web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & Virussen

T-cellymfoom kan snel vorderen door een mRNA-boosterinjectie

DOOR VACCIN GEÏNDUCEERDE TURBOKANKER : T-cellymfoom kan snel vorderen door een mRNA-boosterinjectie
Datum: 16 november 2022Auteur: Nwo Report  Geplaatst door: Bill | NwoReportDr. Charles Hoffe, een arts van 28 jaar in British Columbia, nu werkzaam in de Lytton Clinic, heeft het ondenkbare gedaan als het gaat om het inspecteren van de zogenaamde “veiligheid en werkzaamheid” van de Fauci-griepprikken die de CDC noemt “vaccins.” Hij voerde PET/CT-scans uit bij kankerpatiënten die slechts acht dagen eerder de mRNA-boosterinjectie van Pfizer hadden gekregen. Hij vond de snelle progressie van T-cellymfoom, een dramatische toename van gastro-intestinale laesies en een turbo-effect van verspreiding van cellen in de lymfeklieren onder de armen nabij de oksels.

Dit wordt turbokanker genoemd, waarbij spike-eiwitten van mRNA-prikken dienen als een kankerverwekkende stof – letterlijk voedsel dat kanker voedt , waardoor het zich exponentieel vermenigvuldigt om de rest van het lichaam binnen te dringen. Dit gebeurt omdat het spike-eiwit genen uitschakelt die kanker bestrijden (P-53, ook wel ‘bewaker van het genoom’ genoemd), dus door de Covid-prik te krijgen, is het alsof je je eigen leger ontwapent tijdens een kritieke strijd. Deze PET/CT-scan laat zien hoe de kankercellen werden gevoed door spike-eiwitten en zich aanzienlijk hebben verspreid over verschillende delen van het lichaam.

Bron

 

Lees ook eens:  Maar het komt door Covid 19
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥