web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

De transhumanistische agenda is satanisch

923ce7c224a776e8ccf22650c7033c1b AnGel-WinGs.nl

Mensen vragen vaak wie er achter de satanische transhumanistische Nieuwe Wereld Orde zit en wat de “elites” doen om zichzelf te beschermen tegen alle biowapens die ze gebruiken om de aarde te ontvolken.

Er zijn enkele klokkenluiders die deze vraag hebben beantwoord. dr John Coleman schreef boeken en gaf uitstekende interviews over de Club van Rome, het ultrageheime bestuursorgaan van de satanische Illuminati-elite – die eigenaar is van deze wereld.

Als je wilt weten waarom alle politiek een poppenkast is, legt hij het briljant uit.

dr John Coleman, De Club van Rome, de satanische transhumanistische agenda en hoe de elite zichzelf beschermt tegen de plagen die ze verspreiden

De Club van Rome (“COR”) is de belangrijkste “denktank” voor de Nieuwe Wereld Orde, onbekend in Amerika tot 1969 toen het werd opgericht door Dr. Coleman en gepubliceerd onder dezelfde titel in 1970.

Op bevel van het Comité van 300 werd het bestaan ​​ervan ontkend tot de viering van het zilveren jubileum van de oprichting, die 25 jaar later in Rome werd gehouden. De COR speelt een belangrijke rol bij alle planning van de Amerikaanse overheid, zowel intern als extern. Het heeft niets te maken met Rome, Italië of de katholieke kerk.

Club van Rome  , dr. John Coleman, blz. 1

Mensen vragen zich af waarom de transhumanistische agenda satanisch is, en hij legt dit uit in zijn boek  The Club of Rome, gepubliceerd in 1970  :

Om de wereldgebeurtenissen te begrijpen, moeten we ons realiseren dat de vele tragische en explosieve gebeurtenissen van de 20e eeuw niet zomaar zijn gebeurd; maar dat ze zijn ontworpen volgens een goed ontworpen blauwdruk. 

860ccd5e4cab7c48f9f8ec9bac2ff404 AnGel-WinGs.nl

Wie waren de planners en makers van belangrijke evenementen?

De daders van deze vaak gewelddadige en revolutionaire gebeurtenissen behoren voornamelijk tot geheime genootschappen die onze wereld teisteren zoals altijd. 

Meestal zijn deze geheime genootschappen gebaseerd op occultisme en occulte praktijken, maar zoals alle geheime genootschappen om geheime regeringen te vormen, worden ze   gecontroleerd  door het Comité van 300 .

Die slecht geïnformeerde individuen die geloven dat duivelaanbidding, demonen en hekserij uit de moderne samenleving zijn verdwenen, zijn verkeerd geïnformeerd. 

Tegenwoordig floreren occulte geheime genootschappen samen met Luciferianisme, zwarte magie en voodoo, en lijken ze veel wijdverbreider te zijn dan oorspronkelijk werd gedacht. ( De transhumanistische plannen van globalisten: nutteloze eters zullen elkaar afslachten)

 

Wat is je agenda? Uit de bijeenkomsten van de Club van Rome bleek heel duidelijk dat het belangrijkste doel en doel was:

 

  • industriële ontwikkeling vertragen;

 

  • wetenschappelijk onderzoek achterhouden;

 

  • Steden ontvolken, vooral de voorheen geïndustrialiseerde steden van Noord-Amerika;

 

  • verplaatsing van de bevolking naar het platteland;

 

  • om de wereldbevolking met minstens 2 miljard mensen te doden;

 

  • het voorkomen van de reorganisatie van politieke krachten die tegen de plannen van de COR zijn;

 

  • de Verenigde Staten te destabiliseren door massale ontslagen en banenverlies en klassen- en rassenoorlogen; En,

 

  • de prikkel tot kapitaal vernietigen door hoge rentetarieven en hoge vermogenswinstbelastingen.
  • cc6f15cb909b6d82713e427c25126502 AnGel-WinGs.nl

Met de vernietiging van de industrie, stelde Harmon, zou de vernietiging komen van al onze fundamentele moraliteit, ons basisgeloof in God en land, onze op christenen gebaseerde cultuur, wat snel zou leiden tot de terugkeer van een occulte theocratie van de wereld naar het donkere tijdperk. .

De COR Hogepriester Harmon zei: “. . . Negentien mensbeelden domineren verschillende tijdperken, en uit elk daarvan haalt hij kenmerken die hij nuttig acht om het industriële technologische beeld te vervangen, programma’s die het CvdR en het Comité hopen na te bootsen en die de mensen van de wereld – zij die als hersenloze slaven worden beschouwd achter te laten – nadat de ruiming van Global 2000 heeft plaatsgevonden, in een nieuwe donkere tijd – de zogenaamde Nieuwe Wereld Orde.” [Pagina 44]

Harmon, de Hogepriester van de COR, ontwierp een scenario dat in directe tegenspraak is met Gods wet die zegt dat we vruchtbaar moeten zijn en ons moeten vermenigvuldigen en de aarde moeten onderwerpen, niet ten voordele van de COR en het Comité van 300, maar voor de Vrijheid van onze mensen in de Verenigde Staten en anderen die ervoor kiezen hun nationale identiteit te respecteren.

De Luciferianen die Harmon diende, de leden van de cultus van Dyonisus, de “Olympiërs” – ze zeggen: “Nee, we zijn hier geplaatst om over de aarde te heersen, en alleen wij zullen de voordelen ervan genieten.” Hogepriester Harmon concludeert als volgt:

“We moeten snel het industrieel-technologische beeld van de mens veranderen. Onze analyses van de aard van de hedendaagse maatschappelijke problemen leiden tot de conclusie dat de beelden van velen die de afgelopen twee eeuwen hebben gedomineerd, ongepast zullen zijn voor het postindustriële tijdperk. 

c95cc2bf78b4186fdc7c3ddd6c537c24 AnGel-WinGs.nl

Het beeld van de mens dat past bij deze nieuwe wereld (niet nieuw – het concept, een satanische, is vierduizend jaar oud) moet worden gezocht, gesynthetiseerd en vervolgens worden ingevoerd in de hersenen van de mensheid.” [nadruk van ons] [pagina 43  ]

Club van Rome  , dr. John Coleman, blz. 43 en 44

In zijn videopresentatie op 40 Minutes besprak hij dat Robert Strange McNamara een conferentie had met ’s werelds beste bankiers en verklaarde: “De grootste bedreiging waarmee de wereld tegenwoordig wordt geconfronteerd, is de Amerikaanse middenklasse en overbevolking.”

Hij bespreekt verder het genocidale plan om van de “ongewassenen” af te komen. Wat hij bespreekt, is vandaag, 50 jaar later, van toepassing:

Lees ook eens:  Moskou beweert dat dit het hoogtepunt is van 8 jaar Oekraïense oorlog

Daarom hadden we het plotselinge begin van aids. Chemische en bacteriologische oorlogsexperimenten werden uitgevoerd in Sierra Leone, Afrika. Ze gebruikten het Lassa-koortsvirus voor biologische oorlogsvoering om miljoenen mensen over de hele wereld uit te roeien.

Ze brachten de virussen terug naar de CDC. Dezelfde experimenten werden uitgevoerd op Harvard. De regering gaf miljoenen dollars aan Fort Detrick, waar ze al het laboratoriumwerk op het gebied van aids deden. Ze stopten aids in het pokkenvaccin en vaccineerden mensen in Afrika en Brazilië, waarmee de aids-epidemie begon.

 Mensenlevens werden bedreigd door tal van   kunstmatige virussen  zoals hiv en ebola.

De elite beschermt zichzelf met kruidenmengsels vermengd met suiker en bescherming tegen laagfrequente straling. 

Met de technologie van de viroloog Gurtjev (?), die bewees dat elk levend wezen een trillingscyclus heeft. Hij kon de trillingscyclus van dodelijke virussen meten. 

Door ze te verdubbelen, zou je ze onmiddellijk doden. Het is een van de verdedigingswapens die ze hebben die de pest zal doden als ze die ooit krijgen. 

Dezelfde techniek zal kankercellen doden. De medische professie van Rockefeller en de farmaceutische bedrijven wilden niet dat u dit wist.

Iedereen zou deze video en Dr. Lees het boek van Coleman.

Ken je vijand.

f50ea3d7ef74b9616814441908ccf0ee AnGel-WinGs.nl

Globalisten zullen niet stoppen met het hacken van mensen – transhumanisme vereist ontvolking

Digitale identiteit, digitale tweelingen, programmeerbare centrale bank digitale valuta (CBDC), een sociaal kredietsysteem, menselijke augmentatie en het Internet of Bodies (IoB). Ze maken allemaal deel uit van de dystopische toekomst die door de globalistische kliek wordt gepromoot als de “oplossing” voor de problemen van de wereld.

Transhumanisme wordt al lang aangeprezen als een manier om ons gezonder en uiteindelijk onsterfelijk te maken. Tegenwoordig wordt het geadverteerd onder de vlag van de “Grote Wederopbouw” en “Gerechtigheid”. De propaganda zegt dat iedereen zal profiteren van menselijke uitbreiding, van de rijksten tot de armsten. In werkelijkheid is transhumanisme een eugenetisch programma dat alleen in naam verschilt.

 

Transhumanisme vereist ontvolking

Iedereen die denkt dat de globalistische kliek, de rijkste mensen op aarde, van plan is om “nutteloze eters” die “hun” hulpbronnen verslinden nog langer te laten leven dan wij al doen, vergist zich ernstig. Die intentie heb je niet. Al dit gepraat over “gezondheidsgelijkheid” is een rookgordijn, een wortel om mensen zover te krijgen dat ze instemmen met hun plan dat uiteindelijk de uitroeiing van miljarden mensen zal betekenen.

Sommige leden van deze kliek, zoals Yuval Noah Harari, adviseur van het World Economic Forum (WEF), bespreken openlijk het plan van de elite voor een post-humane samenleving, dat precies zo klinkt.

Een wereld zonder echte mensen. Een wereld waarin iedereen is uitgerust met technologie (en, in het geval van de onderklasse, erdoor wordt bestuurd). Een wereld zonder geloof in een hogere macht dan de programmeurs en uitvinders zelf, een wereld waarin robots het meeste werk doen, kunstmatige intelligentie de meeste beslissingen neemt en augmented mensen de programmering doen.

3234d782d278c42e2ebfa14bf14fd85c AnGel-WinGs.nl

In zo’n wereld is er geen nut voor miljarden mensen. In een interview sprak Harari over de vierde industriële revolutie (een andere term voor transhumanisme). van de grootste uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd, is wat we moeten doen met alle mensen die in het proces overbodig zullen worden.

Het antwoord zou volgens Harari kunnen liggen in “een combinatie van drugs en computerspelletjes”. Ik geloof hem geen seconde. Drugs en computerspelletjes zijn zeker manieren geweest om de jongere generaties af te leiden en te beheersen, maar in de toekomst die zij zich voorstellen is geen plaats voor onproductieve leden.

De ontvolkingsvereiste van de transhumanistische utopie kan de reden zijn waarom naties weigeren de buitengewone dodelijkheid van het COVID-vaccin aan te pakken.

Ik kan me niet voorstellen dat een mondiaal totalitair regime de verantwoordelijkheid op zich neemt voor voeding, huisvesting en het verstrekken van een universeel basisinkomen, gezondheidszorg en medicijnen aan miljarden mensen die op geen enkele manier gunstig voor hen zijn. Nee, de logische oplossing zou zijn om de onproductieve uit te roeien en de rest om te zetten in gehoorzame cyborgs die vastzitten in het 5G-ecosysteem van het Internet of Bodies.

COVID-shots dienen een hoger doel

Ik geloof dat de ontvolkingseis van de transhumanistische utopie de reden is waarom bijna elk land ter wereld weigert de buitengewone dodelijkheid van het COVID-vaccin onder ogen te zien.

De claims voor arbeidsongeschiktheid en levensverzekeringen zijn omhooggeschoten. De geboortecijfers zijn drastisch gedaald en het aantal miskramen en oversterfte is extreem hoog, maar de COVID-vaccinatie wordt nog steeds gepromoot. Het lijkt erop dat deze effecten opzettelijk zijn, en de enige manier om deze angstaanjagende realiteit onder ogen te zien, is te begrijpen dat ontvolking een noodzakelijk onderdeel is van de transhumanistische agenda.

Er zullen twee klassen zijn: de uitgebreide “manusje-van-alles” en de gecontroleerde subklasse. Subklasse-augmentatie zal alleen voor controledoeleinden zijn, en dit omvat waarschijnlijk de mogelijkheid om de levens te beëindigen van iedereen die niet langer nuttig wordt geacht voor het systeem.

We leven in een grote waan

f04686c8013c8f41c2005a9f6d7ac06d AnGel-WinGs.nl

Degenen die het transhumanisme en de Grote Reset hebben bestudeerd, kunnen duidelijk zien dat vrijwel alles wat er gebeurt deel uitmaakt van een plan om de massa te manipuleren om hun voorgestelde controlesysteem te accepteren. Degenen die weigeren zich in deze kwesties te verdiepen, kunnen dit echter niet zien. Bovendien kunnen ze zich niet eens voorstellen dat zoiets duivels waar zou kunnen zijn.

In de video hierboven geeft Max Igan van “The Crowhouse” een overzicht van het verhaal van de grote waanidee waarin we ons bevinden – hoe en waarom mensen tientallen jaren zijn gemanipuleerd om dingen te geloven die gewoon niet waar waren – overtuigingen die gedrag sturen en stelden de globalisten in staat om langzaam en stil hun langetermijnagenda voor wereldheerschappij vooruit te helpen.

Lees ook eens:  Terwijl de gele hesjes ons beeld beïnvloeden

 

Wat is het internet van lichamen?

Wat is de IoB precies? Rand Corporation definieert het als apparaten met computermogelijkheden die kunnen communiceren met op internet aangesloten apparaten of netwerken die door mensen gegenereerde gezondheids- en biometrische gegevens kunnen verzamelen en/of de werking van het menselijk lichaam kunnen veranderen.

Het WEF beschrijft het als een ecosysteem van “een ongekend aantal sensoren”, inclusief emotionele sensoren, “bevestigd, geïmplanteerd of in het menselijk lichaam gedragen om het menselijk lichaam en zijn gedragsverandering te monitoren, analyseren en analyseren.

Sleutelwoorden in deze zin zijn onder meer het gestelde doel van “het veranderen van menselijk gedrag”. Het WEF vertelt ons niet wie verantwoordelijk zal zijn voor deze aanpassingen, maar we kunnen gerust aannemen dat degenen zullen zijn die baat zullen hebben bij het beheersen van de acties en het gedrag van andere mensen.

De FDA staat op het punt een implanteerbare biosensor goed te keuren

Hoewel dit allemaal klinkt als pure sciencefiction, hebben het Amerikaanse Pentagon en Profusa Inc. al een implanteerbare biosensor ontwikkeld die chemische reacties in je lichaam volgt, zogenaamd om ziekten op te sporen. Zoals Defense One uitlegt, bestaat de biosensor uit twee delen:

De ene is een draadje hydrogel van 3 mm… Het wordt onder de huid ingebracht met een injectiespuit en bevat een speciaal ontworpen molecuul dat een fluorescerend signaal naar buiten uitzendt wanneer het lichaam een ​​infectie begint te bestrijden.

bb512c6b65cdb4f0550ad85f97d5b051 AnGel-WinGs.nl

Het andere deel is een elektronisch onderdeel dat zich aan de huid hecht. Het zendt licht door de huid, detecteert het fluorescerende signaal en creëert een ander signaal dat de drager naar een dokter, website, enz. kan sturen. Het is als een bloedlaboratorium op de huid dat de reactie van het lichaam op een ziekte kan detecteren voordat andere symptomen optreden, zoals hoesten.

Met de sensor kan de biologie van een persoon op afstand worden bestudeerd via een smartphoneverbinding, en Profusa wordt mogelijk gemaakt door Google, ’s werelds grootste dataminingbedrijf. Gezien dat feit is het moeilijk voor te stellen dat uw biologische gegevens niet worden gebruikt om de winst van Google te vergroten en totalitaire controle te bevorderen door middel van bioveiligheid.

Profusa zou in 2021 door de FDA moeten worden goedgekeurd, maar het lijkt nog niet te zijn goedgekeurd. De wielen van het goedkeuringsproces zijn echter al in beweging, dus het is slechts een kwestie van tijd.

Kunstmatige intelligentie en het internet der lichamen

In de video hierboven interviewt het Wilson Center NOW Richard Solash, redacteur van de Wilson Quarterly, en Eleonore Pauwels, directeur van het Anticipatory Intelligence (AI) Lab van het Wilson Center’s Science and Technology Innovation Program, over de IoB en de rol die AI zal spelen in het komende “algoritmische tijdperk” zal spelen.

Pauwels maakt duidelijk dat een van de onontkoombare facetten van IoB is dat we in elk aspect van ons leven constant onder de loep zullen worden genomen, “onder de maatstaf van berekening”, “van wat je eet, met wie je uitgaat, wat.” “hoeveel energie je verbruikt”, tot aan je vitale functies en genetische gegevens.

Om het idee achter de IoB uit te leggen, stelt ze voor om eerst na te denken over hoe het internet der dingen werkt: al deze slimme apparaten die niet alleen met elkaar zijn verbonden, maar ook met een groter netwerk waar AI alles is, kunnen deze gegevens analyseren en optimaliseren.

Voeg nu apparaten voor gezondheidsbewaking toe, van wearables tot implantaten, aan deze netwerken die uw meest persoonlijke gegevens zullen delen. De AI zal die data dan ook “analyseren en optimaliseren”, en hoewel Pauwels niet zegt dat deze optimalisatie automatisch en zonder jouw medeweten zal gebeuren, zie ik geen reden om aan te nemen dat dat deel uitmaakt van het plan.

Met dit alles in gedachten, zegt Pauwels dat de grootste uitdaging zal zijn om uit te zoeken hoe we onze eigen toekomst onder controle kunnen houden en ervoor kunnen zorgen dat AI “ontworpen is rond onze idealen”.

f3062a48123beb09a2d25c77d6bd118e AnGel-WinGs.nl

IoB is intrinsiek verbonden met de eugenetische, transhumanistische agenda

Hoewel deze waarschuwing redelijk klinkt, over wiens idealen hebben we het hier? Denken dat de mensheid in het algemeen iets te zeggen heeft, is naïef. We kunnen de IoB niet scheiden van de eugenetische transhumanist Great Reset.

De krachten die de IoB aandrijven, zijn dezelfde die de Grote Reset aandrijven, en het doel van de Grote Reset is om een ​​wereldregering te creëren die transhumanisme gebruikt als een platform voor controle over de menselijke geest en het lichaam.

Ik kan me niet voorstellen dat de idealen van de AI anders zijn dan die van de transhumanisten, de eugenetici en de Great Resetters.

De AI zal beslissingen nemen op basis van zijn programmering, en die programmering zal worden ontworpen en geregisseerd door degenen die alle anderen willen domineren. Hoe kan AI worden ontworpen rond mensgerichte idealen als het wordt gefinancierd en ontwikkeld door mensen die uitkijken naar een postmenselijke samenleving?

Ken je rechten

De enige manier om de controle over onze toekomst te behouden, is door de IoB af te wijzen. Helaas zal dit niet gemakkelijk zijn. Weinigen zijn bereid op te geven wat zij als gemak beschouwen, en nog minder mensen begrijpen echt waar het allemaal toe leidt.

Lees ook eens:  Isis creatie Amerika

Het beste wat we nu kunnen doen, is onszelf en anderen informeren over de einddoelen. Een groeiend besef dat al dit gemak ons ​​naar een digitale gevangenis leidt waaruit geen ontsnapping mogelijk is, is misschien wel het enige dat dit kan voorkomen.

Het is de moeite waard eraan te denken dat wanneer je je vrijheid opgeeft, je ook je vermogen opgeeft om degenen van wie je houdt te beschermen. Uw kinderen kunnen van u worden afgenomen als u ongehoorzaam bent. Je partner of ouders kunnen gewond raken of vermoord worden, en jij hebt er niets over te zeggen.

6c09eb061d988b0003988010ffdae7b7 AnGel-WinGs.nl

Canada’s euthanasiewetten zijn rijp voor misbruik

Canada biedt al euthanasie voor een verscheidenheid aan ziekten en situaties, van Long Covid en psychische aandoeningen tot gehoorverlies en armoede die een waardig leven in de weg staan.

Zoals Exposed the Darkness opmerkte: “Na twee jaar van genocidale COVID-tirannie die berustte op het bewapenen van het volksgezondheidssysteem, was de inzet van gewapende psychiatrie om afwijkende meningen te bestrijden en geesteszieke ‘nutteloze eters’ te elimineren te verwachten.”

Gezien het feit dat Psychology Today heeft gesuggereerd dat antivaccinatie een psychisch probleem kan hebben, is het niet onwaarschijnlijk dat je op een dag op een euthanasielijst terechtkomt omdat je weigert je tegen COVID te laten vaccineren. Er wordt gezegd dat het op dit moment vrijwillig is, maar we weten allemaal hoe gevaarlijk dat kan zijn, vooral wanneer artsen worden gecompenseerd voor elke patiënt die ze in de grond stoppen.

In tenminste één geval hebben naasten verklaard dat zij vermoeden dat de patiënt onder dwang het euthanasieformulier heeft of heeft moeten ondertekenen. In 2018 bracht een man uit Ontario die aan een terminale neurologische ziekte leed, audio-opnamen vrij van ziekenhuispersoneel dat hem probeerde over te halen hem te euthanaseren terwijl hij eigenlijk begeleid wonen wilde.

e6d5f9b9fc65650248136152061f0e78 AnGel-WinGs.nl

Leer zachte dwang te herkennen

Al tientallen jaren omarmen we technologieën die zijn ontworpen voor gemak en/of veiligheid. Zo hebben ze ons altijd gelokt. Zo verleiden ze ons ook om de IoB, digitale identiteit en CBDC’s te adopteren. We moeten slimmer worden en op de lange termijn gaan denken, want degenen die ons tot slaaf willen maken, weten dat heel goed. Ze plannen tientallen jaren in de toekomst.

De mars naar CBDC’s in de VS begon vorige week toen het Innovation Center van de Federal Reserve Bank of New York (NYIC) aankondigde dat het een 12 weken durende proof-of-concept-pilot zou lanceren voor een digitale valuta van de centrale bank (CBDC).

Het is belangrijk om te beseffen dat als we doorgaan op deze weg zonder waarborgen voor privacy en persoonlijke autonomierechten, we alles zullen verliezen dat de moeite waard is om voor te leven. Zelfs dan is het een risico, want weinig wetten zijn onfeilbaar. Kijk maar eens naar de Amerikaanse grondwet die met voeten wordt getreden terwijl die onschendbaar zou moeten zijn.

Zolang de corrumperende invloed van de globalisten aanhoudt, kunnen we er zeker van zijn dat ze hun inspanningen zullen voortzetten om ons lichaam en onze geest te hacken en manieren te vinden om degenen die tegen hen zijn te elimineren.

d7659a7b006f5bff09a1c5e523ac8cdf AnGel-WinGs.nl

Op 28 april 2020 verscheen ” The Hollywood Code: Cult, Satanism and Symbolism – How Movies and Stars Manipulate Mankind ” (ook   beschikbaar op Amazon ), met een spannend hoofdstuk: ” The Revenge of the 12 Monkeys, Contagion and the Corona Virus , of hoe fictie werkelijkheid wordt ”.

Op 15 december 2020  verscheen ” The Music Code: Frequencies, Agendas and Secret Services: Between Consciousness and Sex, Drugs & Mind Control ” (ook beschikbaar op Amazon ), met een spannend hoofdstuk: ” Popstars as Elite Marionettes in the Service of het nieuwe”. Corona-wereldorde ”.

Op 10 mei 2021 werd ” DUMBs: Secret Bunkers, Underground Cities, and Experiments: What the Elites Are Hiding ” uitgebracht (ook beschikbaar op Amazon ), met een spannend hoofdstuk ” Adrenochroom en bevrijde kinderen van de DUMBs “.

Op 18 maart 2022 werd ” The Modern Music Conspiracy: Popstars, Hits and Video Clips – for the Perfect Brainwashing ” uitgebracht (ook beschikbaar op Amazon ), met een spannend hoofdstuk ” Stars Pros and Cons Vaccination: “The Doctors”, ” The Dead Pants”, Nena, Westernhagen, Eric Clapton, Neil Young en anderen ”.

Op 26 augustus 2022 werd ” The Hollywood Code 2: Prophetic Works, Alien Agenda, New World Order and Pedophilia – They Tell Us Through Movies ” (ook beschikbaar op Amazon ) uitgebracht, met een spannend hoofdstuk ” The Illuminati and the New World Order in Hollywood ”.

 

Op 10 maart 2023 ” Blood of Illuminati 2: jachtverenigingen van de elites – ze gebruiken rituelen en magie om je te beheersen! ‘ (ook beschikbaar op Amazon ), met een spannend hoofdstuk ‘Order Out of Chaos: How the Elite’s Plans Were Predicted in Public – Why Did the Georgia Guidestones Have to Be Destroyed in 2022?’ .

Video:

Bronnen: PublicDomain/ exposure-news.com / takecontrol.substack.com  op 30-04-2023

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥