web analytics

Ebola brengt veel geld in het laatje van de Elite

Goed artikel ….

 

Meer dan 4000 mensen zijn al overleden aan ebola in Guinee, Liberia, Sierra Leone, Nigeria en Mali. 1 iemand in de VS bezweek al aan deze epidemie, zoals Obama het al noemt inmiddels. Bang, we moeten bang worden, bang zijn en vooral heel erg bang blijven! Ben jij al bang? Vrees niet, binnenkort zal er vast en zeker een vaccin op de markt komen wat je vrijwillig kan laten inspuiten. Zodat je beschermt bent tegen dat killer-virus.

Ebola is een raar virus. Het heeft eigenaardige kenmerken. Ebola lijkt zich aangetrokken te voelen tot olie. Veel olie. Overal in West-Afrika waar men de laatste jaren immense olievoorraden heeft gevonden (zie bijvoorbeeld link en link) breekt ebola uit. Ebola breekt niet uit in landen waar geen grondstoffen te vinden zijn. Dat kan toeval zijn, maar ik geloof allang niet meer in toeval. Guinee heeft olie, Mali heeft olie, Sierra Leone heeft olie, Liberia heeft olie, Nigeria heeft olie. En al deze landen hebben nu ook ebola. Dus of ebola houdt van olie, of er is sprake van een sinister stinkend plannetje.

4000 doden. Dat is veel. Maar is dat veel in vergelijking met 500 duizend malaria doden per jaar in Afrika? En is dat veel in vergelijking met 1 miljoen aids doden per jaar in Afrika? Nee, in vergelijking met deze bekende ziektes, en met minder bekende ziektes zoals de knikkebolziekte, is dat niet veel. Toch krijgt ebola media aandacht, en niet zo’n klein beetje ook..

In Nederland willen we graag ook de eerste ebola dode binnen de landgrenzen hebben. Dat willen wij, de normale mensen, niet. Nee dat willen de mensen die daar centjes aan kunnen verdienen. Vol jaloezie keek Roel Coutinho naar die eerste ebola dode in de VS. Zou hij wel echt bestaan hebben? Niemand weet het. Wellicht is het een verzonnen verhaal, het zou mij niets verbazen. Roel ook niet. Roel zou willen dat hij het verzonnen had. Een gemiste kans voor Roel Coutinho, die wij allemaal nog wel kennen van de massa hysterie rond de Mexicaanse griep ‘pandemie’… Roel was toen elke dag met zijn waffel op tv, samen met Ab Osterhaus van het RIVM. Roel was toen ook van het RIVM meen ik mij te herinneren. En hij werd toentertijd, samen met Abje, ontmaskerd. Ze schreeuwden om het hardst om je te laten vaccineren tegen die ‘dodelijke’ varkensgriep. Al snel bleken de heren belangenverstrengelingen te hebben. Ze hebben ook posities en veel aandelen in de farmaceutische industrie. Juist die industrie die de gif-cocktails, eh vaccins, maakte tegen de griep.

Lees ook:   In het lab gekweekte kip eten gelijkwaardig aan het eten van kankertumoren?

Mocht je denken dat iemand als Roel Coutinho dus niet meer serieus genomen zou worden, dan kom je vandaag de dag bedrogen uit.

Roel had een item in het NOS 8 uur journaal. Hij waarschuwde ons, zoals hij altijd doet. We moesten meer doen aan de ebolabestrijding. We moeten ebola serieus nemen, we mogen er niet langer grappen over maken. Nee, we moeten bang zijn voor ebola! We moeten ebola bestrijden! Want, zo zei Roel “anders slaat ebola over naar andere landen”.

Roel had toen nog niet dit artikel gelezen. Anders had Roel geweten dat het ebolavirus niet kan overslaan naar landen zonder olie of andere belangrijke dure grondstoffen.

En wat weten we nu eigenlijk echt over ebola? De mainstream media laat geen beelden zien van stapels met dode ebolalijers. Ze maken ons wel bang. De alternatieve media maakt ons, met een enkele uitzondering daargelaten, gewoon bang. Heel erg bang. Alex Jones zit al met zijn masker op in quarantaine. Dat beloofde hij namelijk als ebola zou uitbreken in de VS. Aangezien Alex toch redelijk in de buurt van Dallas woont, neem ik aan dat hij nu al in zijn schuilkelder zit. Samen met zijn voorraad iodine, bekers met zaden en waterfilters. Ik hoop maar dat die waterfilters ook ebola kunnen wegfilteren, anders is hij alsnog de Sjaak.

We weten dus eigenlijk niets over ebola. Ik ken geen journalist die echt onderzoek doet, en niet iets of iemand napraat.

Lees hier verder:
LINK

Gerelateerde artikelen

Back to top button