22 september 2020

 

Onverzekerd vrienden zamelen geld in

Triest verhaal…

Vrienden zamelen geld in voor onverzekerde Lars met dwarslaesie

Freelance grafisch ontwerper Lars de Beer (40) heeft een dwarslaesie opgelopen bij een val tijdens een mountainbikerit op Texel. De Beer is, net als veel andere freelancers, niet verzekerd. Vrienden zetten daarom een inzamelingsactie op.

Het was geen gevaarlijke tocht, gewoon domme pech, zou Lars de Beer later vanuit zijn ziekbed aan een vriend verklaren. In juli bleef zijn voorwiel haken tijdens een mountainbiketocht op Texel, hij duikelde voorover en knalde op een boom. ‘Het had iedereen kunnen overkomen,’ zegt ook zijn vriendin Teska Athmer, met wie hij in Amsterdam-West samenwoont. ‘Hij is geen waaghals, maar een ervaren mountainbiker die altijd weet wat hij doet. Dit was echt een kinderparcours. Het was geen heftig ongeluk, hij belandde gewoon verkeerd.’

De Beer, ook een fanatieke surfer, liep een dwarslaesie op en ligt nu in het revalidatiecentrum op de Overtoom. Kansen op neurologisch herstel zijn klein, zeggen zijn dokters.

Lees verder:
LINK

Lees ook:   Euro - guldens en ziektekosten en de leugens

Gerelateerde berichten