web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & Virussen

‘Anthony Fauci’, van aids tot COVID-19, een liefdesverhaal uit de farmaceutische

“… Deze samenwerking tussen Fauci en Gates wordt gedetailleerd beschreven in een rapport uit 2008 in het Journal of European Molecular Biology, met de provocerende titel “The Gates Foundation: How Sixty Billion Dollars and One Famous Person Can Affect Spending and Research Focus of Public Agencies”. Zoals veel mensenrechtenorganisaties hebben opgemerkt, hebben Fauci en Gates tientallen jaren geprofiteerd van het gebruik van Afrikanen als proefpersonen voor experimentele medicijnen die vaak grote schade aanrichten. En er is nog steeds geen vaccin tegen hiv”

Anthony Fauci: Van aids tot COVID-19, een liefdesverhaal uit de farmaceutische industrie

Dr. Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases, getuigt tijdens een hoorzitting van de Subcommissie voor de kredieten van de Senaat over arbeid, gezondheid en menselijke diensten, onderwijs en aanverwante agentschappen, op Capitol Hill in Washington op 17 mei 2022.

Na achtenveertig jaar leiding te hebben gegeven aan de reacties van de Amerikaanse regering op infectieziekten, kondigde Dr. Anthony Fauci onlangs zijn plannen aan om aan het eind van het jaar met pensioen te gaan. jaar. Zijn verhaal verdient een nadere beschouwing van wat het ons vertelt over de Amerikaanse politiek, het bedrijfsleven en de gezondheidszorg.
Decennia vóór zijn recente bekendheid was Fauci een medisch onderzoeker die belangrijke nieuwe inzichten heeft gekregen in de menselijke immuunrespons, met name bij hiv en aids. Hij hielp ook bij het ontwikkelen van therapieën voor verschillende eerder dodelijke ziekten, waaronder een behandeling van vasculitis die een sterftecijfer van 98 procent veranderde in een overlevingspercentage van 93 procent.

Het grootste deel van zijn carrière is hij ’s werelds meest geciteerde onderzoeker op het gebied van aids en infectieziekten. Hij heeft vele onderscheidingen ontvangen, waaronder de Presidential Medal of Freedom.
Ironisch genoeg heeft Fauci ook de leiding gehad over een decennialange achteruitgang van de algehele gezondheid van Amerikaanse burgers. Tijdens zijn tijd in de volksgezondheid is een groot aantal chronische ziekten gemeengoed geworden. Voedselallergieën, auto-immuunziekten en kanker treffen nu meer dan de helft van de Amerikaanse kinderen. Autisme, ooit zeldzaam, treft nu 1 op de 44 kinderen.

Een leven lang in de volksgezondheid

Anthony Fauci werd in 1940 in Brooklyn geboren als zoon van een apotheker. Apotheek was het familiebedrijf en zowel zijn moeder als zus werkten in de winkel van zijn vader onder hun appartement. Als jonge man studeerde Fauci geneeskunde aan de Cornell University en behaalde hij als eerste van zijn klas zijn diploma. Na zijn residentie in 1966 nam hij een onderzoeksbaan aan bij de National Institutes of Health (NIH), en sindsdien werkt hij voor de Amerikaanse overheid.

In zijn vijf decennia in de volksgezondheid heeft Fauci elke president geadviseerd sinds Ronald Reagan. Sinds 1984 is hij hoofd van het National Institute for Allergies and Infectious Disease (NIAID), een van de 27 instituten binnen de NIH, met als missie het onderzoeken en voorkomen van infectieuze, immunologische en allergische ziekten.
Voor veel Amerikanen was Fauci het vertrouwde gezicht van de reactie van de Amerikaanse regering op de pandemie. Het waren zijn zelfverzekerde verklaringen, zowel aan het publiek als aan beleidsmakers, die leidden tot het gebruik van lockdowns, bedrijfssluitingen, maskers en vaccins als reactie op het virus.

Zijn vele critici zien een andere Anthony Fauci – een bureaucraat die carrière lijkt te hebben gemaakt door politiek en bedrijfswinsten boven volksgezondheid te stellen.
“Dr. Fauci heeft de Amerikaanse medische wereld gevormd”, zegt Mary Holland, voorzitter van Children’s Health Defense, in een interview met The Epoch Times. “Hij heeft Amerikaanse gezondheidsinstellingen, met name NIH, verplaatst naar een zeer verweven relatie met de farmaceutische industrie.”
De Nederlandse non-profitorganisatie, voorgezeten door Robert F. Kennedy, Jr., is een prominente criticus van het beleid van Dr. Fauci, met name de massale vaccinatie van Amerikaanse burgers.

Censuur en controle

“Dr. Fauci en zijn NIAID hebben een zeer duistere rol gespeeld in COVID, ‘zei Holland. “Het niveau van propaganda dat we de afgelopen twee jaar hebben meegemaakt, is ongekend in mijn leven. Ik woonde na mijn rechtenstudie in de Sovjet-Unie, vocht voor mensenrechten en werkte tegen overheidspropaganda en censuur. En nu beleven we dat in de Verenigde Staten.”
Volgens Holland is Fauci de hoofdrolspeler in de inspanningen van de Amerikaanse regering om alle informatie met betrekking tot de pandemie en het virus onder controle te krijgen. “De documenten komen naar buiten waaruit blijkt dat de regering ons censureert en feitelijke informatie achterhoudt die betrekking heeft op dit virus en de pandemie.”
Zelfs kritiek op Fauci is gecensureerd, zegt Holland. “Robert Kennedy’s nieuwe boek, ‘The Real Anthony Fauci’, is bij elke beurt onderdrukt,” zei ze. Het boek van 2021 werpt een harde blik op Fauci’s carrière en zijn aanpak van de COVID-19-pandemie. Kennedy vond het bijna onmogelijk om zijn boek te promoten.

“Geen enkele grote publicatie in het land zou het boek recenseren”, zei Holland. “The New York Times zou het niet op hun bestsellerlijst zetten, en hij [Kennedy] werd niet uitgenodigd op een groot mediaplatform, behalve voor Tucker Carlson en The Epoch Times. De mate van censuur is verbazingwekkend.”

Kennedy is niet de enige die gecensureerd wordt. Twee jaar lang hebben de reguliere media de wetenschappers genegeerd die de opvattingen van Fauci in twijfel hebben getrokken. Deze wetenschappers hebben gezien dat hun ideeën werden afgewezen (of later ingetrokken) door medische tijdschriften, aan de kaak gesteld door overheidsfunctionarissen en gecensureerd door sociale-mediaplatforms.
Fauci is openhartig geweest over zijn onderdrukking van afwijkende meningen. “Aanvallen op mij zijn eerlijk gezegd aanvallen op de wetenschap”, vertelde Fauci in een interview in juni 2021 aan CNBC

Lees ook eens:  EMA wil hevige menstruatie als bijwerking vermeld bij coronavaccins

In mei hebben de procureurs-generaal van Missouri en Louisiana een rechtszaak aangespannen tegen president Joe Biden en andere functionarissen van het Witte Huis, en beschuldigden hen van het schenden van het Eerste Amendement door samen te werken met socialemediagiganten om informatie over de pandemie te onderdrukken. Volgens onlangs vrijgegeven gerechtelijke documenten werkte de Biden-administratie zo nauw samen met sociale media dat Facebook-hoofd Mark Zuckerberg Fauci zijn persoonlijke telefoonnummer gaf toen het hardhandig optreden tegen COVID-19-informatie begon.
Maar waarom deze behoefte aan controle? Welke informatie moest worden verborgen? Volgens Holland is het de rol die Fauci mogelijk heeft gespeeld bij het creëren en verlengen van deze pandemie.

 

Het P4-laboratorium (L) op de campus van het Wuhan Institute of Virology in Wuhan, provincie Hubei, China, op 27 mei 2020. (Hector Retamal/AFP via Getty Images) Blijkbaar
hebben ze geprobeerd hun rol in het financieren van dodelijke winst van functieonderzoek in China”, aldus Holland. “Ze hebben ook het gebruik van levensreddende vroege behandelingen zoals ivermectine en hydroxycholoroquine onderdrukt, en ze hebben waardevol onderzoek onderdrukt naar preventieve maatregelen die talloze levens hadden kunnen redden.”
Het resultaat is volgens Holland en andere critici een donkere periode in de Amerikaanse geschiedenis.

Fauci’s pandemie?
Vanaf begin 2020 werden Amerikanen geconfronteerd met ongekende overheidsinmenging in hun leven. Bedrijfs- en schoolsluitingen, lockdowns, maskermandaten – en de man achter dit overheidsbeleid is Anthony Fauci. In talloze interviews en persconferenties positioneerde Fauci zichzelf als de enige echte bron van correcte COVID-19-informatie en begeleiding.
Noodbevelen op federaal, staats- en lokaal niveau waren gebaseerd op de adviezen van Fauci. Fauci zelf nam de eer voor het beleid van afsluitingen en zei in oktober 2020: “Ik heb de president aanbevolen het land te sluiten. Dat was een heel moeilijke beslissing omdat ik wist dat het zeer ernstige economische gevolgen zou hebben.”

“Anthony Fauci staat duidelijk centraal in alles wat met COVID te maken heeft”, zei Holland. “En hij heeft de leiding gehad over het controleren van de informatie over de pandemie.”
“Vanaf het allereerste begin, toen veel wetenschappers wezen op een laboratoriumoorsprong voor dit virus,” zei Holland, “heeft Anthony Fauci een einde gemaakt aan dat belangrijke debat.” Ondanks de ontdekking van NIAID’s financiering van gain-of-function-onderzoek naar coronavirussen aan het Wuhan Institute of Virology, blijft Fauci zeggen dat het virus waarschijnlijk een natuurlijke oorsprong heeft.
Iets soortgelijks gebeurde met wetenschappelijke oppositie tegen Fauci’s beleid. De Verklaring van Great Barrington, geschreven in oktober 2020 en ondertekend door meer dan 60.000 artsen en wetenschappers, verzette zich tegen lockdowns en pleitte voor een nieuw beleid om alleen de meest kwetsbare bevolkingsgroepen te beschermen, terwijl de rest vrij kan leven en natuurlijke immuniteit kan ontwikkelen.

Fauci noemde de Verklaring ‘belachelijk’ en ‘zeer gevaarlijk’ en leidde een campagne om de auteurs en ondertekenaars aan te vallen in plaats van hun ideeën.
“Het was opmerkelijk,” zei Holland, “om te zien dat een van de meest invloedrijke figuren in het Amerikaanse leven opzettelijk waarheidsgetrouwe informatie onderdrukte – over een laboratoriumlek, over wetenschappers die zeiden dat er geen lockdowns zouden moeten zijn, over de waarde van maskers en de risico’s van vaccins.”
“In de COVID-reactie zagen we buitengewone corruptie”, zei Holland. “De oorsprong van het virus werd in de doofpot gestopt. Belangrijke behandelingen werden onderdrukt. En vaccins werden geautoriseerd, en verplicht gesteld, op basis van ontoereikende wetenschap.”

 

Ivermectine tabletten verpakt voor menselijk gebruik. (Natasha Holt/The Epoch Times)
Onderdrukking van genezingen
Een van de meest verbazingwekkende aspecten van Fauci’s leiderschap tijdens de pandemie was zijn sterke verzet tegen elke mogelijke behandeling. In twee jaar heeft noch Fauci, noch enige Amerikaanse overheidsinstantie een enkel behandelingsprotocol voor COVID-19-patiënten gepubliceerd.
Daarentegen had China medio maart 2020 een online behandelingsprotocol. Het resultaat van een georganiseerde verzameling van gegevens van honderden ziekenhuizen die duizenden patiënten behandelden, omvatte eenvoudige oplossingen zoals een zoutoplossing voor de neus en antiseptisch mondwater om de virale last te verminderen. , en goedkope medicijnen zoals zink, Pepcid, chloroquine en antibiotica.

Op het moment van schrijven hebben de Verenigde Staten nog steeds geen officieel behandelprotocol. En er zijn geen protocollen voorgesteld door een grote Amerikaanse universiteit of onderzoeksziekenhuis. Maar elke Amerikaanse arts die heeft geprobeerd er een te publiceren, is snel gecensureerd en belachelijk gemaakt.
Dr. Peter McCullough weet dit uit de eerste hand. McCullough, de auteur van het protocol dat het meest gedownloade medische artikel van 2020 werd, was een van de eerste Amerikaanse artsen die een succesvol behandelprotocol ontwikkelde, testte en publiceerde, wat resulteerde in een vermindering van 85 procent van ziekenhuisopnames en overlijden onder zijn patiënten.
McCullough, een arts en auteur van meer dan 600 collegiaal getoetste onderzoeksartikelen, dacht er aanvankelijk niet aan om zijn eigen behandelplan te ontwikkelen. Maar hij werd al snel gealarmeerd door het falen van de regering om behandeladviezen te geven aan Amerikaanse artsen.

In mei 2020 begon McCullough actie te ondernemen. Hij zette snel een netwerk van artsen op om informatie over effectieve behandelingen te delen – iets wat Fauci nooit deed.
Voor zijn inspanningen werd hij aangeklaagd door Baylor University, zijn Wikipedia-pagina herschreven om hem te bestempelen als een bron van “COVID-desinformatie”, en zijn reputatie werd aangevallen in print en online. Terwijl grote medische instellingen niets deden om een ​​behandeling te vinden.

“Ze hebben het niet eens geprobeerd”, wordt McCullough geciteerd in “The Real Anthony Fauci.” ‘Harvard, John Hopkins, Duke, noem maar op. Er kwam geen greintje origineel onderzoek uit Amerika om COVID te bestrijden – behalve vaccins.”
Over het hele land vocht Dr. Pierre Kory dezelfde strijd. De mede-oprichter van de Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC), Kory en een team van artsen waren snel hun eigen protocol aan het ontwikkelen en online zetten. Net als McCullough had Kory de effectiviteit ontdekt van ivermectine, hydroxycholoroquine en een aantal andere goedkope en gemakkelijk verkrijgbare medicijnen.

Lees ook eens:  Washington voerde oefeningen uit in Oekraïne met ziekteverwekkers van bijzonder gevaarlijke infecties

Kory getuigde tweemaal voor de Amerikaanse senaat en legde het succes van zijn behandelingsprotocol uit. Hij diende ook een formeel document in bij de NIH, die de resultaten snel afwees als “onvoldoende gegevens” zonder goede klinische proeven. Een ander onderzoeksartikel waarin het protocol werd uitgelegd, werd ingetrokken door het tijdschrift Frontiers in Pharmacology vanwege “niet-ondersteunde claims”.
“De werkzaamheid van sommige van deze medicijnen… is bijna wonderbaarlijk. We hadden de pandemie in het voorjaar van 2020 kunnen stoppen”, zei Kory. “Toch weigerde Dr. Fauci om een ​​van deze interventies te promoten. Het is niet alleen dat hij geen moeite deed om effectieve, kant-en-klare behandelingen te vinden, hij onderdrukte ze agressief.”
“Je had Birx, Fauci en Redfield elke dag persconferenties geven”, zei Kory in een interview. “En geen van hen heeft ooit een COVID-patiënt behandeld of op een eerstehulpafdeling of IC gewerkt. Ze wisten van niets.”

“Dr. Fauci’s onderdrukking van vroege behandelingen,’ zei Kory, ‘zal de geschiedenis ingaan als de oorzaak van de dood van een half miljoen Amerikanen.’
Maar waarom zou Anthony Fauci effectieve behandelingen onderdrukken? Waarom artsen aanvallen die een oplossing proberen te vinden? Volgens Robert Kennedy zou het kunnen zijn dat veilige en effectieve behandelingen voor COVID-19 de nieuwe vaccins overbodig zouden maken.
Succesvolle behandelingen zijn niet alleen een marketinguitdaging voor de vaccinfabrikanten, ze zijn ook een juridisch obstakel. Zodra een succesvolle behandeling voor COVID-19 is vastgesteld, wordt het veel minder waarschijnlijk dat de FDA Emergency Use Authorization (EUA) zal verlenen voor nieuwe vaccins en nieuwe medicijnen. Volgens de federale wetgeving mag er geen goedgekeurde alternatieve manier zijn om een ​​ziekte te behandelen of te voorkomen voordat een EUA wordt goedgekeurd.

De EUA waaronder de experimentele vaccins aan miljoenen Amerikanen werden gegeven, zou nooit zijn toegekend als bekend was dat COVID-19 een gemakkelijk te behandelen ziekte was.
In “The Real Anthony Fauci”, schrijft Robert Kennedy, “zijn bizarre en onverklaarbare acties geven geloof aan de vermoedens van veel Amerikanen dat Dr. Fauci werkt aan het verlengen van de epidemie om dure gepatenteerde medicijnen en vaccins op te leggen aan een gevangen bevolking .”

AIDS
COVID-19 is niet de eerste keer dat Anthony Fauci ervan wordt beschuldigd overheidsbeleid te gebruiken ten gunste van grote farmaceutische bedrijven. Veertig jaar geleden, op het hoogtepunt van de aids-crisis in Amerika, noemden veel aids-activisten Anthony Fauci een uitverkoop aan de farmaceutische bedrijven.
“U bent verantwoordelijk voor al het door de overheid gefinancierde onderzoek naar de behandeling van aids”, zei activist Larry Kramer in een open brief aan Fauci in de San Francsico Examiner in 1988. “U maakt deel uit van een overheidsbureaucratie die bloeiend ondernemerschap van farmaceutische bedrijven belangrijker vindt dan de gezondheid van mensen met hiv.”

Kritiek van Kramer: in plaats van zich te concentreren op het verbeteren van de gezondheid van patiënten, was Fauci’s enige antwoord op aids de ontwikkeling van nieuwe medicijnen. “Hoe lang duurt het voordat je je gaat richten op het immuunsysteem, hoe je het een boost kunt geven en hoe je de opportunistische infecties kunt voorkomen die mensen met aids doden? Toch geeft u uw zegen aan klinische proeven met zeer winstgevende gifstoffen…’
‘U bent een pillenduwende pooier die samenwerkt met farmaceutische bedrijven om gevaarlijke brouwsels door de strot van een wanhopige gemeenschap te dwingen’, schreef Kramer. “AIDS-medicijnen worden niet verkocht om mensen te helpen, ze worden verkocht om winst te maken.”

Belangenverstrengeling
Ondanks de kritiek die Fauci te verduren kreeg, leverde de aids-crisis de belangrijkste kans van zijn carrière op: het gebruik van NIAID om nieuwe medicijnen te ontwikkelen en ervan te profiteren. Zijn samenwerking met farmaceutische bedrijven groeide al snel uit tot een miljardenbusiness.
De Bayh-Dole Act van 1980 stelde NIAID en overheidswetenschappers zoals Fauci in staat om direct te profiteren van de ontwikkeling van geneesmiddelen. Volgens de wet mocht het NIAID nu patenten aanvragen op de nieuwe medicijnen die door hun onderzoek werden gecreëerd, en die medicijnpatenten vervolgens weer in licentie geven aan farmaceutische bedrijven. Individuele overheidswetenschappers konden ook hun naam op patenten zetten en royalty’s innen.
Dit creëerde een nieuwe inkomstenstroom voor Anthony Fauci: [url=https://f.hubspotusercontent10.net/hubfs/8079569/The FauciCOVID-19 Dossier.pdf]royalties[/url] op de verkoop van alle medicijnen die zijn ontwikkeld via NIAID- gefinancierd onderzoek. Geneesmiddelenontwikkeling werd al snel de focus van Fauci’s NIAID, en miljoenen dollars aan royalty’s begonnen binnen te stromen.

Volgens een onderzoek van 2006 door Associated Press, verzwegen NIH en NIAID miljoenen dollars aan royalty’s die niet alleen aan de agentschappen werden betaald, maar aan individuele functionarissen, waaronder Fauci, met weinig aandacht voor de ethische en juridische belangenconflicten. Deze informatie werd niet openbaar gemaakt totdat de Associated Press de informatie had verkregen op grond van de Freedom of Information Act.
Begin 2022 rapporteerde OpenTheBooks.com, een non-profitorganisatie van de overheid, meer dan 22.000 royaltybetalingen van in totaal bijna $ 134 miljoen aan royaltybetalingen van farmaceutische bedrijven aan de NIH en rechtstreeks aan meer dan 1.600 NIH-wetenschappers. Deze betalingen vonden plaats tussen 2009 en 2014. Gegevens vanaf 2015 zijn nog niet beschikbaar.
Als mede-eigenaar van medicijn- en vaccinpatenten ontvangt Fauci zelf royaltybetalingen, onder meer voor de ontwikkeling van het Moderna COVID-19-vaccin. Het bedrag van deze betalingen is niet openbaar gemaakt.

Lees ook eens:  HIV-tests worden positief na vaccinatie tegen COVID-19

Het is dan misschien geen toeval dat het COVID-19-plan van de Biden-regering, “The Path out of the Pandemic”, uit slechts één strategie bestaat: meer vaccinatiemandaten van de overheid.
“Denk er eens over na”, zei Mary Holland, presidente van Children’s Health Defense. “NIAID is een joint venture-partner met Moderna! Hoe kan de overheid een joint venture-partner zijn met een onderneming met winstoogmerk? En dan openbaar beleid instellen om het gebruik van dat product af te dwingen? De belangenverstrengeling is verbazingwekkend.”
Experimenten in New York
De ontwikkeling van medicijnen voor aids zorgde voor een weinig bekende episode in Fauci’s carrière. Vanaf 1985 financierde het NIAID klinische geneesmiddelenonderzoeken bij hiv-positieve kinderen, studies waarbij kinderen in het New Yorkse pleegzorgsysteem betrokken waren.

Volgens een rapport van het Vera Institute of Justice uit 2009 stierven 25 van de kinderen die betrokken waren bij deze experimenten, hoewel er geen bewijs is dat ze stierven als een direct gevolg van de experimenten.
“NIAID onder Fauci exploiteerde de meest kwetsbaren in onze samenleving om nieuwe medicijnen te ontwikkelen”, zei Holland. “Dit waren arme kinderen, zonder ouders, van wie velen al erg ziek waren. Afleveringen als deze doen je echt denken aan andere medische gruweldaden in de geschiedenis, experimenten die op kwetsbare mensen zijn uitgevoerd zonder de juiste geïnformeerde toestemming.

Experimenten in Afrika
Experimenteren op mensen is een belangrijk onderdeel geweest van Fauci’s rol bij de ontwikkeling van nieuwe medicijnen en vaccins, vooral in Afrika bij het zoeken naar een oplossing voor aids.
Sinds het midden van de jaren negentig is Fauci de belangrijkste promotor van de zoektocht naar een hiv-vaccin. Op advies van Fauci heeft elke Amerikaanse president sinds Clinton miljarden dollars van de belastingbetaler toegezegd aan dit project – buitenlandse hulp die van voedsel en infrastructuur werd omgeleid naar vaccinfabrikanten en hun onderzoeksprojecten, in naam van de uitroeiing van aids in Afrika.

In het begin van 2000 vormden Fauci en Bill Gates een unieke samenwerking om deze geldstroom te beheersen. Door gebruik te maken van de onderzoeksfinanciering die beschikbaar is via Fauci’s NIAID, de filantropie van beroemdheden van Bill Gates, de tragedie van aids en de enorme rijkdom van farmaceutische bedrijven, verwierven Fauci en Gates een enorme invloed op het gezondheidsbeleid over de hele wereld.
Deze samenwerking tussen Fauci en Gates wordt gedetailleerd beschreven in een rapport uit 2008 in het Journal of European Molecular Biology, met de provocerende titel “The Gates Foundation: How Sixty Billion Dollars and One Famous Person Can Affect Spending and Research Focus of Public Agencies”.
Zoals veel mensenrechtenorganisaties hebben opgemerkt, hebben Fauci en Gates tientallen jaren geprofiteerd van het gebruik van Afrikanen als proefpersonen voor experimentele medicijnen die vaak grote schade aanrichten. En er is nog steeds geen vaccin tegen hiv.
Fauci’s COVID-mislukking

Fauci en Gates hebben het niet beter gedaan in hun strijd tegen COVID-19. Met bijna volledige controle over het Amerikaanse volksgezondheidsbeleid, was Fauci voorzitter van een van de hoogste pandemische sterftecijfers ter wereld. In 2020 leden de Verenigde Staten 15 procent van ’s werelds COVID-19-sterfgevallen – in een land met slechts 4 procent van de wereldbevolking. Ondanks lockdowns, sociale afstand, maskers en vaccins, bedroeg het totale COVID-19-sterftecijfer in de VS vanaf juli 2022 3.099 doden/miljoen, het 15e hoogste sterftecijfer ter wereld.

Ter vergelijking: het totale COVID-19-sterftecijfer in Japan is slechts 250 doden/miljoen. Venezuela, 202 doden/miljoen. De Filippijnen, 553 doden/miljoen. Zweden, dat nooit op slot ging, nooit maskers verplichtte en nooit vaccinaties forceerde, heeft een sterftecijfer van 1.849 COVID-19-sterfgevallen / miljoen, 40 procent lager dan de Verenigde Staten.
Volgens een studie van juni in het British Medical Journal is de gemiddelde levensverwachting in de Verenigde Staten in 2020 sterk gedaald, met 1,9 jaar – een snelheid die 8,5 keer groter is dan de gemiddelde daling in andere ontwikkelde landen.

“Dr. Fauci’s remedies’, schrijft Robert Kennedy, ‘waren vaak dodelijker dan de ziekte die ze pretenderen te behandelen. Zijn COVID-voorschriften waren geen uitzondering. Met zijn beperkte focus op de oplossing van massale vaccinatie, lijkt Dr. Fauci… er nooit aan te hebben gedacht dat zijn ongekende quarantaine van de gezonden veel meer mensen zou doden dan COVID, de wereldeconomie zou vernietigen, miljoenen in armoede en faillissement zou storten, en ernstig gewond zou raken constitutionele democratie wereldwijd.”

Na twee jaar mislukte interventies zegt Fauci dat hij het anders zou hebben gedaan. In een interview met “The Hill” in juli zei hij dat zijn grootste fout niet was om nog hardere maatregelen te nemen. “Als ik in 2020 wist wat ik nu weet”, zei Fauci. “Er zouden veel, veel strengere beperkingen zijn geweest in de zin van zeer, zeer zware aanmoediging van mensen om maskers te dragen, fysieke afstand, wat heb je.”

Hierop had Mary Holland van Children’s Health Defense een eenvoudig antwoord: “We kunnen niet één persoon gedurende bijna 50 jaar een heel gebied van volksgezondheid voor het land laten beheren. Dit is niet de manier om de gezondheidszorg in een democratisch land te runnen.”
Lorenzo Puertas is een freelance schrijver in San Francisco, Californië, en behandelt onderwerpen uit China en de VS voor de Epoch Times. Hij houdt van vrijheid en persoonlijke verantwoordelijkheid.

https://www.theepochtimes.com/anthony-fauci-from-aids-to-covid-19-a-pharma-love-story_4726669.html

https://rielpolitik.com/2022/09/15/big-pharma -anthony-fauci-from-aids-to-covid-19-a-pharma-love-story/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥