web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

1.323 Atleten hartstilstand, ernstige problemen, 900 doden, na COVID-injectie

De zogenaamde gezondheidswerkers die de COVID-vaccinprogramma’s over de hele wereld runnen, blijven herhalen dat  “het COVID-vaccin een normaal vaccin is en dat het veilig en effectief is.”

https://www.globalresearch.ca/1323-athlete-cardiac-arrests-serious-issues-900-dead-after-covid-injection/5793730
Door Real Science
Global Research, 16 september 2022
Real Science
-thema: wetenschap en geneeskunde

***
Het is zeker niet normaal dat zoveel vooral jonge sporters een hartstilstand krijgen of overlijden tijdens het sporten, maar dit jaar gebeurt het. Veel van deze hartproblemen en sterfgevallen komen kort nadat ze een COVID-vaccin hebben gekregen. Hoewel het mogelijk is dat dit kan gebeuren met mensen die geen COVID-vaccin hebben gekregen, wijzen de enorme aantallen duidelijk op de enige voor de hand liggende oorzaak.
Het was niet de bedoeling, maar op een gegeven moment stonden er onheilspellende cijfers in de kop. 2 tot de 10e macht en 666 dode atleten.

De zogenaamde gezondheidswerkers die de COVID-vaccinprogramma’s over de hele wereld runnen, blijven herhalen dat  “het COVID-vaccin een normaal vaccin is en dat het veilig en effectief is.”
In reactie op hun uitspraak is hier een niet-limitatieve en voortdurend groeiende lijst van voornamelijk jonge atleten die in 2021/2022 ernstige medische problemen hadden na het ontvangen van een of meerdere COVID-vaccins. Veel hiervan werden aanvankelijk niet gemeld. We weten dat veel mensen te horen kregen dat ze aan niemand over hun bijwerkingen mochten vertellen en dat de media er geen melding van maakten. Ze begonnen te gebeuren en namen toe na de eerste COVID-vaccinaties. De reguliere media melden nog steeds niet het meeste, maar sportnieuws kan niet voorbijgaan aan het feit dat voetballers en andere sterren midden in een wedstrijd instorten door een plotselinge hartstilstand. Velen van hen sterven – meer dan 50%.

We merken ook op dat veel berichten op Facebook, Instagram, Twitter, forums en nieuwsberichten worden verwijderd. Dus nu ontvangen we enkele berichten waarin staat dat er geen bewijs is van de gebeurtenis of van de vaccinatiestatus. Dat komt mede doordat deze informatie wordt verborgen.

Meer mensen schrijven om ons te vertellen dat we in veel gevallen de vaccinatiestatus van een persoon niet hebben vermeld. Daar is een goede reden voor. Geen van de clubs wil deze informatie prijsgeven. Geen van hun sponsors wil het onthullen. De spelers is verteld om het niet te onthullen. De meeste van hun familieleden zullen het niet noemen. Geen van de media stelt deze vraag. Dus, wat zullen we doen? Dit nu stoppen? Nee, we zullen zoveel mogelijk informatie verzamelen, zolang deze nog beschikbaar is, omdat er uiteindelijk meer informatie naar buiten zal komen, en we zullen hier zijn om het samen te stellen.

 Zal het iets betekenen? Wij weten het niet. Wat we wel weten, is dat er een gezamenlijke wereldwijde inspanning wordt geleverd om deze informatie te laten verdwijnen, zodat alleen al het feit ons vertelt dat het moet worden verzameld, onderzocht en opgeslagen, zodat andere onderzoekers ernaar kunnen kijken om te zien of er bruikbare patronen zijn.

We hebben ongeveer een dozijn keer het woord “shot” vervangen door “injection” omdat de vertaling in andere talen is verbeterd, op advies van een lezer.
We waarderen de atleten die op deze lijst worden genoemd (of hun families) die hebben bevestigd wat er met hen is gebeurd, echt zodat de waarheid bekend kan worden. Ze geven om hun medesporters, zelfs als de clubs, hun sponsors, media, politici en zogenaamde gezondheidswerkers dat niet doen.

Gegevens vorig jaar

Het Internationaal Olympisch Comité in Lausanne, Zwitserland, bestudeerde documenten van internationale databanken van 1966 tot 2004. Die documenten wijzen op 1.101 plotselinge sterfgevallen bij atleten onder de 35 jaar, gemiddeld 29 atleten per jaar, waarbij voetbal de sporten is met de hoogste incidentie. en basketbal. (NIH-document)
Een studie door Maron over plotselinge dood bij Amerikaanse atleten, van 1980 tot 2006 in achtendertig sporten, identificeerde 1866 sterfgevallen van atleten met hartaandoeningen, met een prevalentie van hypertrofische cardiomyopathie.
Van 2005 tot 2006 waren er gemiddeld zesenzestig (66) sterfgevallen per jaar, waarvan 82% tijdens wedstrijden of trainingen.

Dank aan de lezers van de recherche voor het ontdekken van deze rapporten, en dit verhaal in het Spaans: Momento Deportivo.
In 2021 en 2022 is tot nu toe hartziekte niet genoemd. Hypertrofische cardiomyopathie werd twee keer genoemd, maar die twee rapporten werden vermeld in de lijst “niet vax-gerelateerd”. “Vergroot hart” werd slechts drie keer genoemd, maar er waren geen aanwijzingen dat dit een langdurig of recent probleem was (mogelijk als gevolg van vaccinatieschade).
Uit het bovenstaande blijkt dat er in voorgaande jaren 66 doden per jaar waren, maar in januari 2022 zijn er tot nu toe 87 gemeld. Atleet stort in en sterftecijfer van 1 januari 2021 tot 31 augustus 2022. Goede wetenschap.

Groeiend rapport

Dit verhaal zal in de loop van de tijd groeien naarmate er nieuwe informatie wordt toegevoegd. Als u bewijs heeft van informatie die wij nog niet hebben, of als u een correctie heeft, stuur deze dan via ons contactformulier, met zoveel mogelijk informatie. Nuttige informatie is de naam, leeftijd, wat er met hen is gebeurd, of ze het (de) COVID-vaccin(s) hadden, de datum van de gebeurtenis of het overlijden, een link naar een nieuwsbericht.
Speciale dank aan lezers die correcties hebben aangebracht, fouten hebben gevonden die we hebben gemist of nieuwe informatie hebben verstrekt waarvan we niets wisten. Het is nu een echte teamprestatie en we waarderen het.
Voor de sceptici die denken dat dit normaal is, voel je vrij om de volgende 18 woorden te herhalen, na het lezen van elke naam in deze lijst.

Herhaal dit na het lezen van elke regel

“Het COVID-vaccin is een normaal vaccin. Het COVID-vaccin is veilig. Deze verwondingen en sterfgevallen zijn normaal.”

September 2022 – (Let op omgekeerde maand sorteren) (Dag/Maand/Jaar)

 1. 04/09/2022 Arkansas, VS Dead
  Clark Yarbrough (21), Ouachita Baptist University Amerikaans voetballer en student bedrijfskunde (sportmanagement). Hij speelde eerder voetbal op de middelbare school in Arkansas. Hij stierf plotseling drie dagen na zijn laatste wedstrijd. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2 Nieuwsverhaal3
 2. 02/09/2022 Kasjmir, India Dode
  Imtiyaz Ahmad Khan (22), jeugdcricketspeler uit het district Pulwama van Kasjmir stortte in door een hartstilstand en stierf tijdens het cricket spelen in het district Anantnag van Kasjmir. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar verklaarde DoA. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 3. 01/09/2022 Schotland Dode
  Mike Wilson (46), triatleet en superfitte arts kreeg een hartstilstand en stierf tijdens het zwemmen in een meer in Schotland, tijdens het trainen voor een triatlon. Nieuwsbericht augustus 2022
 4. 30/08/2022 Ontario, Canada Dode
  Eli Palfreyman (20), Ayr Centennials Junior ijshockeykapitein stortte in en stierf tijdens een pre-season toernooiwedstrijd. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2 Nieuwsverhaal3
 5. 30/08/2022 Ohio, VS Dead
  Kooper McCabe (17), middelbare scholier American Footballer en worstelaar is onverwacht overleden. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 6. 28/08/2022 Engeland Dood
  Ray McGloin (64), Tri-Rivington triatleet stierf plotseling. Hij nam deel aan 7 Ironman-evenementen, 20 halve Ironman-evenementen, evenals ultra-afstandszwemmen, hardlopen en fietsen, en begon zijn eigen triatlonclub om anderen te coachen. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 7. 28/08/2022 Duitsland Dode
  Rolf Felber (67), Triatleet stortte kort na de start van het zwemmen (1e etappe van het evenement) in een Ironman-triatlon in Duitsland. Hij werd snel gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht, maar stierf onderweg. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 8. 27/08/2022 New Hampshire, VS Dood
  Naamloos (46), wandelaar uit Quebec, Canada, wandelend op Mount Washington in New Hampshire, VS, stortte in toen hij de top bereikte en stierf ondanks hulp van medisch personeel ter plaatse. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 9. 25/08/2022 Zuid-Afrika Dode
  Phakamile Ntshiza (47), Adventist Athletic Club Runner zakte in elkaar en stierf halverwege de Comrades Marathon in Zuid-Afrika. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2 Nieuwsverhaal3
 10. 25/08/2022 Zuid-Afrika Dode
  Mzameleni Mthembu (43), ervaren ultramarathonloper stortte in en stierf op 12 km van het einde van de 90 km lange Comrades Marathon in Zuid-Afrika. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 11. 25/08/2022 Peru Dood
  Bernardino Soncco Hancco (40), Kenamari Football stortte in op het veld door een hartstilstand en stierf in het voetbaltoernooi “Copa Nuñoa”. Nieuws verhaal
 12. 25/08/2022 Californië, VS Dead
  Carter Stone (15), American Footballer middelbare scholier ging naar het ziekenhuis voor een routinematige schouderoperatie, maar hij stierf onverwachts. Artsen onthulden dat Carter “een tumor op zijn hart had die waarschijnlijk werd gevormd door niet-gediagnosticeerde T-celleukemie en de familie was zich daar niet van bewust.” Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 13. 23/08/2022 Schotland Dead
  Rab Wardell (37), wielrenner die de elite herentitel won bij de Schotse MTB XC-kampioenschappen. Slechts een paar dagen later stierf hij in zijn slaap aan een ‘hartstilstand’. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 14. 23/08/2022 North Carolina, VS
  Grigor Dimitrov (31), Tennisser had comfortabel een wedstrijd gewonnen in het Winston-Salem Open-tennistoernooi, maar stopte plotseling nadat hij “duizeling en kortademigheid ervoer”. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 15. 23/08/2022 Spanje Dood
  Dani Gómez (18), Peñas Huesca Basketball Club Baasketball-speler stierf plotseling en onverwacht. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 16. 22/08/2022 Portugal Dood
  Mário Cunha (31), voormalig CD Cerveira-voetballer met pensioen in 2020, stierf aan “onbekende oorzaken”. Nieuws verhaal
 17. 22/08/2022 Engeland Dood
  Ben Benn (30), Halifax RUFC Rugby Union (en andere clubs) speler is plotseling overleden. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 18. 21/08/2022 Argentinië
  Manuela Bugueno (30), vrouwelijke amateurrenner en Chileense arts stortte in elkaar door een hartstilstand dicht bij de finish van de halve marathon van Buenos Aires in Argentinië. Ze kreeg onmiddellijk aandacht en werd gereanimeerd en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 19. 20/08/2022 Zwitserland Dood
  Naamloos (36), Fietser stortte in en stierf terwijl hij deelnam aan de Grand Raid mountainbikerace in Wallis, Zwitserland. Reanimatiepogingen mislukten. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 20. 20/08/2022 Noorwegen Dode
  Audun Heimdal (25), Wereld elite oriëntatieloper en ski oriëntatieloper overleden aan kanker. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 21. 19/08/2022 California, USA Dood
  Naamloos (19), Hiker was aan het wandelen in Californië met een grote groep, waaronder zijn vader. Hij ging in zijn eentje zwemmen in een meer en werd dood aangetroffen. Toen een helikopter arriveerde, was de jongeman al overleden. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 22. 19/08/2022 Italië Dode
  Filippo Dalla Venezia (18), Mogliano Rugby Rugby Union U19-speler werd levenloos thuis aangetroffen. Nieuws verhaal
 23. 19/08/2022 Duitsland
  Malaika Mihambo (28), was Olympisch kampioen verspringen in Tokyo 2020. In augustus 2022 nam ze deel aan Europese kampioenschappen in Duitsland waar ze zilver won, maar heeft nu last van problemen met de bloedsomloop en kortademigheid. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 24. 19/08/2022 Virginia, VS Dode
  Riddick Parker (49), voormalig American Football-speler van Seattle Seahawks, New England Patriots en Baltimore Ravens onverwachts overleden tijdens het fietsen. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 25. 19/08/2022 Engeland Dead
  Stewart Bondi (69), zeer enthousiaste hardloper uit Devon, Engeland en grondlegger van een zware marathon op het South West Coast Path. Zijn bijnaam was “Rambo”. Zijn lichaam werd gevonden bij de kliffen aan de kust na een schijnbare val. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 26. 19/08/2022 Brazilië overleden
  Pietra Medeiros (20), Taboao Magnus SP Futsal-speler stierf in het ziekenhuis als gevolg van complicaties van auto-immuunhepatitis. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 27. 19/08/2022 Georgia, VS
  Yordan Alvarez (25), Houston Astros Baseballer speelde in Georgia tegen de Atlanta Braves toen hij kortademig was. Hij werd voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 28. 19/08/2021 Indiana, VS Overleden
  Devyn Williams (18), volleybal student aan de Indiana University, is onverwacht overleden. De doodsoorzaak „bleek verband te houden met een astma-aanval”. Devyn is in april 2021 gevaccineerd met het Pfizer-vaccin. News Story News Story2 News Story3
 29. 18/08/2022 Florida, VS Dode
  Luke Knox (22), Florida International University American Football-speler stierf plotseling. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2 Nieuwsverhaal3
 30. 17/08/2022 Duitsland Dood
  Naamloos (Leeftijd), voetballer stortte in en stierf na deelname aan een vriendschappelijke voetbalwedstrijd. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 31. 17/08/2022 Missouri, VS
  Davis Dwight (17), honkballer en middelbare scholier stortten tijdens honkbaltraining in elkaar door een hartstilstand. Coaches reanimeerden hem met reanimatie. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 32. 17/08/2022 Peru Dood
  Michele Gironella (25), Italiaans voetballer was op vakantie in Peru waar hij tijdens het spelen van een lokale voetbalwedstrijd in elkaar zakte door een hartstilstand. Hij herstelde nooit. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 33. 16/08/2022 België Dood
  Kevin Revillod (26), Standario FC Onoz Voetballer stortte in door een hartstilstand en stierf tijdens de training ondanks reanimatiepogingen. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 34. 16/08/2022 Oostenrijk
  Katrin Beierl (29), zeer succesvolle bobsleepiloot die in het seizoen 2020/21 het algemeen klassement van de wereldbeker voor tweemans bobslee won, de eerste Oostenrijker ooit, kreeg een beroerte tijdens zijn vakantie en bracht tijd door in het ziekenhuis in Wenen, Oostenrijk. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 35. 16/08/2022 Duitsland
  Tim Nowak (27), tienkamper verliet het EK 2022 in Duitsland vanwege ernstige problemen met de bloedsomloop. Hij was niet in staat om deel te nemen aan de vijfde discipline over 400 meter. “Helaas eindigt mijn wedstrijd in het ziekenhuis. Na het hoogspringen zakte ik om onbekende redenen in elkaar. Ik zou er alles voor hebben gegeven om deze wedstrijd af te maken.” Nieuws verhaal
 36. 15/08/2022 Roemenië Dood
  Alessia Maria Raiciu (18), Agronomia Boekarest Basketbal- en nationale teamspeler stierf plotseling op haar 18e verjaardag. Nieuws verhaal
 37. 15/08/2022 Michigan, VS Dode
  Tyler Edwards (27), basketbalcoach van de middelbare school stierf onverwachts aan een vermoedelijke hartstilstand. Nieuws verhaal
 38. 14/08/2022 Noord-Ierland Dead
  Molly White (Leeftijd), St James’ Swifts Voetballer stierf plotseling. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 39. 14/08/2022 Italië Dode
  Giovanni Malvestio (48), Fietser kreeg tijdens het fietsen een hartstilstand, wankelend op de grond gezien. Omstanders verleenden eerste hulp, maar hij stierf voordat een ambulance arriveerde. Nieuws verhaal
 40. 13/08/2022 Engeland
  Pablo Martinez (21), Chippenham Town FC Voetballer zakte in elkaar op het veld in een wedstrijd tegen Chelmsford. Zijn toestand zou later gestabiliseerd zijn. Wedstrijd verlaten. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 41. 11/08/2022 Frans Guyana Dood
  Djouby Laura (20), USC de Roura Voetballer kreeg een hartstilstand na een training en kon niet meer tot leven worden gewekt. Nieuws verhaal
 42. 11/08/2022 Noord-Ierland Dode
  Dominic Oscar (19), St Michael’s ABC Boxer stierf plotseling. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 43. 10/08/2022 Illinois, VS Dead
  Avery Gilbert (18), Trinity International University Eerstejaars American Football aan Trinity International University was pas 3 dagen op de campus, toen hij ingestort werd gevonden en later in het ziekenhuis stierf. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 44. 10/08/2022 Brazilië Overleden
  Maurice Miranda (40), voormalig voetballer van São Paulo, kreeg thuis een hartstilstand. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht, maar stierf. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 45. 10/08/2022 Maharashtra, India Dode
  Sameer Jivangikar (Leeftijd), Runner en makelaar, maar ook een enthousiaste hardloper stortte in en stierf als gevolg van een plotselinge hartstilstand tijdens het naar huis rijden na een training. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 46. 10/08/2022 Argentinië Dead
  Aleli (9), Pioneras FIF Voetbalkeeper voor een kindervoetbalteam in Argentinië. Ze stierf plotseling. Nieuws verhaal
 47. 10/08/2022 North Carolina, VS
  Sam Hartman (22), Wake Forest University Athletics American Footballwe zullen een ‘verlengde periode’ missen vanwege een ‘mysterieuze toestand’. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 48. 10/08/2022 Duitsland Dood
  Naamloos (28), Waterskiër stierf tijdens waterskiën. “De politie denkt dat de doodsoorzaak medisch was.” Nieuws verhaal
 49. 09/08/2022 Zuid-Afrika
  Rick Hendriks (12), Rugby Union-speler kreeg op 9 augustus 2022 een hartstilstand op een rugbyveld in Pretoria, Zuid-Afrika. Hij werd overgevlogen naar het ziekenhuis. Vier dagen later werd gemeld dat hij weer bij bewustzijn was. Nieuws verhaal
 50. 09/08/2022 Telangana, India Dode
  Thushar Aamra Bedwa (32), cricketspeler en softwaremedewerker in Hitec City, Telangana, India speelde ’s avonds cricket met vrienden toen hij klaagde over pijn op de borst en in elkaar zakte. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht, maar stierf. Artsen vermoeden een hartstilstand. Nieuws verhaal
 51. 09/08/2022 Virginia, VS Dode
  Caitlyn Gable (20), Bluefield University Rams Softball-speelster stierf in haar slaap. Nieuws verhaal
 52. 09/08/2022 België Dood
  Claude Gomez (53), voormalig RE Virton-voetballer in de jaren ’80 en ’90 kreeg een hartstilstand tijdens een fietstocht met vrienden en stierf. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 53. 08/08/2022 België Dood
  Jurgen Groothaerd (44), KVV Zelzate Voetbal jeugdtrainer liep een hersentrombose op en overleed op de fiets naar het werk. Nieuws verhaal
 54. 07/08/2022 Maleisië Dode
  Marc Marie (52), Hiker was op vakantie in Maleisië en aan het wandelen met vrienden in de bergen, toen hij plotseling in elkaar zakte. Een reddingsteam dat ter plaatse werd gestuurd, voerde onmiddellijk reanimatie uit, maar hij stierf. Nieuws verhaal
 55. 07/08/2022 Californië, VS Dode
  Braden Fahey (12), middelbare school American Footballer verloor het bewustzijn na voetbaltraining op Clayton Valley Charter High School in Californië. Geregistreerd als een “ernstig medisch noodgeval”. Hij werd vrijdagavond met spoed naar het ziekenhuis gebracht en stierf zondag. Nieuws Verhaal Nieuws Verhaal2 Nieuws Verhaal3 Nieuws Verhaal4
 56. 06/08/2022 Chili Dode
  Cristian Cáceres (38), Union Cordillera Voetbaldoelman. Kreeg in de tweede helft van een wedstrijd een hartstilstand en stierf op weg naar het ziekenhuis. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 57. 06/08/2022 Connecticut, VS
  Djemayley Vernet (16), American Football-speler overleed onverwachts na een reeks aanvallen. Nieuws verhaal
 58. 05/08/2022 Duitsland Dood
  Marco Memenga (38), FC Brookmerland Voetballer scoorde een doelpunt en stierf toen tijdens het bekerduel met BW Filsum in Duitsland. Nieuws verhaal
 59. 05/08/2022 Ierland Dode
  Dillon Quirke (24), Clonoulty Rossmore Hurling-speler zakte ineen in een wedstrijd tegen Kilruane McDonaghs. Hij kreeg onmiddellijk medische hulp op het veld en werd vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij later stierf. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 60. 05/08/2022 Kentucky, VS Dode
  Aaron Crawford (18), Knott County Central HS American Football-speler en worstelaar. Hij kreeg een hartstilstand en stierf. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2 Nieuwsverhaal3
 61. 05/08/2022 Italië Dode
  Teun Elbers (19), Nederlandse SV TOP Voetballer was op familievakantie in Italië, zakte in elkaar en stierf tijdens een wandeling. Zijn lichaam werd gevonden door een voorbijganger. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2 Nieuwsverhaal3
 62. 04/08/2022 Nieuw-Zeeland Dood
  Naamloos schoolmeisje (12), Runner “ingestort tijdens het hardlopen in een park in Auckland (Nieuw-Zeeland). Ze stierf dezelfde avond in het ziekenhuis. Nieuws verhaal
 63. 03/08/2022 Botswana Dood
  Naamloos meisje (15), Mexicaanse meisjesvoetballer zakte tijdens de training in elkaar en stierf in het ziekenhuis. Nieuws verhaal
 64. 02/08/2022 Florida, VS Dead
  Lars Tate (56), voormalig Georgia Bulldogs American Football, en later voor Tampa Bay Buccaneers en Chicago Bears. Hij was zeer recent gediagnosticeerd met kanker en stierf plotseling voordat hij moest beginnen met chemotherapie. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 65. 02/08/2022 Ierland Dode
  Frank O’Dwyer (Leeftijd), Fietser en ongevallen- en spoedeisende hulp (A&E) adviseur in een ziekenhuis in Kilkenny, Ierland. Tijdens de Ronde van Kilkenny. Hij had een “incident” tijdens het evenement en stierf een paar dagen later. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 66. 02/08/2022 Arizona, VS Overleden
  Cesar Vazquez (17), Peoria Centennial High School American Footballer stierf ’s nachts. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 67. 02/08/2022 Georgia, VS Overleden
  Tony Jones (Leeftijd), Lubbock Christian University Basketbalspeler is onverwacht overleden. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2 Nieuwsverhaal3
 68. 01/08/2022 Duitsland Overleden
  Mario Pirner (48), Esslingen Handbalspeler onverwacht overleden. Nieuws verhaal
 69. 01/08/2022 Mississippi, VS Dode
  Phillip Laster (17), Amerikaans voetballer en middelbare scholier stortte in tijdens het trainen met het voetbalteam en stierf in het plaatselijke ziekenhuis. Nieuwsbericht juli 2022
 70. 31/07/2022 Kroatië Dead
  Mato Matić (20), HNK Mladost Voetbaldoelman voor. Zaterdag een wedstrijd gespeeld en zondag overleden. Geen verdere details beschikbaar. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 71. 31/07/2022 Italië Dode
  Giuseppe Fortunato (44), wielrenner en meester horlogemaker met een passie voor fietsen. Plotseling in zijn slaap overleden. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 72. 31/07/2022 Frankrijk Overleden
  Anthony Janiec (37), Lion Truck Racing-kampioen stortte in door een hartstilstand en stierf. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 73. 31/07/2022 Wyoming, VS Dead
  Jay Collins (41), voormalig Idaho Stampede Basketballer die voor verschillende clubs speelde voordat hij coach werd. Vannacht plotseling overleden. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 74. 31/07/2022 New York, New York Dode
  Param Dhaliwal (23), voormalig ijshockeyspeler van West Kelowna Warriors, is dood aangetroffen in een hotel in New York. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 75. 31/07/2022 Wales Dode
  Gareth Lewis (42), Rugby Union-coach. Hij coachte Caerphilly Rugby Club en op scholen. Hij diende ook in verschillende rollen bij de Welsh Rugby Union. Hij stierf „na een korte ziekte”. Nieuws verhaal
 76. 31/07/2022 Duitsland Dead
  Sabine Oberdieck (55), Dressuurster was een advocaat die met veel succes dressuurpaarden reed en trainde in Duitsland. Ze stierf onverwacht. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 77. 30/07/2022 Nova Scotia, Canada
  Tas Tate (12), Hammonds Plains Baseballer speelde in een U-13 honkbaltoernooi voor zijn team Hammonds Plains, in Canada. Tijdens de wedstrijd kreeg hij een beroerte. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 78. 29/07/2022 Victoria, Australië Dead
  Rohan Cosgriff (17), Waubra Football Netball Club-voetballer. De student met een grote interesse in voetballen en het verzorgen van renpaarden stierf plotseling. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 79. 28/07/2022 Ontario, Canada Dode
  Candace Nayman (27), Triathleta en arts stortten in tijdens het zwemgedeelte van een triatlon en stierven een paar dagen later. Ze is de vijfde arts in de Greater Toronto Area (GTA) die in juli 2022 onverwacht overlijdt. News Story News Story2
 80. 28/07/2022 Duitsland Dead
  Rok Kosir (46), succesvol judoka in zijn geboorteland Slovenië en in Duitsland waar hij begon met coachen. Hij stierf plotseling en onverwacht. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 81. 27/07/2022 Iowa, VS Dode
  Lily Ernst (20), UNI Panthers Swimmer en studente is plotseling overleden. Geen verdere details beschikbaar. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2 Nieuwsverhaal3
 82. 27/07/2022 Kroatië Dead
  Maro Perak (39), Mixed Martial Arts exponent, de “wereldkampioen zwaargewicht en licht zwaargewicht.” Hij stierf plotseling. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2 Nieuwsverhaal3
 83. 24/07/2022 Wisconsin, VS Dead
  Derek Gray (20), UW-Whitewater Basketballer en psychologiestudent. stortte tijdens een training in door een hartstilstand en stierf plotseling. Vermoedelijk bloedstolsel. Geen verdere informatie beschikbaar. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2 Nieuwsverhaal3
 84. 23/07/2022 Italië Dode
  Andrea Musiu (20), voetballer speelde een voetbalwedstrijd met vrienden in zijn geboortestad Cagliari, Italië. Hij zakte aan het einde van de wedstrijd in elkaar, kreeg onmiddellijk aandacht van toeschouwers en vervolgens ambulancepersoneel, maar stierf. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 85. 22/07/2022 Pennsylvania, VS Dead
  Jerry Ward (46), bekende bodybuilder die ook wedstrijden beoordeelde en zijn eigen trainingsbedrijf leidde. Onverwacht in bed overleden nadat hij klaagde over “ribpijn”. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 86. 21/07/2022 Australië Dood
  Justin Crawford (45), Hawthorn Australian Rules Footballer plotseling overleden. Verdere details werden afgewacht. Nieuws verhaal
 87. 21/07/2022 South Carolina, VS Dead
  Phil Petty (43), voormalig Amerikaans voetballer van de Universiteit van South Carolina van 1998-2001. Overleden na een kort ziekbed. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 88. 18/07/2022 Frankrijk
  Jonathan Castroviejo (35), Ineos Grenadiers-wielrenner, een van de vijf die de Tour de France stopten vanwege ademhalingsproblemen. Victor Lafay zei: “Castroviejo kan ook niet ademen.” Nieuws verhaal
 89. 18/07/2022 Frankrijk
  Pierre Rolland (35), B&B Hotels p/b KTM Cyclist, een van de vijf die de Tour de France stopten vanwege ademhalingsproblemen. Victor Lafay zei dat Rolland “geen kracht had en vervolgens onmogelijk kon ademen”. Nieuws verhaal
 90. 18/07/2022 Frankrijk
  Oliver Naesen (31), AG2R Citroën Cyclist, een van de vijf uit de Tour de France wegens ademhalingsproblemen. Victor Lafay meldde dat Naesen “geen kracht had en vervolgens onmogelijk kon ademen”. Nieuws verhaal
 91. 18/07/2022 British Columbia, Canada
  Doug Eyolfson (59), Runner en spoedeisende hulparts in Manitoba, Canada. Plotseling ingestort met een hartstilstand tijdens marathontraining in het park tijdens een bezoek aan Vancouver. Op 20 juli 2022 bevestigde hij op Twitter dat hij was geboekt voor een bypassoperatie. In een Twitter-bericht van 11 mei 2021 behandelde hij zijn covid-vaccinatie luchtig en zei hij: “Ik denk dat de microchip defect is. Ik krijg alleen een basiskabel.” Een CBC News-artikel berichtte over het voormalige parlementslid: “Liberaal Eyolfson en nieuwe democraat Chung-Mowat steunen verplichte vaccins.” Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2 Nieuwsverhaal3
 92. 17/07/2022 Wales
  Ryan Jones (41), Rugby Union-aanvoerder van het Wales-team. Gediagnosticeerd met beginnende dementie op 41-jarige leeftijd. Nieuwsverhaal
 93. 17/07/2022 Frankrijk
  Alexis Renard (23), Cofidis team wielrenner. Lijdde plotseling aan een hartritmestoornis in de Tour de France. Een van de vijf die zich terugtrekken uit de tour. Stel voor een operatie. “Tijdens het sporten heb ik een hartslag die net als iedereen toeneemt”, zei Renard. “Maar als ik stop met fietsen, is de intensiteit altijd hetzelfde.” Nieuws verhaal
 94. 16/07/2022 Ontario, Canada Dode
  Paul Hannam (50), hardloper, arts, olympisch zeiler en marathonloper. Was hoofd van de spoedeisende geneeskunde en programma medisch directeur van het North York General Hospital (NYGH). Hij stortte in en stierf onverwachts terwijl hij aan het hardlopen was. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 95. 15/07/2022 Frankrijk
  Victor Lafay (26), Cofidis Wielrenner neemt deel aan de Tour de France. Een van de vijf die zich terugtrekken uit de tour. “Ik heb heel veel moeite met ademhalen. Ik heb het gevoel dat ik niet genoeg zuurstof heb, overal pijn…” News Story News Story2
 96. 15/07/2022 Rusland Dood
  Aleksandr Kozlov (29), Voetballer beschreven als een van de topvoetbaltalenten van een generatie. Hij speelde voor het Russische nationale jeugdelftal en speelde zijn eerste Champions League-wedstrijd op 17-jarige leeftijd. Hij liep tijdens een training een bloedstolsel op en stierf. Nieuws verhaal
 97. 15/07/2022 Georgia, VS Dode
  Paul Duncan (35), Denver Broncos American Footballer stortte in door een hartstilstand na een rondje hardlopen in zijn buurt. Hij is gestorven. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 98. 15/07/2022 New Jersey, VS Dode
  Anthony Joseph Zeoli (16), skateboarder en snowboarder en middelbare scholier. Onverwacht overleden. Nieuws verhaal
 99. 15/07/2022 New South Wales, Australië Dode
  Carl Robinson (41), Surfer en makelaar Hij stortte plotseling in de zee tijdens een ochtendbranding. Surfers en paramedici voerden reanimatie uit, maar konden hem niet redden. Nieuws verhaal
 100. 14/07/2022 West-Australië, Australië Dood
  Naamloos (50’s), Wind Surfer was aan het windsurfen voor de kust van Shoal Water, West-Australië. Dood gevonden in de zee. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 101. 13/07/2022 Mississippi, VS Dead
  Rashard Anderson (45), voormalig Carolina Panthers American Footballer was de eerste ronde keuze in 2000, speelde in 27 wedstrijden met negen starts in twee seizoenen bij het team. Plotseling overleden. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 102. 13/07/2022 Argentinië Dode
  Néstor Flores (37), amateurvoetballer en politie-inspecteur in de stad Rivadavia. Na de wedstrijd ging hij naar huis, kreeg een hartstilstand, werd naar het ziekenhuis gebracht, maar stierf. Zijn familieleden zeiden dat hij geen voorgeschiedenis had van hartaandoeningen, hij sportte en rookte niet en dronk geen alcohol. Toevallig speelde zich in een nabijgelegen stad in Argentinië op dezelfde avond een vergelijkbaar verhaal af (Ernesto Burgoa) met een soortgelijk resultaat. Nieuws verhaal
 103. 13/07/2022 Argentinië Dode
  Ernesto Burgoa (35), Voetballer en losse arbeider die in Argentinië amateurvoetbal speelde voor een lokaal team. Na een wedstrijd ging hij naar huis en werd ziek en kreeg een hartstilstand. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht, maar werd uitgesproken als DOA. Toevallig speelde zich in een nabijgelegen stad in Argentinië op dezelfde avond een vergelijkbaar verhaal af (Néstor Flores) met een soortgelijk resultaat. Nieuws verhaal
 104. 13/07/2022 Ohio, VS Dode
  Garrison Markins (20) voormalig High School football- en atletiekatleet kreeg een hartstilstand en stierf. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 105. 12/07/2022 Ierland
  Trevor Melly (44), Na Rossa Gaelic Footballer ging voor het eerst in een paar maanden naar een training. Kreeg op het einde een hartstilstand. De vroege komst van een arts redde zijn leven en hij werd naar het ziekenhuis gebracht. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 106. 12/07/2022 Italië Dead
  Mattia Ghiraldi (22), C&B Racing Powerboat Racing. Hij stierf plotseling als gevolg van “een ziekte”. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 107. 12/07/2022 Northern Territory, Australië Dode
  Willie Rioli Snr (50), voormalig Hawthorn Australian Rules Football stortte in door een hartstilstand en stierf plotseling. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 108. 12/07/2022 Spanje Dode
  Maribel Ortega (38), Club Hípico de Córdoba Show Jumper, pionier in springpaarden. Meer recent was ze een rij-leraar. Plotseling overleden. Nieuws verhaal
 109. 11/07/2022 New Jersey, VS Dead
  Bryan Norton (24), Baseballer studeerde in 2016 af van de middelbare school in New Jersey, waar hij varsityhonkbal en voetbal speelde en daarna sportmanagement studeerde. Hield een rol in verband met Major League Baseball. Plotseling overleden. Nieuws verhaal
 110. 10/07/2022 El Salvador Dode
  Kevin Alejandro Amaya (16), voetballer speelde in een lokale voetbalwedstrijd toen hij een plotselinge hartstilstand kreeg. Reanimatiepogingen mislukten. Nieuws verhaal
 111. 10/07/2022 Argentinië
  David Rodríguez (Leeftijd), voetbalscheidsrechter arbitreerde een voetbalwedstrijd in Argentinië tussen Ferro en Deportivo Argentino, toen hij een hartstilstand kreeg en met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. Nieuws verhaal
 112. 10/07/2022 Mexico Dood
  Naamloos (60), Voetballer in Guanajuato, Mexico, was keeper in een amateurvoetbalwedstrijd. Ingestort op het veld met een hartstilstand. Reanimatie mislukt. Nieuws verhaal
 113. 10/07/2022 El Salvador Dood
  Naamloos (Leeftijd), jonge voetballer kreeg een plotselinge hartstilstand en stierf tijdens het spelen van een voetbalwedstrijd in het kanton El Volcán in San Vicente, El Salvador. Nieuws verhaal
 114. 09/07/2022 Schotland Dead
  Adam Strachan (35), voormalig profvoetballer van Partick Thistle speelde voor enkele Schotse clubs. Hij stierf plotseling. Nieuws verhaal
 115. 08/07/2022 Louisiana, VS Dead
  Jimmy Williams (43), San Francisco 49ers American Footballer speelde 80 wedstrijden gedurende een zesjarige NFL-carrière. Overleden door onbekende oorzaak. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 116. 08/07/2022 New Jersey, VS Dead
  Jesse Boyden (33), worstelaar, een van de beste in de VS. Plotseling overleden. Nieuws verhaal
 117. 07/07/2022 Zweden
  Robin Söderling (37), tennisser “neemt time-out als aanvoerder van het Zweedse Davis Cup-team in tennis” vanwege terugkerend “vermoeidheidssyndroom”. Nieuws verhaal
 118. 06/07/2022 Queensland, Australië Dead
  Summer Jade Nicholls (18), Central Queensland Capras Rugby Union-speler. Plotseling overleden. Nieuws verhaal
 119. 06/07/2022 Quebec, Canada Dead
  Bryan Marchment (53), ijshockeyspeler gedurende 17 NHL-ijshockeyseizoenen voor negen teams. Onverwacht overleden. Nieuws verhaal
 120. 05/07/2022 Cyprus Dead
  Ben Woods (21), amateur Leigh East Rugby League-speler was op familievakantie in Cyprus. Hij werd uit het hotelzwembad gehaald, kon niet meer tot leven worden gewekt en stierf later. Nieuws verhaal
 121. 05/07/2022 Mexico
  Oscar Castellanos (54), voormalig basketbalspeler van Halcones Rojos Veracruz, bekend als “El Diablo”, opgenomen in het ziekenhuis wegens vermeende gezondheidscomplicaties. Nieuws verhaal
 122. 04/07/2022 Italië Dode
  Alessia De Nadai (17), Volleybalspeelster sloot het schooljaar af met volleyballen met vrienden. Toen werd ze in juni 2022 ziek en werd ze naar het ziekenhuis gebracht voor een dringende operatie. Ondanks verdere interventie stierf ze aan encefalitis – een ontsteking van de hersenen. Nieuws verhaal
 123. 03/07/2022 Alabama, VS Dode
  Awysum Harris (Leeftijd), Alabama State University Amerikaans voetballer. Dood gevonden in zijn slaapzaal op de campus van Montgomery. Nieuws verhaal
 124. 02/07/2022 Andhra Pradesh, India Dode
  Sudhakar Reddy (27), fietser, voormalig militair, werkzaam als software-engineer in Bangalore, 3 maanden getrouwd. Hij kreeg een hartstilstand tijdens het fietsen in Andhra Pradesh, India, maar hij herstelde nooit. Nieuws verhaal
 125. 02/07/2022 New Jersey, VS Dode
  Justin Lore (31), honkbalspeler overleed plotseling thuis. “Hij was van kinds af aan een geweldige honkbalspeler en bleef de sport spelen door hem zijn zonen te leren.” Nieuws verhaal
 126. 02/07/2022 Victoria, Australië Dead
  Mitch Cade Williams (34), voormalig voetballer, nu leraar lichamelijke opvoeding (PE) en voetbalcoach, speelde voor een plaatselijke voetbalclub en werd later hun zeer succesvolle coach. Hij zakte in elkaar en stierf thuis. Nieuws verhaal
 127. 01/07/2022 Engeland
  Karl Newton (37), Blackburn Rovers Hiker was een scout die door de jaren heen voor verschillende voetbalclubs werkte, op zoek naar getalenteerde voetballers. Plotseling overleden tijdens een wandeling in het Lake District van Engeland. Nieuws verhaal
 128. 01/07/2022 Kroatië Dode
  Mario Švigir (48), Futsal (zaalvoetbal) speler voor zijn geboorteland Kroatië. Hij stierf plotseling. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2
 129. 01/07/2022 Engeland Dead
  Gary Pearson (45), voormalig profvoetballer van Sheffield United, speelde eerder voor Darlington en York. Hij werd onlangs manager van Billingham Town FC. Een hartstilstand opgelopen op het voetbalveld. Na de operatie zou hij volledig herstellen, maar hij werd opnieuw ziek, zakte ineen en stierf. Nieuwsverhaal Nieuwsverhaal2.

Lees hier verder.

https://talesfromtheloublog.wordpress.com/2022/09/17/1323-athlete-cardiac-arrests-serious-issues-900-dead-after-covid-injection/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥