web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

DE MEEST EFFECTIEVE METHODE TESTEN OM GEESTEN TE MANIPULEREN

Zo te zien staan ​​we op het punt een van de meest agressieve vaccincampagnes ooit gemaakt te zien. Volgens Reuters 1 is  de Amerikaanse regering van plan om in november een “overweldigende” vaccinatiecampagne tegen COVID-19 te lanceren, op voorwaarde dat de Amerikaanse Food and Drug Administration een of meer vaccinkandidaten groen licht geeft.

Gezien de voormalige FDA-commissaris  Dr.Scott Gottlieb 2  nu in de raad van bestuur van Pfizer zit, 3 en Pfizers COVID-19-vaccin een van de belangrijkste kandidaten is, zouden afgematte geesten kunnen aannemen dat de FDA geen belangrijke wegversperringen zal opwerpen.

Volgens Reuters zal de vaccinatiecampagne van COVID-19 “waarschijnlijk worden gecomprimeerd tot een korte periode, ongeveer vier tot zes weken, om elke vertraging tussen het moment waarop Amerikanen worden gewaarschuwd voor het vaccin en daarna kunnen worden gevaccineerd te elimineren.” Een niet bij naam genoemde “hoge ambtenaar van het Witte Huis” wordt geciteerd en zegt: 4

“De dunne lijn die we bewandelen, is dat het Amerikaanse volk erg enthousiast wordt over vaccins en het missen van verwachtingen in plaats van een heleboel vaccins in het magazijn te hebben en niet zoveel mensen willen het krijgen. Je hoort misschien niet veel over het promoten van vaccins via de ether in augustus en september, maar je zult er in november overweldigd door worden. “

Het is nog steeds onduidelijk wanneer een vaccin precies beschikbaar zal zijn, maar het kan al in oktober zijn, of pas in januari 2021. Volgens de administratiefunctionaris zal de reclamecampagne voor het vaccin worden afgestemd op specifieke subgroepen van de bevolking, afhankelijk van voor de mensen zal het vaccin waarschijnlijk het meest profiteren. Dergelijke details zullen naar verwachting worden onthuld tijdens lopende klinische onderzoeken.

Onderzoek gaande om de meest effectieve berichtenuitwisseling te identificeren

Het idee dat de promotie van vaccins misschien meer “overweldigend” is dan we gewend zijn, wordt verder ondersteund door een klinische studie 5  op ClinicalTrials.gov, die tot doel heeft de meest “overtuigende boodschappen voor de opname van COVID-19-vaccins te identificeren. . ”

De studie, uitgevoerd door Yale University, zal “verschillende berichten over vaccineren tegen COVID-19 testen zodra het vaccin beschikbaar komt.”

In totaal zullen 4.000 deelnemers worden gerandomiseerd om een ​​van de 12 verschillende berichten te ontvangen (10 berichtvariaties, een controlebericht en een basisbericht), waarna ze “de gerapporteerde bereidheid om een ​​COVID-19-vaccin te krijgen na drie en zes maanden vergelijken. van het beschikbaar komen. ” De berichten die worden onderzocht, zijn onder meer: 6

Persoonlijke vrijheidsboodschap –  Een bericht over hoe COVID-19 de persoonlijke vrijheid van mensen beperkt, en hoe de samenleving, door samen te werken om genoeg mensen te laten vaccineren, haar persoonlijke vrijheid kan behouden.
 Boodschap over economische vrijheid – Een bericht over hoe COVID-19 de economische vrijheid van mensen beperkt, en hoe de samenleving, door samen te werken om genoeg mensen te laten vaccineren, haar economische vrijheid kan behouden.
Boodschap over eigenbelang –  Een bericht dat COVID-19 een reëel gevaar voor iemands gezondheid vormt, zelfs als men jong en gezond is, en dat vaccinatie tegen COVID-19 de beste manier is om te voorkomen dat men ziek wordt.
 Boodschap over het belang van de gemeenschap – Een bericht over de gevaren van COVID-19 voor de gezondheid van dierbaren: hoe meer mensen zich laten vaccineren tegen COVID-19, hoe kleiner het risico dat dierbaren ziek worden. De samenleving moet samenwerken en iedereen wordt ingeënt.
 Boodschap over economisch voordeel – Een bericht over hoe COVID-19 grote schade aanricht aan de economie en de enige manier om de economie te versterken, is door samen te werken om genoeg mensen te laten vaccineren.
Schuldbericht –  Een bericht gaat over het gevaar dat COVID-19 vormt voor de gezondheid van het gezin en de gemeenschap. Daarom is de beste manier om ze te beschermen niet alleen door je te laten vaccineren, maar door de samenleving te laten samenwerken om genoeg mensen te laten vaccineren. Vervolgens vraagt ​​een testvraag de deelnemer zich de schuld voor te stellen die hij zal voelen als hij niet wordt gevaccineerd en de ziekte vervolgens verspreidt.
Bericht van  schaamte  Een bericht gaat over het gevaar dat COVID-19 vormt voor de gezondheid van de familie en de gemeenschap: de beste manier om hen te beschermen is door zich te laten vaccineren en door samen te werken om ervoor te zorgen dat voldoende mensen worden gevaccineerd. Vervolgens wordt de deelnemer gevraagd zich de verlegenheid voor te stellen die ze zullen voelen als ze niet worden gevaccineerd en de ziekte verspreiden.
 Woedeboodschap  De boodschap gaat over het gevaar dat COVID-19 vormt voor de gezondheid van het gezin en de gemeenschap. De beste manier om ze te beschermen is door je te laten vaccineren en door samen te werken om ervoor te zorgen dat genoeg mensen worden ingeënt. Vervolgens wordt de deelnemer gevraagd zich de woede voor te stellen die ze zullen voelen als ze niet worden gevaccineerd en de ziekte verspreiden.
 Boodschap over vertrouwen in de wetenschap – Een bericht over hoe vaccinatie tegen COVID-19 de meest effectieve manier is om iemands gemeenschap te beschermen, die vaccinatie wordt ondersteund door de wetenschap: als iemand niet wordt gevaccineerd, betekent dit dat men niet begrijpt hoe infecties zijn verspreid of je bent iemand die de wetenschap negeert.
Niet dapper bericht –  Een bericht dat beschrijft hoe brandweerlieden, doktoren en eerstelijnsmedisch personeel dapper zijn: Degenen die ervoor kiezen zich niet tegen COVID-19 te laten vaccineren, zijn niet dapper.
Lees ook:   Een pandemie van gevaccineerden

Hoewel het onderzoek op 8 juli 2020 werd afgerond, moeten de resultaten nog openbaar worden gemaakt. Het is duidelijk dat dit niet de eerste keer is dat onderzoekers de meest effectieve propaganda-invalshoeken hebben onderzocht, maar de soorten berichten die hierboven worden vermeld, laten echt zien hoe verraderlijk dit soort campagnes kan zijn.

Het draait echt allemaal om manipulatie – het indrukken van de juiste mentale en emotionele hot-buttons om een ​​gewenste reactie op gang te brengen, terwijl meer logische denkprocessen teniet worden gedaan.

De propaganda-push is al begonnen, zo lijkt het, nu USA Today een artikel 7 publiceerde met de  titel “Versla COVID-19 door vaccinatie voor iedereen te eisen. Het is niet on-Amerikaans, het is patriottisch. ” Dit is precies het soort PR waar we de komende maanden meer van kunnen verwachten.

 

Het manipulatie-aspect komt evenzo, zo niet duidelijker naar voren in de opgesomde secundaire uitkomstmaten, waaronder:

  • Het vertrouwen van de deelnemers in de veiligheid en effectiviteit van het vaccin
  • De bereidheid van deelnemers om anderen te overtuigen zich te laten vaccineren
  • Hun angst voor degenen die niet zijn ingeënt
  • Het sociale oordeel van degenen die ervoor kiezen om niet te vaccineren

Effectief totalitarisme is afhankelijk van uw dienstbaarheid

Een citaat uit het dystopische boek uit 1932 van Aldous Huxley, “Brave New World”, luidt als volgt:

“Een echt efficiënte totalitaire staat zou er een zijn waarin de almachtige uitvoerende macht van politieke bazen en hun leger van managers een populatie van slaven controleren die niet hoeven te worden gedwongen, omdat ze van hun dienstbaarheid houden.”

Huxley’s citaat begint met een tot nadenken stemmend artikel 8  op The Burning Platform dat de opkomst van totalitarisme en parallellen in populaire fictiewerken behandelt. De auteur merkt op dat Huxley’s boek op de hielen kwam van Edward Bernays ‘boek uit 1928, “Propaganda” – een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in het begrijpen van de historische grondslagen van moderne public relations. Het artikel wijst erop dat in zijn boek Bernays: 9

“… onthulde het bestaan ​​van een onzichtbare regering die propaganda gebruikte om de geest van het publiek te manipuleren om te verzekeren dat degenen die de machtshefbomen beheersten in staat waren om hun gewenste resultaten te bewerkstelligen.”

Een tijdgenoot van Huxley en Bernays was George Orwell, die de cultklassieker ‘1984’ schreef. In 1949 schreef Huxley naar verluidt aan Orwell, waarin hij verklaarde dat hij geloofde dat de heersers van de wereld spoedig zouden ‘ontdekken dat conditionering van baby’s en narco-hypnose efficiënter zijn als regeringsinstrumenten dan clubs en gevangenissen, en dat de machtswellust net zo volledig kan worden bevredigd. door mensen te suggereren hun dienstbaarheid lief te hebben, zoals door ze te geselen en tot gehoorzaamheid te trappen. ” 10

Technocratie is in wezen een economisch systeem, geen politiek systeem. Het systeem is ook afhankelijk van de bekwame implementatie van social engineering.

Huxley geloofde dat het nachtmerrieachtige bestaan ​​dat in ‘1984’ werd gepresenteerd, ‘voorbestemd was om te moduleren in de nachtmerrie van een wereld die meer lijkt op wat ik me voorstelde in’ Brave New World ” en dat deze overgang het resultaat zou zijn van ‘een gevoelde behoefte aan verhoogde efficiëntie. ” Hoewel Huxley het woord ’technocratie’ niet gebruikte, was dat in wezen waar hij het over had.

Technocratie 101

Technocratie is een economisch en sociaal ingenieursysteem dat in de jaren dertig van de vorige eeuw begon tijdens het hoogtepunt van de Grote Depressie, toen wetenschappers en ingenieurs samenkwamen om de economische problemen van het land op te lossen.

De medeoprichter van de Trilaterale Commissie, Zbigniew Brzezinski, een professor aan de Columbia University, bracht het concept van technocratie in 1973 binnen bij de Commissie, met de financiële steun van David Rockefeller. Technocraten zijn sindsdien stilletjes en meedogenloos vooruitgegaan en hun agenda wordt nu steeds zichtbaarder.

Technocratie is in wezen een economisch systeem, geen politiek systeem. Het roept in feite op tot, en eist zelfs, de totale ontmanteling van het politieke systeem, inclusief de Amerikaanse grondwet. In feite is de Grondwet het enige dat de technocratie in de VS zo lang op afstand heeft gehouden

Het systeem is ook afhankelijk van de bekwame implementatie van social engineering. Als het eenmaal volledig is geïmplementeerd, zullen mensen niet in staat zijn om het effectief te bestrijden, maar tot dan, door vreedzame burgerlijke ongehoorzaamheid, het delen van informatie en het uitoefenen van politieke macht, hebben we nog steeds een kans om het te voorkomen.

Lees ook:   Het IQ van de regering

De tijd dringt echter. Zoals opgemerkt door The Burning Platform, 11  “Sinds 11 september zijn de Verenigde Staten ondubbelzinnig in de richting van Orwells visie uit 1984 gegaan” en “We ervaren nu een dystopische samensmelting van de ergste van beide romans”, verwijzend naar “1984 “En” Brave New World. ”

Helaas kunnen velen nog steeds niet het volledige plaatje zien, noch het ultieme reële gevaar begrijpen van onvoorwaardelijke naleving van steeds onlogischer en vrijheidsbeperkende aanbevelingen en mandaten.

Technocratie eist de afschaffing van politieke systemen

Onder technocratische heerschappij moeten landen worden geleid door niet-gekozen leiders die beslissen welke middelen bedrijven kunnen gebruiken om bepaalde producten te maken en welke producten consumenten uiteindelijk mogen kopen. Technocratie is in wezen een op hulpbronnen gebaseerd economisch systeem waarin energie en social engineering de economie besturen in plaats van prijsmechanismen zoals vraag en aanbod.

Patrick Wood – een econoom, financieel analist en Amerikaans constitutionalist – heeft een heel leven gewijd aan het ontrafelen van het mysterie van wat de meeste gekte controleert die we momenteel zien, en dat is verergerd door de COVID-19-pandemie. Ik ga dieper in op technocratie in  mijn interview met Patrick Wood .

Zijn twee boeken, ” Technocracy Rising: The Trojan Horse of Global Transformation ” en ” Technocracy: The Hard Road to World Order ” gaan dieper in op deze nieuwe wereldorde.

https://www.wakingtimes.com/2020/08/13/testing-the-most-effective-method-to-manipulate-minds/

Wetenschap wordt al decennia lang misbruikt

Belangrijk is dat wetenschap een primair instrument is dat wordt gebruikt om de samenleving te manipuleren en de economische motor draaiende te houden onder het technocratische systeem. Zoals Wood heeft uitgelegd, gebruikt technocratie wetenschap om suggesties te doen, om te beginnen. Maar die suggesties worden snel mandaten, en dat is precies wat we hebben gezien tijdens deze pandemie. We hebben dit ook gezien bij vaccins in het algemeen.

Maar de COVID-19-pandemie heeft ook onthuld dat er een veel groter plan is dat implanteerbare digitale identificaties, medische dossiers en vaccinpaspoorten, digitale valuta en bankieren omvat – die uiteindelijk allemaal met elkaar zullen worden verbonden, zodat algoritmen en automatisering in staat zullen zijn om iedereen te behouden. in de rij, overal en altijd.

Regel door algoritme

Een belangrijk instrument dat wordt gebruikt om de technocratische agenda vooruit te helpen, is wat Huxley opmerkte, namelijk efficiëntie. In naam van efficiëntie en gemak worden we overspoeld met een steeds grotere hoeveelheid ‘slimme’ technologie die alles wat iedereen zegt en doet, en kunstmatige intelligentie die aanbevelingen sorteert, interpreteert en uitspuugt op basis van al die gegevens, bijhoudt.

Deze technologische infrastructuur is cruciaal voor de technocratie, aangezien het uiteindelijke doel is om de slavernij in wezen te automatiseren. Het idee is dat de samenleving wordt geregeerd door geautomatiseerde algoritmen, waardoor een politieke structuur niet relevant is. Iedereen wordt automatisch op de hoogte gehouden door technologie.

U kunt bijvoorbeeld via een sms worden verteld dat het tijd is om uw jaarlijkse vaccinatie te krijgen. Je gaat daarheen, krijgt de kans en ontvangt een digitaal vaccincertificaat. Mocht u het slimme idee krijgen om te weigeren, dan worden uw bankrekeningen automatisch bevroren, werkt de elektronische deuropening naar uw kantoor niet en mag u niet langs de elektronische controlepost in de supermarkt.

In dat systeem is geen menselijk gezag vereist. Er zal niemand zijn om bij te klagen of om mee te debatteren. Je wordt tot naleving gedreven door het feit dat je bepaalde dingen moet doen om mee te mogen doen aan de samenleving. Het klinkt gek, maar als je rondkijkt, zie je duidelijk bewijs dat dit systeem decennialang overal om ons heen langzaam is geïmplementeerd.

En als je kijkt naar de verklaringen van mensen als Bill Gates, in combinatie met de technologieën die hij en anderen implementeren in verschillende delen van de wereld (zoals digitale identificatie, valuta, vaccincertificaten en medische dossiers, samen met implanteerbare chips om te volgen aanwezigheid van medewerkers, slimme apparaten en hele slimme steden, om er maar een paar te noemen), kunt u beginnen te zien hoe de controlekring om ons heen dichterbij komt.

In haar boek ‘ The Age of Surveillance Capitalism ‘ legt professor Shoshana Zuboff de verbluffende capaciteiten bloot die momenteel beschikbaar zijn om ons gedrag te bewaken, analyseren en manipuleren. Het is cruciaal om te beseffen dat, hoe slecht het ook is, de voorspellende kracht van technologie exponentieel toeneemt, wat betekent dat hun vermogen om gedrag te manipuleren toeneemt in een tempo dat we niet volledig kunnen bevatten.

Het herwinnen van de controle over de lokale overheid is essentieel

Belangrijk is dat technocraten momenteel een einde maken aan de nationale soevereiniteit. In plaats van een frontale aanval op het systeem, die nooit succesvol is geweest, hebben ze de nationale soevereiniteit simpelweg stukje bij beetje uitgehold. Wat kunnen we doen om de gestage opmars van de technocratie te dwarsbomen?

Lees ook:   Cyberaanvallers die oogsten kunnen beïnvloeden

Zoals Wood heeft uitgelegd, is lokaal activisme de meest effectieve manier. Het technocratische systeem is van onderaf opgebouwd, dus we kunnen het niet van boven naar beneden afbreken. Daar zijn ze al veel te machtig voor. Dus om het ontmantelingsproces te beginnen, moeten we de controle over onze lokale overheden terugkrijgen en van daaruit naar boven werken.

Een van de belangrijkste gekozen lokale functionarissen waar u zich zorgen over moet maken, is uw sheriff. Sheriffs zijn verantwoordelijk voor het afdwingen van tirannieke edicten van de lokale, provinciale en federale overheid, en als ze ervoor kiezen om dat niet te doen, heeft de overheid geen macht. Gemeenten hebben ook veel macht. Ze kunnen bindende resoluties aannemen om burgers te beschermen tegen de technocratische agenda.

1 op de 40 mensen raakt gewond door vaccins

Om terug te komen op de kwestie van het COVID-19-vaccin, verzoek ik u dringend om het hoofd koel te houden zodra de PR-machine aan snelheid wint. Lees de propagandaberichten opnieuw (hierboven) en maak uzelf ermee vertrouwd, zodat u de knoppen kunt herkennen die ze proberen in te drukken.

Onthoud dat de COVID-19-vaccins die momenteel toonaangevend zijn in ontwikkeling, nog nooit eerder een vergunning hebben gekregen voor menselijk gebruik, en er is geen manier om vast te stellen wat de gevolgen op lange termijn zouden kunnen zijn wanneer u uw lichaam in een virale eiwitfabriek verandert. Ik heb de theorie achter mRNA-vaccins besproken in verschillende eerdere artikelen, waaronder ” Gates probeert bijwerkingen van versneld vaccin te rechtvaardigen “.

De inspanningen voor het vaccin tegen het coronavirus kwamen begin 2002 in een stroomversnelling, na drie SARS-epidemieën. Dergelijke inspanningen zijn echter zeer problematisch gebleken, aangezien vaccins tegen het coronavirus een hardnekkige neiging hebben om paradoxale immuunresponsen op te wekken.

In mijn  interview met Robert F. Kennedy Jr. , die de raad van bestuur van de Children’s Health Defense stoelen, 12  Hij besprak een aantal van de mislukte pogingen om een levensvatbare coronavirus vaccin te produceren en gewezen op de gevaren van het vaccin overdrijving van de immuunrespons:

“De Chinezen, de Amerikanen, de Europeanen kwamen allemaal bij elkaar en zeiden: ‘We moeten een vaccin tegen coronavirus ontwikkelen.’ Rond 2012 hadden ze ongeveer 30 vaccins die er veelbelovend uitzagen. Ze namen de vier beste daarvan en … gaven die vaccins aan fretten, wat de beste analogie is als je kijkt naar longinfecties bij mensen.

De fretten hadden een buitengewoon goede antilichaamrespons, en dat is de maatstaf waarmee de FDA vaccins vergunt … De fretten ontwikkelden zeer sterke antilichamen, dus ze dachten: ‘We hebben de jackpot gewonnen.’ Alle vier deze vaccins … werkten als een zonnetje.

Toen gebeurde er iets vreselijks. Die fretten werden vervolgens blootgesteld aan het wilde virus, en ze stierven allemaal. [Ze ontwikkelden] ontstekingen in al hun organen, hun longen stopten met functioneren en ze stierven. “

Bekijk dus alstublieft ALLE vaccinonderzoeken VOORDAT u het COVID-vaccin krijgt, want voor zover ik heb gelezen, is dit essentiële deel van het onderzoek – ervoor zorgen dat er geen paradoxale immuunversterking zal optreden – nog niet uitgevoerd.

Zelfs met conventioneel vervaardigde vaccins suggereren gegevens van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services Agency for Healthcare Research Quality dat vaccinatieschade optreedt bij 2,6% van alle vaccinaties. Dit betekent dat 1 op de 40 mensen – niet 1 op de 1 miljoen, zoals ons herhaaldelijk is verteld – gewond raakt door vaccins. Kennedy Jr. bekeek deze gegevens in een recent online vaccindebat 13  met advocaat en rechtsgeleerde Alan Dershowitz.

De Amerikaanse Vaccine Court heeft ook $ 4 miljard uitbetaald aan patiënten die permanent beschadigd of gedood zijn door vaccins, en dat is slechts een klein deel van alle ingediende zaken. Volgens Kennedy komt minder dan 1% van de gewonden ooit voor de rechter vanwege de hoge lat voor het bewijzen van oorzakelijk verband.

Zullen de nieuwe mRNA COVID-19-vaccins gevaarlijker zijn dan conventionele vaccins, of zullen ze veiliger zijn? Gezien het feit dat deze vaccins snel worden gevolgd en alle traditionele dierproeven en langetermijnevaluaties achterwege laten, vermoed ik dat ze uiteindelijk veel meer onverwachte complicaties zullen krijgen.

Denk er dus aan om bij het uitrollen van de vaccinatiecampagne alle mogelijke risico’s en voordelen af ​​te wegen die in uw specifieke situatie van toepassing kunnen zijn, en voorkom dat u voor emotionele triggers valt.

Probeer ook de persoonlijke beslissingen van anderen te accepteren, ongeacht wat u beslist. De PR-campagne zal duidelijk proberen je te manipuleren om bang te zijn voor degenen die ervoor kozen om niet te vaccineren, en je ertoe aanzetten hen te veroordelen. Hopelijk helpt de wetenschap dat je wordt gemanipuleerd deze neigingen te verzachten.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥