web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Van Dissel weigert oversterfte te verklaren

Sinds de tweede helft van 2021 overleden ruim tienduizend mensen meer dan verwacht. Een oversterfte waarvoor het RIVM en de GGD geen verklaring hebben. De Tweede Kamer heeft onafhankelijke onderzoekers daarom de opdracht gegeven om uit te zoeken wat de oversterfte veroorzaakt. Maar zowel het RIVM als de GGD weigeren de benodigde test- en vaccinatiedata beschikbaar te stellen. Een degelijk onderzoek is daardoor onmogelijk.

 

FVD-Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren stelde hierover eerder deze week meteen al Kamervragen. Suboptimaal, want de beantwoording daarvan laat vaak weken op zich laat wachten – en de nieuwe vaccinatieronde is al begonnen. Gelukkig stond er deze week ook een gesprek gepland met RIVM-directeur Jaap van Dissel over, jawel, de oversterfte. Dé kans om erachter te komen hoe het zit en op tijd het beleid te corrigeren, was de gedachte.

 

Maar toen Van Meijeren vroeg of het wel verstandig was om opnieuw de volledige populatie te vaccineren, terwijl er aanwijzingen zijn dat de vaccinatiecampagne één van de mogelijke oorzaken is van de oversterfte, werd hem het woord ontnomen.

FVD

https://fvd.nl/nieuws/rivm-en-ggd-verhinderen-onderzoek-naar-oorzaak-oversterfte

 

Lees ook:   Poetin over Trump
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien