web analytics

Wat is je leven waard?

 

Hoewel Brian Travers vorige maand werd opgenomen in het ziekenhuis met een beroerte, waarna bleek dat hij twee tumoren heeft, weigert de de saxofonist van UB40 gezonder te gaan leven.

Inmiddels zijn de tumoren verwijderd, maar Brian is niet van plan zijn leven te veranderen. „Ik heb tegen de artsen gezegd dat ik niet zal stoppen met drinken, niet zal stoppen met roken en niet zal stoppen met recreatief drugsgebruik”, vertelt hij in gesprek met de Sunday Mercury.

„Ik houd van die middelen en ze geven me mijn serotonine, waardoor ik blij en creatief word. Ik zal alles doen dat me gelukkig maakt”, legt hij uit. „Ik zal alles doen om mijn hersenen gemotiveerd te krijgen. Ik heb nergens spijt van, ik heb mijn leven voluit geleefd en dat zal blijf ik ook doen.”

De saxofonist ziet de heftige gebeurtenis dan ook als een geschenk. „Ik voel me levendiger dan ooit en ik barst van de ambitie. Ik heb nooit een groter cadeau gekregen dan deze operatie. Ik ga geweldige kunst maken en ik ben ontzettend enthousiast.

https://www.telegraaf.nl/entertainment/3475999/ub40-saxofonist-weigert-gezond-te-leven-na-hersentumor

Tjah…best een positieve kijk en wens op zijn eigen leven!

Dit is dus wat hij wil…knap om het zo te relativeren.

Anders kan hij dus niet meer.

Dit is wie hij is en so be it…veranderen zou betekenen dat hij minder happy zal zijn, dus dan maar eerder dood op een dag, terwijl hij nog genoot van alles wat hij deed!

Heb ik wel respect voor ergens.

 

Lees ook:   Nog maar een keer...7339 euro per maand europees parlement of..

Gerelateerde artikelen

Back to top button