web analytics
...
CoronaMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

MASSA PSYCHOSE – Hoe een hele bevolking psychisch ziek wordt

Deze video is gemaakt in samenwerking met Academy of Ideas. Ze maken video’s waarin de ideeën van de grote denkers uit de geschiedenis worden uitgelegd om de wereld van meer kennis te voorzien, het individu sterker te maken en vrijheid te bevorderen. Bekijk hun YouTube-kanaal voor meer briljante inhoud. https://www.youtube.com/c/academyofideasof bezoek hun website voor meer informatiehttps://academyofideas.com/

In deze video gaan we de gevaarlijkste van alle psychische epidemieën onderzoeken, de massapsychose. Een massapsychose is een epidemie van waanzin en treedt op wanneer een groot deel van een samenleving het contact met de realiteit verliest en in wanen vervalt. Zo’n fenomeen is geen fictie. Twee voorbeelden van massapsychose zijn de Amerikaanse en Europese heksenjachten in de 16e en 17e eeuw en de opkomst van het totalitarisme in de 20e eeuw.

Deze video zal vragen beantwoorden over massapsychose: wat is het? Hoe begint? Is het eerder gebeurd? Ervaren we er nu een? En zo ja, hoe kunnen de stadia van een massapsychose worden omgekeerd?

Deze video heeft enorm veel werk gekost. Het is echt een werk van liefde en als je deze video waardeert en wilt helpen bij het maken van meer video’s, overweeg dan om After Skool te steunen op Patreon – https://www.patreon.com/AfterSkool

Lees ook:   Facebook link plaatsen via ... let op

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept