web analytics
11:11 Dubbele getallen
Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Gezondheid & Uiterlijk

Zelf hydroxychloroquine maken?

ca7c579e6f0546435043f5379e3151a2 AnGel-WinGs.nl

Of dit waar is, geen idee! Op eigen risico!

-De naam van de schrijver is Troy Megill en het kwam van een verpleegster in de Verenigde Staten …

 

HOE MAAK JE JE EIGEN HYDROXYCHLOROQUINE

Geen angst meer voor het virus. Bovendien helpt het ook bij vele andere ziekten. Het belangrijkste is dat het uw pijnappelklier helpt ontkalken. Vandaar dat ‘zij’ niet willen dat ‘wij’ het hebben! Iedereen wordt wakker als ze dit krijgen.

Trump heeft gezegd dat alle medische behandelingen volgend jaar achterhaald zullen zijn. Dit is een van de redenen waarom. Wij natuurlijke genezers hebben alle heelmethoden bij de hand …
(…)

Zelfgemaakte hydroxychloroquine:

-van een geregistreerde verpleegster in de Verenigde Staten.

Wat is Hydroxychloroquine precies?

Het is niets anders dan kinine.

Je vind het vaak in de drank Bitter Lemon. Maar het is iets dat iedereen thuis kan maken.

Achter de schermen komen nu onderzoeken naar voren die aantonen dat het ook effectief/behulpzaam kan zijn bij andere ziekten en zelfs bij kanker.

Kinine heeft veel toepassingen en toepassingen. Het is pijnstillend, anesthetic, antibacterieel, anti-malaria, koortsverlagend (vandaar de inzet bij malaria), anti-parasitair, anti-septisch, krampstillend, antiviraal, samentrekkend, bactericide, cytotoxisch, schimmeldodend, anti-insecticide, een zenuw-, maag-, tonicum … Ofwel big pharma houdt hier niet van dus zegt ze dat dit medicijn niet werkt terwijl de hele wereld kan zien dat het wel degelijk werkt.

Als je ooit een verkoudheid op de borst voelt of gewoon zin hebt … maak je eigen kinine.

Het is gemaakt van de schillen van Grapefruits en Citroenen, maar vooral Grapefruits.

 

Neem dit brouwsel de hele dag door … of je kunt er een THEE van maken en het de hele dag drinken. Dit zou al je angsten over het virus moeten wegnemen, want je hebt er nu een verdediging tegen en tegen vele andere dingen. Als u zink-supplement met dit recept gebruikt, helpt zink de kinine in uw cellen te komen voor een nog veel snellere genezing. Als je goed oplet hoor je vaak dat (natuur)artsen die dit middel inzetten, dat graag in combinatie met zink doen.

Hier is alles wat u hoeft te doen om uw eigen kinine te maken:

b95df00c2347386f8c89db2d3ef4f904 AnGel-WinGs.nl

1. Neem de schil van 2-3 grapefruits (wel even goed schoonmaken, want soms zit er een  laagje op dat schilferig aan je handen plakt). Nog beter… neem BIOLOGISCHE grapefruits, maar ook die beter even afspoelen. Neem alleen de schillen en bedek deze met kokend water ongeveer 4-5 centimeter boven de schillen.

2. Doe liefst een glazen deksel op de pan, maar een metalen is anders ook prima.

3. Laat het ongeveer 2 uur pruttelen.

4. Haal de deksel niet van de pan totdat deze volledig is afgekoeld, omdat de kinine dan in de stoom kan ontsnappen.

5. Zoet de thee met honing of suiker omdat deze bitter zal zijn.

6. Neem om de paar uur 1 eetlepel om het slijm uit je longen te halen.

Stop zodra je beter wordt.

Deel dit alsjeblieft met diegenen die in angst leven en laat ze zien dat God / de Natuur in alle glorie ons alles geeft wat we nodig hebben.

Voor de volledigheid… laat bekend zijn dat artsen daarnaast ook het antibioticum Azythromicin (Zpack) voorschrijven.

Voor de goede orde, ik ben GEEN dokter en bied dit alleen aan vanuit mijn eigen onderzoek. Ik schrijf dit op geen enkele manier voor, en het is aan de persoon die dit leest om met deze informatie te doen wat hij wil, in overeenstemming met onze vrijheid uit de Amerikaanse grondwet, en de Verklaring van de Rechten van de Mens.

Aanvullende opmerking: Grapefruit wordt nogal eens afgeraden te gebruiken in combinatie met sommige medicijnen, want het kan de werking van sommige stoffen versterken, of op z’n minst beïnvloeden en dat is niet altijd wenselijk. Ook hierbij, blijf altijd waakzaam. Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor dat wat je bij je binnen laat komen en wat je daarmee doet, in woorden, maar ook fysiek.

Geschreven door: Troy Megill

Met enkele aanpassingen zonder de essentie geweld aan te doen, en het weglaten van enkele overbodige alinea’s, vertaald door Wim.


I didn’t write it – the writer’s name is Troy Megill, and it came from a nurse in the states….read on

HERE IS HOW TO MAKE YOUR OWN HYDROXYCHLOROQUINE AT HOME. NEVER FEAR THE VIRUS AGAIN. And it heals many other diseases as well. Most importantly, it DECALCIFIES YOUR PINEAL GLAND. No wonder they don’t want us to have it! Everyone wakes up when they get this. Trump has said, all medical treatments will be obsolete next year. This is why. We natural healers have all the healing techniques ever needed for every disease….

Home Made Hydroxychloroquine:
-from a registered nurse in the States (copied)

“What is Hydroxychloroquine exactly?

It is nothing but Quinine. Something that anyone can make at home….and something that is being manufactured each and every day in the form of something we have all seen at the grocery and liquor stores………None other than TONIC WATER.

Yes….Tonic Water has the exact same Quinine that this drug being used to treat the Covid virus has. This was NEVER supposed to be leaked out…because even a full treatment regime of pills from the Doctor is less than a 100.00 for someone that does NOT have insurance. Something else you may find interesting is that when they created this virus, they also put a STRAIN of HIV in it. This was to make it even more fatal. But the Quinine kills that part of the AIDS virus as well. Can you see now why they were screaming that this was a Dangerous Drug and NOT TO DARE USE IT. Behind the scene studies are now coming forth that show it being effective other diseases as well and even on Cancers. I think in the days to come, we are going to find out a whole lot more than we ever thought we knew.
If you listened to our President, he said that “in one year, every treatment that we are now using in the hospitals will be obsolete”. What does he know? He knows that they have withheld these cures to keep people sick and to make millions off insurance companies.

Quinine has many uses and applications. It is analgesic, anesthetic, antiarrhythmic, antibacterial, antimalarial, antimicrobial, antiparasitic, antipyretic, antiseptic, antispasmodic, antiviral, astringent, bactericide, cytotoxic, febrifuge, fungicide, insecticide, nervine, stomachic, tonic…….so you can be SURE that BIG PHARMA is scared to death at this point and screaming that this drug DOES NOT WORK…when the entire world sees that it is working.

If you ever feel a chest cold coming on or just feel like crap….make your own Quinine. It is made out of the peelings of Grapefruits and Lemons, …but especially Grapefruits. I will give you the recipe here and you take this concoction throughout the day…or you can make a TEA out of it and drink it all day. This should take away all your fears about this VIRUS because you now have the defense against it and many other things. If you take ZINC with this recipe, the zinc propels the Quinine into your cells for a much faster healing.

Here is all you need to do to make your very own Quinine:

Take the rind of 2-3 grapefruits.
Take the peel only and cover it with water about 3 inches above the peels.
Put a glass lid on your pot if you have one….a metal one is fine if you don’t.
Let it simmer for about 2 hours.
Do not take the lid off of the pot till it cools completely as this will allow the Quinine to escape in the steam.
Sweeten the tea with honey or sugar since it will be bitter.
Take 1 tablespoon every couple of hours to bring up the phlegm from your lungs.
Discontinue as soon as you get better……

Please share this with those that need to reduce FEAR and allow them to see that GOD/NATURE in all glory, provides us with all that we need”.

Just for truths sake, let it be known that in addition to this, Doctors are also prescribing the antibiotic Azythromicin (zpack).

For the record, I am NOT a doctor of any sorts and only offer this from my own data research. I am not prescribing this in any way, and it is up to the individual reading this to do with this information what they want, in accordance with our FREEDOMS from the United States Constitution.

Written by: Troy Megill

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥