web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Natuurkundigen openden een deur voor interdimensionale entiteiten via een ruimte-tijdportaal

In 1994 kreeg een kleine groep zorgvuldig geselecteerde mensen toegang tot een moeilijk bereikbare ondergrondse basis in Afrika. Hun organisatie, RAND & Associates, werkte in de CERN-achtige botsinstallatie.

Elk teamlid werd voortdurend in de gaten gehouden door militair personeel. Alles, van reisarrangementen tot woonruimte, stond onder toezicht van aangestelde soldaten van het Amerikaanse Commando.

Verschillende zeer geheime missies vonden kilometers onder het aardoppervlak plaats. 

Experimenten omvatten het creëren van ruimte-tijd, het programmeren van donkere materie en de vorming van kwantumenergie. Eén bijzondere opdracht zou echter het leven van iedere betrokken onderzoeker voorgoed veranderen.

De Channeled Holographic Access Network Interface, ook bekend als CHANI, verwijst naar een project waarin wetenschappers voortdurend contact hadden met een interdimensionale entiteit.

Hoewel de details geheim blijven, is het duidelijk dat bij de verbinding geen fysieke channeler betrokken was. Neutraliteit was cruciaal en werd bereikt door bevooroordeelde menselijke observaties te elimineren.

Computerinterfacetechnologie kan verkeerd geïnterpreteerde of verkeerd begrepen berichten voorkomen. Gedurende deze periode stelden de analysatoren meer dan twintigduizend vragen: 95% kreeg antwoorden. Meer dan vijf jaar communicatie volgden.

Er verschijnt een buitenaards wezen

Er werd een sterrenpoort geopend in het ondergrondse laboratorium. Enthousiaste natuurkundigen werkten zorgvuldig en berekenend om de identiteit van de alien te verifiëren.

Volgens het buitenaardse exemplaar was het een geavanceerde mensachtige die een planeet en tijdlijn bewoonde, parallel aan de onze. De kosmische bezoeker waarschuwde dat zijn wereld en de aarde uiteindelijk zouden botsen.

‘Dark Portal Matters’-experimenten uitgevoerd bij CERN veroorzaakten een sonische dreun en de daaropvolgende samensmelting van dimensies.

In feite ondergingen andere buitenaardse rassen in het hele zonnestelsel soortgelijke veranderingen. De mensheid en haar interstellaire verwanten hebben een cruciaal kruispunt bereikt.

Lees ook eens:  Angst-analyse Covid-19met Socioloog Marieke van Voorn

Wetenschappers noemden deze laatste universele assimilatieperiode het ‘veiligheidsjaar’. Naarmate deze ongekende tijd naderde, zouden er talloze veranderingen plaatsvinden.

Aanvankelijk werd gedacht dat deze kleine indicatoren slechts een klein deel van de bevolking zouden treffen. Op basis van de boodschappen van de Geest is een lijst samengesteld met specifieke zaken waar u op moet letten.

Enkele belangrijke chronologische ontwikkelingen waren als volgt:

  • Subtiele veranderingen in tijdsperceptie
  • Een wakkere droom of ‘Twilight Zone’-gevoel
  • Verwerving van bovennatuurlijke vermogens zoals telepathie
  • Een verbeterde perceptie van het visuele spectrum waarin ervaren individuen voorbij het fysieke gezichtsveld naar andere bestaansgebieden kijken
  • Spiritueel ontwaken gecombineerd met een gevoel van collectieve eenheid
  • Bewustwording van de dualiteit van tijd en ruimte

Naast het voorspellen van naderende sociale transformaties, deed de entiteit (Chani) ook een aantal fascinerende uitspraken.

Kunstmatige Maan: De hemelse ruimtesteen is geen natuurlijk hemellichaam. Onze maansatelliet werd opzettelijk om sinistere redenen in een baan om de aarde gebracht. Kwaadwillige wezens installeerden de synthetische planetoïde om de mensheid te controleren en tot slaaf te maken. Maanemissies veroorzaken een verscheidenheid aan psychologische en fysieke effecten.

”Reptielen: Eeuwen geleden koloniseerde een tweevoetig, ”hagedisachtig” ras talloze sterrenstelsels. Chani’s voorouders versloegen deze snode indringers. Eeuwenlang zijn aardbewoners onbewust gemanipuleerd door deze duistere kracht. De ontwikkeling van de samenleving als geheel werd belemmerd door de aanwezigheid van reptielen. Reptielen bewonen onzichtbare bestaansgebieden net buiten het spectrum van zichtbaar licht.”

”Holle Aarde: Een oude beschaving van ondergrondse wezens leeft ondergronds in een rijk genaamd Agartha. Deze innerlijke aardbewoners zijn ongelooflijk wijs en veel geavanceerder dan mensen. Chani beschreef ze als een vreedzame ‘drakenachtige’ soort. Mensen konden van deze grotbewoners inzicht krijgen in spirituele vooruitgang.”

Lees ook eens:  Onderwijzer aan de macht

Gevaren van CERN: Globalistische leiders geloven dat de wereld op het punt staat te vergaan en proberen wanhopig te ontsnappen met behulp van kunstmatige draaikolken. Verdere experimenten zullen de doos van Pandora openen.

Ze spelen met ‘duistere dingen’ en dergelijke bezigheden hebben ernstige gevolgen. De mensheid moet alle activiteiten die verband houden met de versnelling van hadrondeeltjes stopzetten voordat het te laat is.

Gevaarlijke HAARP: Het hoogfrequente actieve Auroral Research, de geheime ionosferische analysefaciliteit, veroorzaakt onomkeerbare planetaire schade. Instrumenten die worden gebruikt om de omstandigheden in de hogere atmosfeer te veranderen, zullen de natuurlijke toestand verstoren en catastrofale gevolgen hebben.

Deze processen moeten gestopt worden om het evenwicht te herstellen. Voortdurende HAARP-inspanningen zullen de aarde alleen maar “boos” maken.

Wet van de aantrekkingskracht: Gedachten creëren onze realiteit. Geloof is een krachtige kracht die in staat is bestaande trajecten te veranderen. Manifestatie kan uiteindelijk door de geest worden beheerst. Intentie is belangrijk om het gewenste resultaat te bereiken. Ideeën in het bewuste en onbewuste brein worden fysiek bewaard.

Oceanen zijn belangrijk: dolfijnen kunnen genezen door middel van geluiden en boventonen. Het klikken van bruinvissen creëert een specifieke trilling die hersengolven kan omzetten. Andere onontdekte wezens leven diep in de zee. Zodra de elementaire samenstelling van de oceaan volledig wordt begrepen, zal kosmisch reizen op natuurlijke wijze volgen.

In oktober 1999 was RAND & Associates al meer dan een half decennium in gesprek met het wezen. Toen het nieuwe millennium snel naderde, werden de zorgen over de bestaande infrastructuur snel overwonnen. Het hogere management gaf ingenieurs opdracht om alle computersystemen te upgraden ter voorbereiding op 2000.

Lees ook eens:  Suikertaks onzin

Nadat de software- en hardwarerevisie was voltooid, stopten de overdrachten van en naar Chani abrupt. Ingenieurs probeerden wanhopig de verloren verbinding te herstellen.

Elke poging om het netwerk te repareren mislukte en herstelpogingen leken nutteloos. Na een aantal mislukte maanden van probleemoplossing eindigde het project uiteindelijk in april 2000.

Is het echt gebeurd?

De eerste publieke kennis van het vertrouwelijke discours kwam van een klokkenluider die in 2008 informatie deelde op een internetforum. Tot nu toe zijn verschillende voorspellingen uitgekomen, waaronder de olieramp met de Deepwater Horizon, de meltdown in Fukushima en de daaropvolgende blootstelling aan straling.

Op 8 augustus 2000 werd een mysterieus gecodeerd document vrijgegeven door de Central Intelligence Agency, genaamd CHANI.

Interessant genoeg is dit hetzelfde jaar waarin de betrokken ambtenaren hun programma stopzetten. Gezien de bizarre gebeurtenissen die zich over de hele wereld afspelen, lijkt het niet langer vergezocht om je af te vragen of we daadwerkelijk in een andere dimensie zijn beland.

Eén ding is zeker: wie heeft er tegenwoordig niet het gevoel dat hij in een Twilight Zone zit (“The Twilight Zone” (ondertitel: Likenly Stories, Unknown Dimensions) is een Amerikaanse anthologietelevisieserie met mysterie- en sciencefiction-elementen en ook iets vernieuwends voor die tijd en baanbrekend concept) om te leven?

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥