen voor de belangen van de VS.”

AATIP lijkt aanvullende ontmoetingen te hebben gepland – de zon citeert een document dat “abnormaal gedrag” als volgt categoriseert: ” geesten , yeti’s , geesten, elfen en andere mythische/legendarische entiteiten” en werd geclassificeerd als AN3 . 

“Interactie van getuigen met AN3-entiteiten” werd geclassificeerd als AN4 en “een ontmoeting met een buitenaards wezen resulteert in blijvend psychisch letsel” of overlijden” werd geclassificeerd als CE4 . Andere categorieën voor klopgeesten , graancirkels , spontane menselijke verbranding , buitenaardse ontvoeringen en andere paranormale incidenten werden genoemd in The Star.

“Er bestaat geclassificeerde informatie die zeer relevant is voor het onderwerp van deze studie en slechts een klein deel van de geclassificeerde literatuur is vrijgegeven”.

Het Star-artikel eindigt met de hierboven beschreven voorzichtigheid van de overheid – helaas is dit geen toezegging om aanvullende informatie te delen. Het is moeilijk te voorspellen wat er daarna gaat gebeuren. Gaat “The Star” alle 1500+ pagina’s van de krant openstellen voor het publiek? Zijn we geïnteresseerd om ze te zien als The Star de ‘good stuff’ al heeft gepubliceerd? Wat is er geworden van de vrouw die zwanger werd na haar ontmoeting met een UFO ?

Lees ook:   Het beste van Erich von Däniken's Beyond the Legend Series

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥