web analytics
11:11 Dubbele getallen
Mediums / Toekomst

Robbert van den Broeke geeft dieren healing u dieren kunnen via deze YouTube clip hulp krijgen

Vandaag 1 mei 2023 nam ik deze nieuwe dieren healing YouTube clip op U dieren kunnen via deze YouTube clip hulp krijgen misschien klachten die ineens bij het dier verdwijnen. Ook kunt via mijn mediumschap via deze YouTube healing spontaan groeten van overleden dieren krijgen zo als het zien van verschijningen in de huiskamer tijdens het kijken naar de YouTube clip of het ruiken van het dier horen of voelen. Deze healing video is door de andere dimensies energetisch gecodeerd via mijn mediumschap dus het maakt niet uit wanneer u kijkt er is geen tijd en ruimte dus werking blijft altijd wanneer of hoe vaak u ook kijkt.


Zet huisdieren voor de pc! 🙂

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥