web analytics
11:11 Dubbele getallen

Sorry dat ik een genocide aankondig

Ik ben een paar weken stil geweest. Vergeef me.

De waarheid is: ik ben bijna sprakeloos gemaakt – of het literaire equivalent daarvan – omdat ik onlangs de niet benijdenswaardige taak heb gehad om te proberen de wereld aan te kondigen dat inderdaad een genocide – of wat ik heb genoemd, onhandig maar dringend, een “baby-sterfte” – is aan de gang.

De WarRoom/DailyClout Pfizer documenteert onderzoeksvrijwilligers, een groep van 3000 hooggekwalificeerde artsen, RN’s, biostatistici, medische fraudeonderzoekers, laboratoriumartsen en onderzoekswetenschappers, hebben rapport na rapport uitgebracht, zoals u wellicht weet, om de wereld te vertellen wat in de 55.000 interne Pfizer-documenten die de FDA een rechtbank had gevraagd om 75 jaar geheim te houden. Op gerechtelijk bevel werden deze documenten met geweld openbaar gemaakt. En onze experts dienen de mensheid door deze documenten door te lezen en ze in lekentermen uit te leggen. Je kunt alle rapporten van de vrijwilligers vinden op DailyClout.io.

De onthulde leugens zijn verbluffend.

De vrijwilligers van WarRoom/DailyClout hebben bevestigd: dat Pfizer (en dus de FDA) in december 2020 wist dat de MRNA-vaccins niet werkten – dat ze “afnamen in werkzaamheid” en “vaccinfalen” vertoonden. Een neveneffect van vaccinatie, zoals ze een maand na de massale uitrol van 2020 wisten, was “COVID”.

Pfizer wist in mei 2021 dat de harten van 35 minderjarigen een week na de MRNA-injectie waren beschadigd – maar de FDA rolde de EUA voor tieners sowieso een maand later uit, en ouders kregen geen persbericht van de Amerikaanse regering over hartschade totdat Augustus 2021, nadat duizenden tieners waren gevaccineerd. [https://dailyclout.io/pfizer-vaccine-fda-fails-to-mention-risk-of-heart-damage-in-teens/]

Pfizer (en dus de FDA; veel van de documenten zeggen “FDA: VERTROUWELIJK” aan de ondergrens) wist dat, in tegenstelling tot wat de goedbetaalde woordvoerders en afgekochte artsen mensen verzekerden, het MRNA, spike-eiwit en lipide-nanodeeltjes dat wel deden. niet op de injectieplaats in de deltaspier blijven, maar eerder binnen 48 uur in de bloedbaan terechtkomen, van daaruit naar de lever, milt, bijnieren, lymfeklieren en, als u een vrouw bent, in de eierstokken. [https://dailyclout.io/internal-pfizer-documents-prove-knowledge-that-lipid-nanoarticles-in-mice-subjects-do-not-remain-in-muscle-but-were-shown-to-be -snel-verdeeld-in-het-bloed-naar-de-lever/]

Pfizer (en dus de FDA) wisten dat het Moderna-vaccin 100 mcg MRNA, lipidenanodeeltjes en spike-eiwit bevatte, wat meer dan driemaal de 30 mcg van de volwassen Pfizer-dosis was; de interne documenten van het bedrijf tonen een hoger aantal bijwerkingen met de dosis van 100 mcg, dus stopten ze intern met die hoeveelheid te experimenteren vanwege de “reactogeniciteit” – de woorden van Pfizer – maar niemand vertelde het aan alle miljoenen Amerikanen die allemaal de eerste kregen en de tweede dosis van 100 mcg Moderna, en de boosters .

Pfizer scheef de proefpersonen zodat bijna driekwart vrouw was – een geslacht dat minder vatbaar is voor hartschade. Pfizer verloor de gegevens van wat er van honderden van hun proefpersonen werd.

In de interne onderzoeken waren er meer dan 42.000 bijwerkingen en stierven meer dan 1200 mensen. Vier van de mensen die stierven, stierven op de dag dat ze werden geïnjecteerd.

Bijwerkingen die in de interne Pfizer-documenten worden vermeld, zijn totaal verschillend van die welke op de CDC-website worden vermeld of die zijn aangekondigd door corrupte artsen en medische organisaties en ziekenhuizen. Deze omvatten enorme kolommen van gewrichtspijn, spierpijn (myalgie), massa’s neurologische effecten omvatten MS, Guillain Barre en Bell’s Palsy, encefalie, elke mogelijke herhaling van bloedstolling, trombocytopenie op schaal, beroertes, bloedingen en vele soorten rupturen van membranen door het hele menselijk lichaam. De bijwerkingen waarvan Pfizer en de FDA wisten, maar u niet, zijn onder meer blaarproblemen, huiduitslag, gordelroos en herpesaandoeningen (inderdaad, een reeks blaarvormende aandoeningen die vreemd genoeg de symptomen van apenpokken voorafschaduwen).

Uit de interne documenten blijkt dat Pfizer (en dus de FDA) wist dat boze rode striemen of netelroos een veel voorkomende reactie waren op de PEG, een van aardolie afgeleid allergeen in de ingrediënten van het vaccin – een allergeen dat je zeker niet mag inslikken. PEG is inderdaad een allergeen dat zo ernstig is dat veel mensen in een anafylactische shock kunnen raken als ze eraan worden blootgesteld. Maar mensen met een PEG-allergie werden niet gewaarschuwd voor de vaccins of zelfs zorgvuldig in de gaten gehouden door hun artsen, EpiPen in de hand. Ze werden tot hun schrik overgelaten.

Pfizer wist dat “blootstelling” aan het vaccin – in hun eigen woorden – werd gedefinieerd als seksueel contact (vooral op het moment van conceptie), huidcontact, inademing of borstvoeding. [https://dailyclout.io/vaccine-shedding-can-this-be-real-after-all/]. ‘Factcheckers’ kunnen dit alles ontkennen wat ze willen. De documenten spreken voor zich.

Natuurlijk zijn mensen die hebben geprobeerd om een ​​van deze kwesties aan de orde te stellen, uit hun platform gehaald, uitgescholden door de president, krankzinnig genoemd en ronduit gestraft.

Atleten en studenten en tieners bezwijken op voetbal- en voetbalvelden. Artsen wringen hun handen en uiten mystificatie. Maar BioNTech’s SEC-dossier toont een feit waarover de CDC en de AMA geen woord zeggen: zo hevig flauwvallen dat je jezelf kunt bezeren, is een van de bijwerkingen die belangrijk genoeg zijn voor BioNTech om aan de SEC te benadrukken.

Lees ook:   Politie neutraal maar wel op de pride

Maar niet om jou en mij onder de aandacht te brengen.

Ik heb dit allemaal kunnen verwerken en gewoon blijven rapporteren. Maar de afgelopen weken overviel me de gruwel. Want nu hebben de Vrijwilligers, onder de uitstekende leiding van Programmamanager Amy Kelly, bevestigd dat er een genocide gaande is, al dan niet opzettelijk gedreven. En de Israëlische journalist Etana Hecht heeft haar eigen uitstekende analyse toegevoegd. Hier is de samenvatting van mevrouw Hecht van de bevindingen van de vrijwilligers:

Gevaccineerde vrouwen
Het onderwerp van zwangere en zogende moeders die onder aanmoediging en dwang worden gevaccineerd, is pijnlijk. Het is pijnlijk om te onderzoeken, pijnlijk om over te schrijven en pijnlijk om te horen hoe achteloos de meest dierbare onder ons worden behandeld. De essentie van het leven en de natuur leeft binnen zwangere en zogende moeders. Nadenken over hoe weinig aandacht werd besteed aan…

Het lijkt erop dat er inderdaad sprake kan zijn van een toevallige genocide. Reproductie zelf is gericht, al dan niet opzettelijk, door de mRNA-vaccins. En als je weet dat de voortplanting wordt geschaad, en baby’s en foetussen worden geschaad, en je weet dat dit op grote schaal is, die iedereen bij Pfizer en bij de FDA die deze documenten las, wist – en als je niet stopt – doet dat dan uiteindelijk geen genocide worden?

De vrijwilligers van WarRoom/DailyClout hebben bevestigd dat lipidenanodeeltjes, de kleine harde vettige omhulsels die het MRNA bevatten, door het vruchtwater gaan. Dat betekent dat ze natuurlijk in de foetale omgeving terechtkomen. (Ze doorkruisen ook de bloed-hersenbarrière, wat kan helpen bij het verklaren van de beroertes na MRNA-vaccinatie en cognitieve problemen die we zien). De vrijwilligers hebben diep in de rapporten van Pfizer over zwangerschap geboord en ontdekten dat de zekerheid dat het vaccin “veilig en effectief” is voor zwangere vrouwen, gebaseerd was op een studie van 44 Franse ratten, gevolgd gedurende 42 dagen (de wetenschappers die de studie zijn aandeelhouders of werknemers van BioNTech). https://dailyclout.io/covid-19-vaccines-pregnancy-risky-business/

De vrijwilligers ontdekten dat terwijl zwangere vrouwen werden uitgesloten van de interne onderzoeken, en dus van de EUA, op basis waarvan alle zwangere vrouwen werden verzekerd dat het vaccin “veilig en effectief” was, niettemin ongeveer 270 vrouwen tijdens het onderzoek zwanger raakten. Meer dan 230 van hen zijn op de een of andere manier door de geschiedenis verloren gegaan. Maar van de 36 zwangere vrouwen wiens resultaten werden gevolgd – verloren 28 hun baby’s.

De vrijwilligers ontdekten dat een baby stierf na borstvoeding van een gevaccineerde moeder die borstvoeding gaf, en bleek een ontstoken lever te hebben. Veel baby’s die borstvoeding kregen van gevaccineerde moeders vertoonden agitatie, gastro-intestinale klachten en groeiachterstand en waren ontroostbaar.

Ik hoor anekdotische rapporten over deze symptomen bij baby’s die borstvoeding krijgen van gevaccineerde moeders, nu uit het hele land.

Uit de Pfizer-documenten blijkt ook dat sommige gevaccineerde moeders de lactatie onderdrukten of helemaal geen melk konden produceren.

Artsen zijn natuurlijk stomverbaasd door dit alles. Verbouwereerd.

De NIH-database heeft een preprint-onderzoek waaruit blijkt dat er verwaarloosbare hoeveelheden PEG in de moedermelk van gevaccineerde vrouwen zitten.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8351783/

Maar wat is een verwaarloosbare hoeveelheid van een aardolieproduct in moedermelk, als je een kleine pasgeborene bent zonder immuniteiten, die net ter wereld komt? De NIH-preprint zelf rapporteerde hogere niveaus van GI-nood en slapeloosheid bij de onderzochte baby’s, en één moeder had verhoogde PEG-niveaus in moedermelk, en de kleine lettertjes concluderen dat meer onderzoek nodig is:

“Er zijn grotere studies nodig om ons begrip van de overdracht van PEG in de moedermelk en de mogelijke effecten na inname door de zuigeling te vergroten. Hoewel de consensus van deskundigen stelt dat er een minimaal of geen potentieel risico is voor het kind door maternale COVID-19-vaccinatie ( 20 , 21 ), kunnen de minder belangrijke symptomen die werden gemeld (slaapveranderingen en gastro-intestinale symptomen) in toekomstige studies verder worden onderzocht om te bepalen of ze hebben te maken met vaccinatie.”

Aangezien er geen baby’s stierven in het korte tijdsbestek van de kleine studie, concludeerde de studie dat baby’s die borstvoeding gaven geen echte nadelige gevolgen hadden van gevaccineerde moeders. Maar de studie volgde deze arme baby’s niet, met hun erkende slapeloosheid en hun bevestigde GI-nood, om te zien of ze echt “gedijden” – kwamen aan en ontwikkelden zich normaal.

Op zulke gebrekkige wetenschap waren vrouwen ervan verzekerd dat de vaccins “veilig en effectief” waren voor hen en hun zogende baby’s.

Maar – vier van de zogende gevaccineerde vrouwen in de Pfizer-documenten meldden “blauwgroene” moedermelk. Ik verzin dit niet. En de zogende baby die stierf, met een ontstoken lever – de zaak is begraven; heeft geen krantenkoppen gehaald.

Toevallig – of niet – verklaarde DEZELFDE FDA die in de Pfizer-documenten een oogje dichtkneep voor enorme schade aan mensen, en voor de subcategorie van moeders en baby’s, dat Abbot, een belangrijke producent van babyvoeding in de VS, moest sluiten zijn fabriek.

Lees ook:   Helft jongeren eenzaam

https://www.cnbc.com/2022/05/16/abbott-reaches-agreement-with-fda-to-reopen-baby-formule-plant-to-ease-nationwide-shortage.html

Toevallig, met weinig formule beschikbaar en met sommige of veel (we weten niet) gevaccineerde moeders die gecompromitteerde moedermelk hebben, blijkt dat Bill Gates, Jeff Bezos, Richard Branson en Mark Zuckerberg allemaal hebben geïnvesteerd in een startup genaamd “BioMilq ” – die in het laboratorium gekweekte moedermelk produceert uit borstcellen.

https://www.cnbc.com/2020/06/16/biomilq-raises-3point5-million-from-bill-gates-investment-firm.html

 Rapporten van deze startup bevatten deze Frankenstein-achtige taal alsof dit normaal is : “Het BIOMILQ-team maakt zijn product van cellen uit menselijk borstweefsel en melk, geschonken door vrouwen in de lokale gemeenschap, die in ruil daarvoor een Target-cadeaubon krijgen.” 

https://www.cnn.com/2022/05/03/business/lab-grown-human-milk-biomilq-health-climate-hnk-spc-intl/index.html

Alsof dit alles nog niet afschuwelijk genoeg is, trok mevrouw Hecht studies uit drie landen – Canada, Schotland en nu Israël – om aan te tonen dat baby’s tijdens en na 2021 onevenredig sterven in sterk gevaccineerde landen, en dat pasgeborenen onevenredig sterven als ze gevaccineerde moeders hebben versus niet-gevaccineerde moeders.

In sterk gevaccineerd Schotland stierf in 2021 bijna het dubbele van het aantal baby’s als in de uitgangswaarden.

https://www.heraldscotland.com/news/19726487.investigation-launched-abnormal-spike-newborn-baby-deaths-scotland/

 In Ontario, Canada, stierven in 2021 86 baby’s, tegenover een baseline van vier of vijf; dit was een babysterfte die zo ernstig was dat een dappere parlementariër de kwestie naar het parlement bracht.

https://nonvenipacem.com/2021/12/10/explosive-rise-in-ontario-stillbirths-triggers-parliamentary-questions/.

In Israël, in het RamBam-ziekenhuis in Haifa, waren er 34% meer spontane abortussen en doodgeboorten bij gevaccineerde vrouwen dan bij niet-gevaccineerde vrouwen.

Doodgeboorten, miskramen en abortussen bij gevaccineerde versus niet-gevaccineerde vrouwen
Gegevens van het Rambam-ziekenhuis in Haifa onthullen een doodgeboorte, miskraam en abortus (SBMA) van 6% bij vrouwen die nooit een COVID-19-vaccin hebben gekregen, vergeleken met 8% bij vrouwen die waren gevaccineerd met ten minste één dosis (en nooit een SARS-Cov-2-infectie…

Mevrouw Hecht merkt ook op dat menstruele ontregeling bij gevaccineerde vrouwen nu volledig wordt bevestigd door veel onderzoeken, met gemiddeld één extra dag bloeden per maand (een bijwerking waarvoor ik in maart 2021 waarschuwde, waardoor ik op mijn beurt uitgescholden werd door een CNN-commentator en permanent verwijderd van Twitter). (De waarheid mag niet gezegd worden? Dat is verdacht, snappen ze dat dan niet?)

Je hoeft niet meer dan achtste klas biologie te weten om te weten dat een ontregelde menstruatiecyclus, om nog maar te zwijgen van het eiwit dat zich ophoopt in de eierstokken, om nog maar te zwijgen van het doorkruisen van de membranen van het lichaam, inclusief de vruchtzak, door kleine harde lipidenanodeeltjes, om nog maar te zwijgen van PEG in moedermelk, zullen allemaal de vruchtbaarheid, de gezondheid van de foetus, de bevalling en het GI-welzijn of de stress van baby’s beïnvloeden, en dus hun vermogen of falen om te gedijen (laat staan ​​om zich te hechten).

En nu sterven de baby’s. Schaal nu de gegevens van Canada, Schotland en Israël naar alle gevaccineerde landen in de wereld.

Wat doen we met dit alles?

Zoals ik nu weet, wisten Pfizer en de FDA dat baby’s dood gingen en moedermelk verkleurde door alleen maar naar hun eigen interne gegevens te kijken; wetende als ik dat ze niemand hebben gewaarschuwd, laat staan ​​stoppen met wat ze aan het doen waren, en dat tot op de dag van vandaag Pfizer, de FDA en andere demonische “volksgezondheids”-entiteiten aandringen op MRNA-vaccinatie van steeds meer zwangere vrouwen; nu ze op het punt staan ​​dit op te dringen aan vrouwen in Afrika en andere lage-inkomenslanden die niet op zoek zijn naar de MRNA-vaccins, volgens Pfizer CEO Bourla deze afgelopen week bij het WEF, en wetende dat Pfizer aandringt en misschien zelfs een Amerikaanse EUA krijgt voor baby’s tot vijfjarigen – ik moet concluderen dat we in een afgrond van het kwaad kijken die sinds 1945 niet meer is gezien.

Dus ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik moet met dit soort onuitsprekelijke kennis overschakelen naar een ander soort discours.

Ik zeg niet dat dit precies hetzelfde is als het vinden van bewijs voor de experimenten van dr. Mengele; maar ik zeg, met deze bevindingen, dat de vergelijking nu misschien niet zo overdreven is. Deze anti-mensen bij Pfizer, sprekend op het WEF; deze anti-mensen bij de FDA; weten wat ze weten; richten zich op het wonderbaarlijke vrouwelijke lichaam, met zijn vermogen om zwanger te worden, te dragen, te baren en het leven te voeden. Ze richten zich op het vermogen van het vrouwelijk lichaam om een ​​pasgeboren mens te onderhouden met niets anders dan zichzelf. Ze richten zich op het vruchtwater, de eierstokken die de eicel vrijgeven, ze richten zich op de lymfe en het bloed die de opbouw van moedermelk helpen ondersteunen, ze richten zich op de foetus in utero, hulpeloos.

Ze richten zich op de omgeving van de menselijke foetus, een van de meest heilige ruimtes op deze aarde, zo niet de meest heilige.

En ze weten het.

Ik weet niet hoe het met jou zit, en ik bekeer je niet, maar zoals je misschien weet als je me hier leest, ga ik in deze apocalyptische dagen bidden. Ik ben begonnen in het openbaar te zeggen, toen ik het feit van het afsterven van de baby’s onder ogen moest zien, dat dit een Bijbelse tijd is; en ik bedoel Bijbels uit het Oude Testament.

Lees ook:   Taliban

Het is een tijd zoals die van de bouw van de Toren van Babel – van enorme arrogantie tegen goddelijke plannen. Mannen zoals Bill Gates knoeien met en proberen Gods beste werken te overtreffen in lab na lab, en Tech Bros “verstoren” de menselijke concurrentie voor hun ongevraagde goederen en diensten, door zich te richten op menselijke processen en door de lichamen te ruïneren die zijn gemaakt naar het beeld van God.

Het is een tijd als die waarin de tien plagen de Egyptenaren aanvielen in Exodus 11:4-6:

“4  Mozes zei: “Dit zegt de Heer: ‘Omstreeks middernacht zal ik door Egypte trekken.  Elke eerstgeboren zoon in Egypte zal sterven, van de eerstgeboren zoon van Farao, die op de troon zit, tot de eerstgeboren zoon van de slavin, die bij haar handmolen is, en ook alle eerstgeborenen van het vee.  Er zal luid gejammer zijn in heel Egypte – erger dan er ooit is geweest of ooit weer zal zijn. 7”

Dit was de ergste plaag van allemaal, het doden van de eerstgeborenen.

Het is een tijd van ha-Satan – Satan – “heen en weer gaan op de aarde, en […] erop en neer wandelen”, zoals Job 2 hem beschrijft.

Het is een tijd van demonen die rondslenteren in menselijke ruimtes, hoewel ze er zelf menselijk genoeg uitzien, zelfvoldaan in hun Italiaanse pakken op panelen op het World Economic Forum.

Ha-Satan – en zijn legers: het verpesten van de conceptie, de melk, de menstruatie, de aanraking, het wiegen van het kind door zijn moeder, het verpesten van het voeden van het kind; de baby’s zelf verpesten.

Ik lees de Profeten tegenwoordig veel – want hoe zou ik dat niet kunnen? Ik ben op zoek naar wat schrijfster Annie Lamott ‘Gebruiksaanwijzing’ noemde. Wat doe je als de mensheid zelf wordt bedreigd? Wanneer zijn er professionele bataljons en bureaucratische afdelingen van mensen die met een gruwel handelen jegens het menselijk ras?

Er moet vast een aanwijzing zijn.

Dus herlas ik het verhaal van Noach en het boek Esther tegenwoordig vaak; Ik herlees Jeremia.

We zijn hier eerder geweest. Beschamend vaak, als het erop aankomt.

Het verhaal is altijd hetzelfde, tenminste in de Hebreeuwse Bijbel (in het Nieuwe Testament springt God natuurlijk naar het einde en zet de plot op zijn kop).

In de Hebreeuwse Bijbel probeert God in ieder geval altijd onze aandacht te trekken, het lijkt erop dat hij ons gewoon vraagt ​​om gewoon naast hem te lopen; ons eenvoudig vragen om zijn niet al te uitdagende geboden te onderhouden; niet, inderdaad, veel gevraagd.

Jeremia 1:13:

”  Het woord van de Heer kwam weer tot mij: “Wat zie je?”

‘Ik zie een pot die kookt,’ antwoordde ik. “Het kantelt naar ons toe vanuit het noorden.”

14  De Heer zei tegen mij: “Vanuit het noorden zal onheil worden uitgestort over allen die in het land wonen. 15  Ik sta op het punt alle volken van de noordelijke koninkrijken bijeen te roepen’, zegt de Heer.

“Hun koningen zullen komen en hun tronen opzetten
bij de ingang van de poorten van Jeruzalem;
zij zullen komen tegen al haar omringende muren
en tegen alle steden van Juda.
16  Ik zal mijn oordelen uitspreken over mijn volk
wegens hun goddeloosheid door mij in de steek te laten,
reukwerk te branden voor andere goden
en te aanbidden wat hun handen hebben gemaakt.”

In de Hebreeuwse Bijbel is de wiskunde hoe dan ook eenvoudig. We keren, we luisteren en we worden gered; of we gaan achteloos door, aanbidden wat onze eigen handen hebben gemaakt, sletten voor andere goden – voor ‘de wetenschap’, voor leugens in de media; tegen het narcisme van de conventie, zou je tegenwoordig kunnen zeggen – en zo zijn we verloren.

We zijn bijna verdwaald, keer op keer.

Deze keer zou echt de laatste keer kunnen zijn; deze monsters in de laboratoria, op de transnationale panels, zijn zo bekwaam; en zo krachtig; en hun duistere werk is zo uitgebreid.

Als God er is – alweer – na al die keren dat we zijn geduld hebben beproefd – en wie weet het dan? – zullen we hem in ruil daarvoor een hand reiken, zullen we op het laatste moment uit deze afgrond grijpen, en gewoon een manier vinden om op de een of andere manier naast hem te lopen?

Of zullen we deze keer, door de baby’s te verliezen, en toch achteloos door te gaan – zelf echt verloren gaan?

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button