web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsycheParanormaal

Koningsdag?

https://www.anahata-assen.nl/voorspellingen-2016/

Ons Koningshuis.
Zie ons koningspaar nadrukkelijk en ernstig in zeer gepaste kleding lopen. Dit heeft betrekking op familie omstandigheden en maar ook op de functie. Volgens mij heeft het dan met Koningsdag te maken. Oorzaak ligt bij de opbouw van podia en zitplaatsen. Vraag is ook of koningin Maxima er dan wel bij is.

Ik heb er telkens ook een vreemd gevoel bij en ik weet dus niet waarom?
Alsof er iets gaat gebeuren of net is gebeurd?
Maar hoe of wat geen idee… Het voelt niet goed aan…
En of dit nu is waar de koning op bezoek komt of ergens anders…?

Lenormand geeft deze kaarten aan

 

Tegenslag, pech: 7-snake:

 

 

Niet alleen zal Nederland het komend jaar beducht moeten zijn voor aanslagen van IS, ook de dreiging vanuit zee baart Thomas zorgen: “Een waarschuwing voor een deel van Noord-Holland! Het hoge water van de Noordzee zet een fikse aanval in op de natuurlijke zeewering; de duinen. Ook de oevers van de grote rivieren zullen worden overschreden.” Negatieve energie voelt Thomas ook rondom Schiphol, het Rotterdamse havengebied en het Koninklijk Huis. Om met de luchthaven te beginnen: “In de lente van 2016 zal daar óf een terreuraanslag plaatsvinden óf een vliegtuig een behoorlijke crash meemaken. In het havengebied vindt een grote brand plaats. Wederom kan een grote milieuramp maar ternauwernood voorkomen worden… En wat de koninklijke familie betreft: ik heb sterk de indruk dat één van de leden ervan zal overlijden. Hierdoor dienen de op dat moment in het buitenland verblijvende koning en koningin halsoverkop naar Nederland terug te keren.”

https://www.astroclub.nl/blog/voorspellingen-2016/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥