web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Paardenvlees werd als rundvlees verkocht

Paardenvlees werd als rundvlees verkocht

Zin om heel lekker vlees te maken? Met deze supersimpele marinade, met maar 4 ingrediënten, geef je kip, varkensvlees of rundvlees heel veel smaak. Perfect voor kippenvleugeltjes en kippendijen, maar ook voor spareribs, karbonaadjes en koteletjes…  * Wil je nog meer smaak, varieer dan met extra ingrediënten door de marinade. Lekker zijn: gesnipperde knoflook, gember, bosuitjes …:

Beruchte Bredase vleeshandelaar vast in Spanje

De beruchte Bredase vleeshandelaar Jan F. is deze week in Spanje opgepakt vanwege een nieuw paardenvleesschandaal. Volgens de Spaanse autoriteiten is de 67-jarige Nederlander de leider van een bende die zieke en gestolen paarden liet slachten voor consumptie. Het vlees is mogelijk in België, Italië, Roemenië, Nederland en Frankrijk in de voedselketen terechtgekomen, aldus de Spaanse krant El Pais. In totaal werden 25 verdachten gearresteerd.

Jan F. is in Nederland al eens veroordeeld omdat hij goedkoop paardenvlees verkocht als duur halal geslacht rundvlees. Paarden haalde hij uit Argentinië en het vlees werd verkocht in Frankrijk. De criminele winst die hij daar mee maakte werd becijferd op 2,6 miljoen euro.
Zijn bedrijf Draap (het omgekeerde van paard) werd in 2013 ook in verband gebracht met toenmalige grote Europese paardenvleesschandaal. In diverse Europese landen werd destijds paardenvlees gevonden in maaltijden met rundvlees op het etiket.

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit laat weten in nauw contact te staan met de Spaanse autoriteiten en geen concrete informatie te hebben dat de partij verdacht vlees in Nederland op de markt is gekomen. „We houden de vinger aan de pols en komen in actie als het vermoeden bestaat dat het vlees in Nederland is beland, maar vooralsnog is daar geen sprake van”, meldt een woordvoerder.

https://www.telegraaf.nl/binnenland/27964070/__Beruchte_Bredase_vleeshandelaar_vast_in_Spanje__.html

Gek hé dat mensen ziek worden tegenwoordig.
Bah ben er flauw van dat dit soort criminelen gewoon maar door kunnen gaan!
Gooi die hufter in de bak en klaar…sleutel weggooien aub en een betere controle op vlees en ook op dieren slachterijen!
En weten waar vlees vandaan komt.

Dit is niet gezond meer.
Zieke dieren eten…man man, paarden krijgen dus echt paardenmiddelen tot zich…een mens kan daar door aangaan.
Zelfs als je met je handen in de ontlasting van een paard valt moet je je handen al goed wassen ivm eventuele medicijnen die een paard krijgt zo heftig is dat nml.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥